מיס נורי MISS NORI פתח תקווה

מהאונליין לקניון: מותג האופנה MISS NORI (מיס נורי) מגיע לעופר הקניון הגדול פתח תקווה

מותג האופנה המצליח, שצמח בדיגיטל, פותח חנות פופ-אפ חדשה בקניון הכי מסחרי בעיר בהשקעה של כ-350 אלף שקלים. החנות, שתיפתח בשבוע הבא (20.5), בקומה P2 (ראשונה) מול חנות דיזל, תציע קולקציות נשים, גברים וילדים במחירים של עד 219 שקלים. כל הפרטים.

בשורה משמחת לחובבי האופנה בעיר והסביבה: מותג האופנה האהוב MISS NORI (מיס נורי) יוצא מגבולות המסך ונוחת בפתח תקווה. המותג יפתח חנות פופ-אפ בעופר הקניון הגדול, במהלך שמוערך בהשקעה של כ-350 אלף שקלים. החנות החדשה תחל את פעילותה ביום רביעי בשבוע הבא, ה-20 במאי, ועתידה לפעול למשך כחצי שנה.

מיס נורי MISS NORI פתח תקווה
מיס נורי MISS NORI פתח תקווה בעופר הקניון הגדול

אופנה לכל המשפחה במחירים נגישים

בפופ-אפ החדש יוצעו קולקציות מגוונות המאפשרות הרכבת מלתחה אופנתית ועדכנית במחירים שווים לכל נפש. בגזרת הנשים, יוצעו פריטי בייסיק מדויקים הנחשבים ל"מאסט" בכל ארון, לצד פריטים טרנדיים ועונתיים. החנות תציע בין היתר: חולצות וגופיות, ג'ינסים, חולצות מכופתרות, חליפות, שמלות, בגדי חוף ופריטי הקרושה המזוהים עם המותג.

בנוסף, החנות לא מקפחת את שאר בני המשפחה ותציע מענה גם לגברים ולילדים. קולקציית הגברים תכלול מגוון רחב – מפריטי בייסיק יומיומיים ועד לפריטים מחויטים וחגיגיים, ולצידה תוצג קולקציית ילדים טרנדית, נוחה ומלאת סטייל. טווח המחירים בחנות אטרקטיבי וינוע בין 59 שקלים ל-219 שקלים לפריט, כאשר טווח המידות רחב ועומד על XS עד 3XL.

מיס נורי MISS NORI פתח תקווה
מיס נורי MISS NORI פתח תקווה

"חוויית קנייה חדשה, אופנתית ומרעננת"

מותג האופנה MISS NORI הוקם בשנת 2014 על ידי אלינור ברוך יושע, ולאורך השנים ביסס את עצמו כמותג אונליין פופולרי עם קהל לקוחות נאמן. היציאה אל העולם הפיזי מגיעה בעקבות ביקוש רב מצד הלקוחות, כחלק ממהלך אסטרטגי להרחבת הפעילות והעמקת חוויית הקנייה.

נעמי סימן טוב, מנכ"לית קניון עופר הקניון הגדול בפתח תקווה, בירכה על פתיחת החנות: "הצרכנות של היום מחפשת הרבה מעבר לקנייה. נשים מחפשות חוויה, השראה וחיבור למותגים שמבינים אותן באמת. מיס נורי מביאה איתה רוח צעירה, עדכנית ונגישה, שמשתלבת באופן טבעי במהלך האופנתי של הקניון. אנחנו גאים לארח מותג ישראלי מצליח שנולד בדיגיטל וצומח אל העולם הפיזי עם אמירה אופנתית חזקה וקהל נאמן".

אלינור ברוך יושע, מייסדת ובעלת המותג MISS NORI, הוסיפה: "לאחר ההצלחה הגדולה שחווינו בפופ-אפים הקודמים, היה לנו ברור שנמשיך להתרחב גם לעולם הפיזי. אנחנו מאמינים מאוד בחיבור לקהל של פתח תקווה והסביבה, ובטוחים שהנוכחות שלנו בעופר הקניון הגדול תביא איתה חוויית קנייה חדשה, אופנתית ומרעננת. השקענו רבות בהקמת הפופ-אפ ואנחנו מתרגשים סוף סוף לפגוש את הלקוחות שלנו גם מחוץ למסך".

עוד ב-חנויות

מכולת תאילנדית בפתח תקווה

בנגקוק בפתח תקווה: מסעדת "תאי צ'ו" פתחה מכולת תאילנדית ברח' הסיבים

דרור דודקביץ', בעל המסעדה התאילנדית ברח' ברקת, מביא עכשיו את תאילנד גם לרחוב הסמוך, עם חנות תאילנדית אותנטית המציעה חומרי גלם מיוחדים, כלי מטבח – ועוד. "הרעיון המרכזי של החנות הוא להנגיש לקהל הרחב את אותם חומרי גלם מיוחדים ואיכותיים שבהם משתמשים במסעדה. בחנות ניתן למצוא כמעט כל מוצר שקיים במטבח התאילנדי, במחירים אטרקטיביים במיוחד", מסר.

המשך קריאה »
VOS פתח תקווה

מותג הקוסמטיקה הטבעית VOS פתח חנות פופ אפ בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

חוויית ביוטי הוליסטית מגיעה לפתח תקווה. חנות פופ-אפ חדשה של המותג הישראלי VOS מציעה מוצרי טיפוח טבעיים, בשמים, נרות ומוצרי אווירה, ומעוצבת בהשראת החיים הכפריים. כל הפרטים על הפינה החדשה שתעשה לכם קצת שקט בתוך השגרה העירונית.החנות נמצאת בקומה התחתונה (P2) ליד חנות נייק

המשך קריאה »
פירות וירקות בפתח תקווה סופרטל ונוי השדה פתח תקווה

תפוחים, נקטרינות ואבטיחים: סופרטל גיסין מול אאוטלט נוי השדה בירקונים – איפה משתלם לקנות?

הקיץ כבר כאן, והדרישה לפירות קרים, מתוקים ומרעננים נמצאת בשיאה. תושבי פתח תקווה שניגשים לערוך את הקניות השבועיות שלהם מוצאים את עצמם לא פעם מתלבטים: האם לקנות את הפירות והירקות "על הדרך" בסופרמרקט השכונתי, או להשקיע ולנסוע למתחמים ייעודיים לתוצרת חקלאית?

המשך קריאה »
הבורסה לתכשיטים פתח תקווה

כמה תוכלו לחסוך ברכישת טבעת, תליון ועגילים ברשת "הבורסה לתכשיטים" בקניון הגדול פ"ת?

עונת החתונות והצעות הנישואין של קיץ 2026 כבר כאן, ורשת "הבורסה לתכשיטים" משיקה את הטרנדים החמים ביותר עם חגיגת הטבות מיוחדת. הקיץ הנוכחי מביא איתו שילוב מרתק בין מסורת לקדמה טכנולוגית, המאפשר לכל זוג למצוא את הביטוי המושלם לאהבתו. לקראת עונת הצעות הנישואין המרגשת והצורך בתכשיטים מדויקים לערבי הקיץ.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading