ליז בייקרי פתח תקווה

צפו: רשת "ליז בייקרי" פתחה מאפייה במתחם מטרו פארק 456 פתח תקווה (וידאו)

אל שוק המאפיות הפתח תקוואי נכנסה אתמול (27.4) רשת חדשה לעיר – לה זה הסניף השלישי אחרי לוד וחולון. המאפייה, שנמצאת בקומת הקרקע של מתחם המשרדים החדש ברחוב עזרא גבאי 3 (פינת משה דיין 10), מציעה מגוון רחב של מאפים, סלטים, טוסטים, עוגות ועוד – במחירים יחסית נוחים. קילו מאפים (מלוחים/מתוקים) יעלה לכם 55 ש"ח לק"ג. קערת סלט בהתאמה אישית – 40 ש"ח. כשרות: מחפוד.

בשורה לחובבי המאפים, שעובדים בסביבת הקניון הגדול: רשת "ליז בייקרי" פתחה השבוע מאפייה במתחם המשרדים והעסקים מטרו פארק 456 פתח תקווה. המתחם, עליו כתבנו לראשונה באוגוסט 2021, עוד כשהיה בשלבי הבנייה הראשונים שלו, כבר מגיע לאחוזי תפוסה גבוהים במשרדים – אך המתחם במסחרי שבקרקעיתו עדיין לא מאוכלס ברובו. במתחם מקווים שהפתיחה של "ליז בייקרי" תיתן דחיפה לכניסתם של עסקי אוכל נוספים.

צפו בביקור: מאפיית ליז בייקרי פתח תקווה (מתוך פייסבוק פתח תקווה NEWS)

"ליז בייקרי" נמצאת בבעלות משפחה מלוד, שם הקימו את הסניף הראשון, שלאחר הצלחתו הוקמה מאפייה נוספת בחולון. כשביקרנו היום (28.4) במקום מצאנו לא מעט לקוחות רעבים וסקרנים. "ראינו הרבה פוטנציאל בפתח תקווה בכלל ובמקום הזה בפרט", אמר לנו הבעלים מונדר. "יש כאן תנועה גבוהה. המשרדים מתאכלסים מהר וכשיוקמו כאן מתחמים נוספים כמו BIG – זה ייתן עוד יותר תנופה".

הסניפים של "ליז בייקרי" בלוד ובחולון נמצאים במקומות המאופיינים יותר במגורים. במקרה של "ליז בייקרי" פתח תקווה, מדובר במאפייה נמצאת באחד מהמקומות המסחריים והסואנים בפתח תקווה. הסמיכות לקניון הגדול, לבילינסון ולב.ס.ר סיטי מבטיחה טראפיק גבוה. האתגר של "ליז בייקרי" יהיה להביא תנועה של לקוחות גם מאיזורים יותר מרוחקים – ולא של אלה שעובדים במטרו פארק 456.

ליז בייקרי פתח תקווה - בקרוב פתוח 24 שעות
ליז בייקרי פתח תקווה - בקרוב פתוח 24 שעות

המאפים נאפים במקום עם טאבון. שעות הפתיחה נכון לעכשיו הן בשעות 10:00 בבוקר עד 22:00 בלילה, כשבהמשך הכוונה היא לפתוח את המקום ל-24 שעות – ובכך להתחרות עם טאבון סיטי ואבולעפיה בשוק המאפיות שפתוחות ללא הפסקה. בשבת, אם שאלתם, יהיה סגור. המאפייה אגב קיבלה את הכשרות הגבוהה ביותר של הרב מחפוד – ועובדת עם משגיח כשרות צמוד.

מוצרים ומחירים מובחרים:

  • כל המאפים – 55 ש"ח לקילו 
  • סלט מותאם אישית – 40 ש"ח
  • בייגלה טוסט גבינה ותוספות – 38
  • סמבוסק – 22. עם תוספות – 25
  • קפה ומאפה 15 ש"ח לכוס גדולה ו- 12 ש"ח לכוס קטנה
  • אייס קפה קטן 12 ש"ח ו-15 ש"ח גדול
  • לחמניה ב-1.5 ש"ח. 7 לחמניות ב-10 ש"ח
  • בייגלה ב-5 ש"ח. 3 בייגלה ב- 12 ש"ח

מבצעים ליום שישי: חלות רגילות, מתוקות ומבגט 3 ב-25 ש"ח

PXL_20250502_080953321.MP

עוד ב-אוכל ובילויים

WIPARK פתח תקווה

רק 35 שקלים: מתחם האקסטרים והמתנפחים WIPARK מגיע לפתח תקווה בסוכות (וידאו)

פארק יצחק אוחיון (הפארק הגדול) יארח במשך שלושה ימים מתחם ענק של 5,000 מ"ר עם מסלולי אתגר, קירות טיפוס, מתחם לגו ופעילויות לקטנטנים במחיר מסובסד לתושבים. הכניסה תתבצע בסבבים ובהזמנה מראש.

המשך קריאה »
פסטה בסטה פתח תקווה

"פסטה בסטה" תפתח בקרוב סניף ברח' הסיבים מגדל אלייד פתח תקווה

הסניף נמצא בחזית פרויקט PARK SIV ולאחרונה נתלה שלט, המבשר על הפתיחה הקרבה. עבור רשת האוכל האיטלקי הפופולרית, שהחלה את דרכה בשוק מחנה יהודה ירושלים, יהיה זה הסניף ה-21. פסטה עם בולונז טבעוני יעלה לכם 59 ש"ח, ביצה עם בולונז צמחוני תעלה לכם 69 ש"ח. התפריט המלא בתוך הכתבה.

המשך קריאה »
מסיבת טבע פתח תקווה

יהיה פיצוץ? מסיבת טבע לגילאי 30 פלוס תתקיים ב-20.8 ביער השירים פתח תקווה

עיריית פתח תקווה, בשיתוף אגף איכות הסביבה (חינוך סביבתי), מרימה הילוך לקראת סוף הקיץ ומארגנת את "מסיבת טבע 2026" – חגיגה מטורפת ומושקעת המיועדת לגילאי 30 ומעלה. האירוע החגיגי ייערך ביום חמישי, ה-20 באוגוסט, ביער השירים המוכר והאהוב, ויתקיים במעמד ראש העיר, רמי גרינברג.

המשך קריאה »
פסטיבל הבירה פתח תקווה

כ-14 אלף תושבים הגיעו לפסטיבל הבירה והבשר להופעה של סבלימינל ומרינה (וידאו)

כ-15 אלף איש גדשו את הפארק הגדול בפתח תקווה בכל אחד מימי הפסטיבל. עם הופעות של ענקי המוזיקה הישראלית, אווירה מחשמלת ומחירים שווים לכל כיס – פסטיבל הבירה והבשר הוכיח שאפשר לחגוג בגדול, ובסדר מופתי.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading