LOVE פתח תקווה אירוע בית ספר רימון

שיתוף פעולה ביום האהבה: תלמידים של בי"ס רימון יופיעו ב-LOVE פתח תקווה

חיבור יוצא דופן בין בית הספר הכי מפורסם למוסיקה בישראל לחנות המותגים הענקית על ז'בוטינסקי במתחם עמי ב.ס.ר סיטי, יתקיים ב-13.2.25 בשעה 19:30, כשמתחם הלייף סטייל והאופנה ואגודת הסטודנטים של בית הספר, יתנו במה פתוחה להרכבים Soulfull ו-דואו אקוסטי. "LOVE נוצר מתוך אהבה לאנשים ואין לי ספק שערבים כאלה יהפכו לחלק מהקסם הזה", מסר הבעלים, חיים סקאל.

מוסיקה ואהבה תמיד הולכים ביחד – במיוחד כשזה קורה ביום האהבה. הפעם תהיה עוד סיבה טובה לפתח תקוואים לרדת בתחנת "שחם" של הרכבת הקלה וממש להתגלגל למתחם LOVE – House of giving, שנמצא סמוך לתחנה. מה שיחכה להם בחנות, הם לא רק המותגים שנמצאים שם מדי יום, אלא גם מופע בשם "LOVE SHOW", הפתוח לקהל הרחב, במסגרתו יופיעו 2 הרכבים מוזיקליים.

במסגרת שיתוף פעולה ייחודי בין מתחם LOVE-House of giving בבעלות חיים סקאל, לבין אגודת הסטודנטים של בית הספר למוסיקה רימון, יתקיימו מופעים של סטודנטים והרכבים מבית הספר. שיתוף הפעולה יכלול סדרת מופעים של הסטודנטים והרכבי מוסיקה של בית הספר למוסיקה רימון, כאשר אירוע הפתיחה יתרחש כבר בערב יום האהבה 13.2.2025 פתיחת דלתות 19:30.

ב-LOVE מבטיחים כי הערב יכלול הפנינג חגיגי של מוסיקה, חוויה מוסיקלית סוחפת באווירת הוולנטיין וכן יוענקו מבצעים והנחות לכל המגיעים. שני ההרכבים שנבחרו לפתוח את הערב הם Soulfull הכולל את לילך מעודד, נבו נעים, יובל אריה, אורי גולדשטיין ועידן ארמיאס. ההרכב השני נקרא "דואו אקוסטי – גל ויובל", הכולל את גל כפרי ויובל רייסמן.

“אין תאריך מתאים יותר מיום האהבה, כדי לפתוח את שיתוף הפעולה המיוחד הזה", מסר חיים סקאל, מבעלי מתחם LOVE. "אהבה היא גם היכולת לתת – והפעם אנחנו נותנים במה לאמנים צעירים מבית הספר רימון, כדי שיוכלו לפרוח, להתפתח ולגעת בקהל דרך המוזיקה שלהם. המתחם שלנו נוצר מתוך אהבה לאנשים, לאווירה ולרגעים בלתי נשכחים, ואין לי ספק שערבים האלה יהפכו לחלק מהקסם הזה.”

כל המופעים במסגרת שיתוף הפעולה יהיו פתוחים לקהל הרחב, כאשר למגיעים יינתנו הנחות מיוחדות על מוצרי החנות.

LOVE פתח תקווה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חנויות

ביגודית ויצו הקניון הגדול פתח תקווה

נפתח היום: הביגודית של ויצו בפופ אפ בקניון הגדול פתח תקווה – בגדים כמו חדשים ב-30 עד 70 ש"ח (וידאו)

מכנסיים, חולצות ושמלות יד שנייה שנראים כמו חדשים, במחירים של 30–70 ש"ח לרוב הפריטים. מתחם הפופ אפ של רשת "הביגודית" של ויצו נפתח היום בעופר הקניון הגדול ויפעל עד יום חמישי, וכל ההכנסות יועברו למאבק באלימות נגד נשים.

המשך קריאה »
ביגודית ויצו בעופר הקניון הגדול

קונים בגדים נאבקים באלימות נגד נשים: הביגודית של ויצו מגיעה לפופ אפ בקניון הגדול פתח תקווה

לרגל חודש המאבק הבינלאומי באלימות נגד נשים, רשת חנויות היד השנייה "הביגודית" של ויצו תקים לראשונה בישראל שלושה מתחמי פופ-אפ בקניוני עופר – ואחד מהם יפעל כאן בפתח תקווה, בקניון הגדול. כל ההכנסות יוקדשו לנשים נפגעות אלימות, נערות וילדים.
לרגל חודש המאבק הבינלאומי באלימות נגד נשים, רשת חנויות היד השנייה "הביגודית" של ויצו תקים לראשונה בישראל שלושה מתחמי פופ-אפ בקניוני עופר – ואחד מהם יפעל כאן בפתח תקווה, בקניון הגדול. כל ההכנסות יוקדשו לנשים נפגעות אלימות, נערות וילדים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading