מתחם שילר פתח תקווה

פרויקט "מתחם שילר" של מגדלי שרונים על אורלוב-רוטשילד – החל בהרשמה מוקדמת

הפרויקט, הכולל צמד מגדלי מגורים מודרניים ויוקרתיים בני 25 קומות כל אחד, עם למעלה מ-250 יחידות דיור – יצא לדרך, עם תלייתו של שלט בשטח, הפונה למתעניינים בדירה – להירשם אליו. המתחם נמצא במיקום מרכזי, על תוואי הרכבת הקלה. בפרויקט יוצעו למכירה דירות בנות 3,4 ו-5 חדרים ובנוסף מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים. אריה בר, שותף במגדלי שרונים: "הפרויקט מתוכנן להיבנות בסטנדרטים גבוהים במיוחד".

מרכז העיר הצפוני של פתח תקווה, צפוי להתאכלס בעוד מספר שנים בפרויקט דגל נוסף של התחדשות עירונית על ציר מרכזי. "מתחם שילר", שנמצא על תוואי של הרחובות אורלוב ורוטשילד המרכזיים, בשטח הכולל גם את רחובות שילר ומשעול משיח מורזיוף. מדובר במיקום אטרקטיבי, הקרוב מרכז העיר, לשוק, לשכונות החדשות – וכמובן על ציר הרכבת של ה"קו האדום", שעוצרת בתחנות "אורלוב" ו-"קרול", הנמצאות כ-200 מטר מהפרויקט.

איזור מתחם שילר כיום (משמאל) ולמה שהוא אמור להפוך בעוד מספר שנים (מימין)
איזור מתחם שילר כיום (משמאל) ולמה שהוא אמור להפוך בעוד מספר שנים (מימין)

לפי התכנון, יוקמו בפרויקט 252 יחידות דיור, שיתפרסו על שני מגדלים בני 25 קומות כל אחד, שימוקמו על רחוב אורלוב בצדו המערבי של רחוב רוטשילד, בשטח השייך לשכונת "לב המושבה". כמות כזאת של דירות חדשות, הופכת את "מתחם שילר" פתח תקווה, לאחד מהפרויקטים הגדולים של התחדשות עירונית על ציר אורלוב-ז'בוטינסקי.

תצ"א איזור מתחם שילר פתח תקווה
תצ"א איזור מתחם שילר פתח תקווה

בפרויקט יהרסו המבנים במספרים אורלוב 12-28, שילר 1,2,3,5 ורוטשילד 27, המכילים סך הכל 86 יחידות דיור. תמהיל הדירות החדשות, צפוי להיות מגוון ויכלול דירות בנות 3-5 חדרים, כולל פנטהאוזים ומיני-פנטהאוזים. יזמית הפרויקט היא חברת מגדלי שרונים, שהשותפים בה הם "קופרלי ושלום השקעות" (בעלי "חצי חינם") ואריה בר, איש ציבור ומנכ"ל לשעבר של משרד הבינוי והשיכון, חברת ערים, חברת נתיבי איילון, משרד התחבורה ומשרד הפנים. הפרויקט הוא בשיתוף פעולה עם חב' ליאורה השקעות.

השלט במתחם שילר. 252 דירות חדשות
השלט במתחם שילר. 252 דירות חדשות

אריה בר מסר לפתח תקווה NEWS: "מדובר בפרויקט שמתוכנן להיבנות בסטנדרטים גבוהים ועם עיצוב מיוחד. מיקומו ליד תשתית רחבה של תחבורה ציבורית, יוצרת נגישות מיוחדת".

על פסי הרכבת - איזור מתחם שילר
קרוב לתחנות הרכבת - מתחם שילר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

סימה אורון

שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: בפתח תקווה פערי מחירים גדולים בין שכונות והתחדשות עירונית בולטת

שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר, שוק הדיור בפתח תקווה מתחלק לכמה שווקים: פערי מחירים בין שכונות חדשות לוותיקות, כמעט 80% מהתחלות הבנייה בהתחדשות עירונית, ורוכשים שמתמודדים עם עיכובים ומיגון.

המשך קריאה »
כנס בעלי עסקים סיור בשכונת צמרת

החלוצים של צמרת פ"ת? עשרות יזמים ובעלי עסקים צפויים להגיע ב-14.10 לסיור שטח ברובע החדש

על שטח מחנה סירקין לשעבר, כבר מקימים את בנייני המגורים הראשונים, ועכשיו מגיע תורם של החנויות בתי הקפה, המסעדות, מרכזי התרבות והספורט. מנהלת פרויקט "צמרת" תקיים ביום רביעי הבא (14.10) בשעה 9:30 סיור יזמים בשטח, בהובלת ראש העיר רמי גרינברג ובליווי מהנדס העיר איציק אוז'לבו, יחד עם ראש מינהלת השכונה, נעם סלע.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading