גולף פתחו חנות אאוטלט בעמי ב.ס.ר סיטי פ"ת. המתחם יחגוג קרנבל פורים ב-16.3 (וידאו)

הקרנבל, שיתקיים בין השעות 16:00 ל-20:00 צפוי לכלול מופע אקרובטיקה בגובה 3 מטרים, תהלוכה עם נגנים ורקדניות, מתנפחים, ליצני ענק, מיצגי תחפושות ענקים, דוכן יריד קרנבל עם עמדות תחרותיות, תפאורות מתנפחות ועמדת איפור היפואלרגנית. הציפייה היא לאלפי משתתפים, שיגיעו מחופשים. בינתיים, קבוצת האופנה גולף – פתחה חנות ענקית במתחם ומציעה ביגוד לילדים ב-15 ש"ח בלבד.

החנות של גולף (GOLF) מחליפה החנות של דרים ספורט (DREAM SPORT), שנסגרה לפני כשנה – בעקבות סגירת הרשת. אתמול הוחלף השלט העצום של דרים ספורט, שנגלה לכל מי שעובר בז'בוטינסקי ובתוך המתחם, בזה של גולף, שפתחה חנות OUTLET לביגוד, אבל מעבר לזה, תכניס לחנות את המוצרים של כל קבוצת המותגים: אינטימה (INTIMA), גולף אנד קו (GOLF & CO), כיתן ופולגת – ואפילו סטימצקי.

צפו: החנות החדשה גולף אאוטלט פתח תקווה (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok גולף פתחו חנות אאוטלט בעמי ב.ס.ר סיטי פ"ת, שיחגגו קרנבל פורים ב-16.3 קרנבל, שיתקיים בין השעות 16:00 ל-20:00 צפוי לכלול מופע אקרובטיקה בגובה 3 מטרים, תהלוכה עם נגנים ורקדניות, מתנפחים, ליצני ענק, מיצגי תחפושות ענקים, דוכן יריד קרנבל עם עמדות תחרותיות, תפאורות מתנפחות ועמדת איפור היפואלרגנית. הציפייה היא לאלפי משתתפים, שיגיעו מחופשים. בינתיים, קבוצת האופנה גולף – פתחה חנות ענקית במתחם ומציעה ביגוד לילדים ב-15 ש"ח בלבד. החנות של גולף (GOLF) מחליפה החנות של דרים ספורט (DREAM SPORT), שנסגרה לפני כשנה – בעקבות סגירת הרשת. אתמול הוחלף השלט העצום של דרים ספורט, שנגלה לכל מי שעובר בז'בוטינסקי ובתוך המתחם, בזה של גולף, שפתחה חנות OUTLET לביגוד, אבל מעבר לזה, תכניס לחנות את המוצרים של כל קבוצת המותגים: אינטימה (INTIMA), גולף אנד קו (GOLF & CO), כיתן ופולגת – ואפילו סטימצקי. #פתחתקווה #גולף #בגדים #ספרים ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

פריטי לבוש לילדים ב-15 ש"ח

ביקרנו אתמול במקום, שכבר משך אליו הרבה סקרנים, בעיקר בגלל מחירי הביגוד הפתיעים. בין 70 ל-75 אחוזי הנחה על רוב המוצרים, הבדל משמעותי בין המחירים שתמצאו בסניף של הקניון הגדול למשל. על בגדי הפעוטות למשל, הם מציעים מחיר ("שוק") של 15 ש"ח בלבד! – מבצע שיכול לעניין מאוד הרבה משפחות מרובות ילדים בפתח תקווה (ויש הרבה כאלה).

עמי בסר סיטי, מקבוצת עמי גרופ הוא אחד ממרכזי הקניות והעסקים המובילים בישראל. המתחם נמצא בפתח תקווה על נתיב הרכבת הקלה וכולל 27 אלף מ"ר של מסחר שמעליהם ארבעה מגדלי משרדים המתנשאים לגובה 30 קומות. המתחם כולל מגוון ענק של חנויות מענף האופנה, קולינריה (מסעדות ובתי קפה) כושר וספורט, הלבשה, פארם, פנאי, בילוי, ועוד.

גולף פתח תקווה במקום דרים ספורט בעמי ב.ס.ר סיטי
גולף פתח תקווה במקום דרים ספורט בעמי ב.ס.ר סיטי

כרגע המקום עדיין בהרצה, אבל בכוונת גולף לסיים במהרה את ההשקה המלאה של הסניף המתפרש על 700 מ"ר והכניסה אליו היא מרחוב ז'בוטינסקי פינת שחם. קבוצת גולף כוללת כיום כ-300 חנויות בפריסה ארצית מתוכן 9 חנויות אאוטלט, כשהסניף החדש בעמי ב.ס.ר סיטי צפוי להיות סניף האאוטלט העשירי שלה. הרשת משתייכת לקבוצת גולף א.ק בע"מ, חברה קמעונאית ומובילה בתחום הטקסטיל ועיצוב הבית, אופנה והלבשה.

רשת סטימצקי, החוגגת השנה 100 שנים להקמתה, כוללת היום 150 סניפים בכל רחבי הארץ וזהו סניף ההאוטלט הראשון שלה."הסניף החדש נמצא במיקום מצוין, במרחק של כדקה הליכה בלבד מתחנת הרכבת הקלה ובמתחם שמושך אליו אלפי לקוחות ביום גם את תושבי פתח תקווה והסביבה וגם אנשים שעובדים במשרדים באזור" אומרת מורן ויינטראוב, סמנכ"לית חטיבת הבית מקבוצת גולף.

"אני מאמינה כי בשבועות הקרובים הסניף ילך ויצבור תאוצה ויהפוך לעוגן מרכזי בעמי ב.ס.ר סיטי. פתח תקווה היא עיר מרכזית בישראל ורבים מתושביה והעובדים והעוברים בה הם חברי מועדון קבוצת גולף שמספרם הולך וגדל משנה לשנה. החיבור עם קבוצת סטימצקי ייתן ערך כפול לכל הלקוחות ואנחנו מאמינים שהסניף החדש ייתן מענה רלבנטי ללקוחות הקיימים והחדשים, עם פריטים איכותיים ברמות מחיר טובות".

גולף אאוטלט פתח תקווה - 15 ש"ח לבגד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חנויות

גלי פתח תקווה

שם על הנעל: גלי יבצעו בעופר הקניון הגדול פתח תקווה אירוע חריטה לקראת החזרה ללמודים

קונים ב-250 ש"ח ומקבלים חריטה אישית על זוג נעליים, בחינם. האירוע יתקיים ביום שישי, 2.10, בין השעות 11:00 ל-14:00, בסניף גלי בקומה האמצעית של הקניון מי שמתכנן לקפוץ לעופר הקניון הגדול בפתח תקווה בסוף השבוע, כדאי שיעצור בסניף רשת ההנעלה גלי. ביום שישי הקרוב (2.10) יתקיים בסניף אירוע חריטה אישית: כל מי שירכוש בחנות בסכום של 250 ש"ח ומעלה, יקבל במתנה חריטה אישית על זוג נעליים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading