יעקב ודסי בלו

עשרות רבות של משתתפים נכחו באירוע להנצחת יעקב ודסי בלו ז״ל בנווה גן

הזוג, שנהרגו מפגיעת טיל בביתם, בדיוק לפני 4 שבועות, הונצחו בגינת “תמר בורנשטיין” בשכונה. הגבעה המשקיפה על ביתם תסמל עבור כולנו את כל מה שטוב וחשוב בקהילה – חברות, סולידריות ועוצמה”, אמר ראש העיר בטקס המרגש. “הנצחה זו אינה סמל לאובדן אלא לתקווה. חייהם של יעקב ודסי זכרם לברכה, נגדע באחת, אבל זכרם יישאר עימנו לנצח”.

כזכור, הממ”ד של יעקב ודסי, לא הצליח לעמוד בפני פגיעת הטיל האיראני ב-16.6, שחדר בעוצמה את קירות הממ”ד בביתם – ולא הותיר להם סיכוי. לדברי מכריהם, יעקב ודסי בלו היה בני זוג אוהבים, שנהנו לצחוק, לבשל ולשמוע מוסיקה יוונית. גרינברג הוסיף: “חשוב היה לנו להנציח את זכרם בגינת תמר בורנשטיין בשכונת נווה גן. תודה לבני המשפחה ולכל מוקירי זכרם שכיבדו בנוכחותם”.

גלריית תמונות מהאירוע (באדיבות העירייה)

מקום פגיעת הטיל שכוסה בדגל ישראל ענק

דגל בחור של טיל פתח תקווה
מקום פגיעת הטיל בביתם של יעקב ודסי ז"ל

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

אלמוג בוקר כנס ביטחון פתח תקווה

צפו: אלמוג בוקר מספר על הרגעים הראשונים של ה-7.10 בכנס ביטחון פתח תקווה (וידאו)

כתב החדשות (כיום של חדשות 12), תושב זיקים בדרום, ריתק אתמול (16.6) כ-100 אנשי ביטחון בהרצאה, שהתקיימה באולם בבית ילד לבנים, על אירועי ה-7 באוקטובר, מהזוית שלו – מהרגע שעלה לשידור ב-6:30 בבוקרו של אותו יום. הוא השמיע את שיחתו עם אמנון זיו, קצין הביטחון מנתיב העשרה: “תקשיב טוב למה שאני אומר לך. נחתו מחבלים עם מצנחי רחיפה”. הכנס אורגן על ידי מינהלת העסקים וההייטק של העירייה.

המשך קריאה »

חזרנו לשגרה: החל ממחר בבוקר – מערכת החינוך והפעילויות בפתח תקווה חוזרות לפעילות מלאה

ההתלקחות הקצרה אתמול בין איראן לישראל, הסתיימה הערב, כשבהוראת דונאלד טראמפ, השתיים נצרו את האש.  בתום הערכת מצב שקיים הערב (שני, 8.6) ראש העיר רמי גרינברג, הוחלט כי החל ממחר בשעה 06:00 יוסרו מגבלות ההתקהלות בעיר. כל מוסדות החינוך, החוגים והאירועים יפעלו כסדרם. הלילה: המקלטים יישארו פתוחים.

המשך קריאה »

העירייה: אין לימודים, אין חוגים, עבודה רק עם מרחב מוגן ליד

בעקבות חידוש הירי מאיראן הערב (7.6), לפני שעה קלה הסתיימה הערכת מצב בהובלת ראש העיר רמי גרינברג ובהשתתפות כלל הגורמים הרלוונטים.
כוחות הביטחון העירוניים התפרסו בשטח כדי לתת מענה לכל תרחיש וכלל הצוותים ערוכים ומוכנים.
לאור המצב עידכן פיקוד העורף את ההנחיות למחר, יום שני:

המשך קריאה »
סרן אורי סילבסטר

אבל היכה בשני בתי ספר בפ”ת: אורי סילבסטר, בנם של המורים יוני ופנינה, נפל בלבנון

סרן סילבסטר ז”ל, רופא גדודי בחטיבת גבעתי, נהרג בדרום לבנון מפגיעת רחפן נפץ במהלך “הפסקת האש”. קהילות בתי הספר “אחד העם” ו”שמיר” בעיר, בהם לימדו הוריו, אבלות עם קבלת הבשורה הקשה. אורי נהרג אתמול בסביבות השעה 12:40 באזור הבופור, מצפון לנהר הליטני. הלווייתו תתקיים היום (שלישי בשעה 18:00) בבית העלמין הצבאי בסגולה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]