מירוץ הלילה של פתח תקווה

דוחים בחודשיים, מצמצמים מיומיים: המירוץ של פתח תקווה, נדחה ל-20.11 וצומצם רק ללילה

עיריית פתח תקווה הודיעה כי האירוע הספורטיבי ההמוני, שתוכנן להתקיים ב-11-12 בספטמבר, נדחה לאור בקשות רבות מקהילת הרצים, וכן מתוך רצון לאפשר היערכות מיטבית לכלל המשתתפים ושילוב של מוסדות החינוך. על כן, הוחלט לקיים את המרוץ בערב-ליל חמישי, 20.11.25 והוא יאוחד לאירוע אחד, שיתקיים כולו רק בלילה. מי שכבר נרשם ולא מסתדר לו – יוכל לקבל החזר כספי באתר המרוץ.

לפי העירייה אלפי רצים ורצות מכל רחבי הארץ צפויים להשתתף במרוץ הלילה, שיוקדש כהצדעה “לאנשי ונשות כוחות הביטחון וההצלה, הגיבורים והגיבורות שמגנים בגופם על החברה הישראלית וכמחווה למשפחות השכולות, הפצועים והחטופים ממתקפת 7 באוקטובר”, המסר מהעירייה. את טקסי ההזנקה יובילו בני משפחות שכולות, לוחמים ולוחמות מכוחות הביטחון וההצלה, כסמל להוקרה ולמחויבות.

מרוץ הלילה של פתח תקווה

העירייה מצפה כי נוכחותם תעניק למרוץ משמעות ערכית ועמוקה מתמיד. ראש העיר רמי גרינברג: “מרוץ הלילה הוא הרבה מעבר לאירוע ספורט ,זו חגיגה קהילתית שמרימה את רוח התושבים והתושבות, מחזקת את תחושת השייכות ומקדמת אורח חיים בריא. השנה בחרנו לקיים את המרוץ כהוקרה לכל מי שמגן עלינו, ובמחווה מרגשת למשפחות שנפגעו באירועי 7 באוקטובר”.

רצים שכבר נרשמו, רישומם הועבר אוטומטית למרוץ הלילה בתאריך החדש. המעוניינים בביטול ההשתתפות וקבלת זיכוי כספי? ניתן למלא פרטים באתר המרוץ בלחיצה על כפתור “הרשמה לזיכוי כספי”.

עוד ב-ספורט

הפועל פ"ת מכבי ת"א

כ-3500 אוהדים כחולים ראו את הפועל ‘מבנה’ פ”ת סוחטת 2:2 ממכבי ת”א במשחק הנעילה

הפועל נפרדה הערב מעונת המשחקים עם תיקו ביתי מול הצהובים באצטדיון שלמה ביטוח. על אף פלייאוף עליון לא מוצלח, עם 3 נקודות (3 תוצאות תיקו) מ-30 נקודות אפשריות, במועדון מלאי סיפוק מהישג ההעפלה וכבר מסתכלים לעונת 26/27: עומר פרץ וניר לוין ימשיכו, והיעד ברור – 5,000 חברי עמותה ומנויים, במטרה להמשיך לתקוע יתד בטופ של הכדורגל הישראלי

המשך קריאה »
שחקני מכבי פ"ת

צפו: חגיגות העלייה של מכבי פתח תקווה ב-2:2 מול בני יהודה (וידאו). הקהל יחזור בעונה הבאה?

נקודה אחת – זה כל מה שהמלאבסים היו צריכים. אחרי עונה די רגועה בליגה הלאומית, הכחולים מאם המושבות הבטיחו באופן רשמי את עלייתם חזרה לבמה המרכזית. שריקת הסיום נתנה את האות לחגיגות , אך בקרב האוהדים הדעות לגבי העתיד עדיין חלוקות. האם נראה את הגרעין הקשה של האוהדים, שעבר העונה לליגה ג’ – חזרה ביציעים של ליגת העל? בכלל לא בטוח.

הבמה המרכזית שוב קוראת להם. מכבי פתח תקווה השלימה את משימתה וחזרה באופן רשמי לליגת העל. הקבוצה הסתפקה בתיקו 2:2 מול בני יהודה במשחק קצבי, מותח ומלא תהפוכות, תוצאה שהספיקה לה כדי להבטיח את העלייה לליגה הבכירה ולפתוח את בקבוקי השמפניה.

המשך קריאה »
הפועל פת ביתר ירושלים

הפועל ‘מבנה’ פ”ת עצרה את בית”ר י-ם עם 0:0, שאיבדה את האליפות באצטדיון “שלמה ביטוח”

קלקלו את החגיגה בסטייל: 3,500 אוהדים כחולים יצאו מרוצים לאחר שהקבוצה שלהם עמדה בפרץ וגנזה סופית לירושלמים את חלום האליפות. מנגד, 7,000 אוהדי בית”ר, ששילמו לא פחות מ-170 ש”ח לכרטיס (מה שמייצר להפועל הכנסה של כמיליון ש”ח ממשחק אחד), דווקא הפגינו ספורטיביות, הריעו לשחקניהם ופינו את האצטדיון בשקט ובלי לעשות בעיות. הפנים של הפועל כבר להכנות לשנה הבאה.

המשך קריאה »
עמותת ערכים בספורט

הפועל “מבנה” פ”ת ועמותת “ערכים בספורט” שילבו זרועות במאבק באלימות עם סדנה מיוחדת לשחקני מחלקת הנוער (וידאו)

רגע לפני המשחק הטעון בין הפועל פ”ת לבית”ר ירושלים, שיתקיין היום באצטדיון “שלמה ביטוח”, קפצנו לביקור באימון מחלקת הנוער של המועדון הפתח תקוואי בסירקין ושם גילינו את העמותה באירוע עם סדנא מיוחדת, שנועדה להעניק לדור העתיד כלים להתמודדות עם מצבי לחץ, כעס וקונפליקטים. האירוע הוקדש לזכרו של ימנו בנימין זלקה ז”ל, שנרצח בערב יום העצמאות האחרון בפתח תקווה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]