מור סרוסי עומר אדם

בעלי המזנון על הדחייה הכפולה של הופעת עומר אדם בפ"ת: אני כבר מופסד ב-12,000 ש"ח

לאחר שהופעתו של הזמר בוטלה בפעם השנייה, העסקים שסביב מתחם ההופעה סופגים מכה כלכלית קשה. מור סרוסי, בעלי "פודטראק 90" שנפתח רק לפני חצי שנה לאחר שזכה במכרז העירוני, משתף בתסכול על הפסדים של כ-12 אלף שקלים: "הושקעו שעות רבות של עבודה, תכנון והיערכות. כרגע נשארנו עם ההוצאות".

הופעתו המצופה של הזמר עומר אדם בפתח תקווה, שתוכננה להתקיים באצטדיון המקומי, נדחתה בפעם השנייה. בעוד שעבור רבבות המעריצים מדובר במפח נפש, עבור בעלי העסקים המקומיים באזור הפארק והאצטדיון מדובר במכה כלכלית כואבת במיוחד.

אחד מאותם עסקים שנפגעו ישירות מהביטול הפתאומי הוא "פודטראק הדקה ה-90", עסק צעיר שנפתח רק לפני כחצי שנה. הבעלים, מור סרוסי, זכה לאחרונה במכרז של "החברה לפיתוח פתח תקווה", אשר משכירה את המקום, וראה באירוע ההמוני הזדמנות שיא עבור העסק החדש. לקראת ההופעה הענקית, הוא וצוותו נערכו מבעוד מועד לספק שירות לאלפי הבליינים שצפויים היו לפקוד את המקום טרם כניסתם לשערי המופע.

 

פוד טראק 90 פתח תקווה
פוד טראק 90 פתח תקווה

"האכזבה שלנו גדולה מאוד", משתף סרוסי בתסכול. "במשך ימים ארוכים עבדנו סביב השעון כדי להיערך לאירוע. כצוות של פוד טראק הדקה ה-90, שנערך לתת שירות לאלפי אנשים טרם כניסתם להופעה, רכשנו ציוד ומלאי באלפי שקלים, הזמנו חומרי גלם, תגברנו כוח אדם, שיבצנו עובדים והכנו את כל מערך התפעול כדי לעמוד בעומסים הצפויים ולהעניק חוויית שירות איכותית לקהל".

הביטול ברגע האחרון הותיר את סרוסי עם הפסדים המוערכים ב-12,000 שקלים, הכוללים הפסד ימי עבודה, שכר עובדים וסחורה רבה שנקנתה לחינם. "מעבר להשקעה הכספית המשמעותית, הושקעו שעות רבות של עבודה, תכנון והיערכות. ביטול האירוע ברגע האחרון הותיר אותנו עם הוצאות כבדות, עובדים שהוזמנו למשמרות ומלאי שנרכש במיוחד עבור היום הזה", הוא מסביר.

למרות הקושי הכלכלי והתסכול הרב שניחתו על העסק, סרוסי מגלה הבנה למצב הביטחוני המורכב שחווה המדינה: "כמי שפועלים שנים בתחום האירועים, ההסעדה והאירוח, ומלווים אירועים גדולים ברחבי הארץ, אנחנו מבינים שלעיתים קיימים שיקולים ביטחוניים או נסיבות שאינן בשליטת המארגנים. יחד עם זאת, אין ספק שמדובר באכזבה גדולה עבורנו לאחר כל ההשקעה, ההכנות והציפייה לקראת האירוע".

באשר לפיצוי אפשרי על הנזקים וההוצאות, התמונה עבור העסקים המקומיים נראית כרגע עגומה למדי. "נכון לעכשיו לא ידוע לנו על שום פיצוי", מבהיר סרוסי. "אנחנו מקווים שיימצא פתרון לעסקים שנפגעו מהמצב, אבל כרגע נשארנו עם ההוצאות, הסחורה והעובדים שכבר נערכו לאירוע".

לסיום, הוא בוחר להעביר מסר מאחד ומלא תקווה: "אנחנו מחזקים את כוחות הביטחון ומקווים לימים שקטים ובטוחים יותר, בהם נוכל לחזור ולעשות את מה שאנחנו אוהבים – לקבל את הקהל, להעניק שירות מכל הלב ולארח אלפי אנשים כפי שתכננו לעשות גם הפעם".

עוד ב-אוכל ובילויים

קפה גן סיפור פתח תקווה

מה אתם עושים מחר במוצ"ש? צפו בביקור בקפה גן סיפור פתח תקווה (וידאו)

כפי שכבר סיקרנו לא פעם בכתבות קודמות, "קפה גן סיפור" בפתח תקווה הוא הרבה מעבר לבית קפה רגיל. מדובר בפנינה קולינרית הממוקמת בלב פארק יצחק אוחיון ("הפארק הגדול"), שמציעה חוויית בילוי פסטורלית וקסומה ממש על שפת האגם האקולוגי. כשביקרנו במקום במוצ"ש האחרון, ראינו פיק של סועדים שמילאו את כל המסעדה – בטיימינג שנחשב תמיד עמוס. צפו בחוות הדעת

המשך קריאה »
גו אסיאן קנטינה פתח תקווה

מסעדת "גו קנטינה אסיאתית" פתחה בהופ טאון פ"ת – וכבר מושכת לקוחות קבועים (וידאו)

רשת האוכל האסייתי, שעליה דיווחנו כאן ב"פתח תקווה NEWS" טרם הפתיחה, חנכה לאחרונה את הסניף החדש שלה במתחם העסקים HOPETOWN (הופ טאון) שבקריית אריה, רחוב יגיע כפיים 22. המקום החדש כבר מושך אליו מדי צהריים עשרות עובדי משרדים מהאזור שמגיעים ליהנות מאוכל אסייתי מוקפד, ובקרוב צפויים להתחיל שם גם במערך משלוחים ופתיחה בערב

המשך קריאה »
טריולה פתח תקווה

צפו בביקור: "טריולה" פתח תקווה מציינת יום הולדת 15 עם שלל אירועים באוגוסט (וידאו)

מסעדת הבראסרי האיטלקית, שנחשבת אחד המוסדות הקולינריים הוותיקים והמוערכים בפתח תקווה, חוגגת 15 שנות פעילות עם סדרת אירועים באוגוסט, שתחמם את לבם של הלקוחות הנאמנים (וגם החדשים), ביניהם: ערב קוקטייל, ערב עם שפית אורחת (דנה לי ברמן), ערבי קרינבורים וערב פיאסטה וטקילה וגם מסיבת יום הולדת למקום, שתתקיים ב-20.8. הנחה של 15% בתפריט בימים ב' עד ה'.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading