קניון ספיר דוכן מילואימניקים

קניון ספיר מזמין עסקים של מילואימניקים ליריד "מצדיעים בחנוכה": דוכן ללא עלות

היריד ייערך ב-7–8 בדצמבר בקניון ספיר בפתח תקווה. בעלי עסקים שמשרתים במילואים יקבלו דוכן בחינם, חשיפה למאות מבקרים ואפשרות לפופ-אפ בקניון בהמשך. מספר המקומות מוגבל.


בעלי עסקים שמשרתים במילואים מוזמנים להציג במתחם חגיגי בפתח תקווה. קניון ספיר יקיים בחנוכה את היריד "מצדיעים בחנוכה", שמיועד לעסקים של מילואימניקים ונועד לחזק אותם ולחשוף אותם לקהל רחב של מבקרים ומשפחות בעיר.

היריד ייערך ביום שני וביום שלישי, 7–8 בדצמבר, בין השעות 16:00 ל-19:00, בקניון ספיר ברחוב רפאל איתן 5 בפתח תקווה.

מה מקבלים העסקים המשתתפים?

  • דוכן ללא עלות ביריד החג
  • חשיפה רחבה למאות מבקרים ומשפחות שיגיעו לקניון בימי החנוכה
  • השתלבות בפעילויות היריד לעסקי תוכן ולמעבירי סדנאות
  • אופציה לפופ-אפ עתידי בקניון

המשמעות בפועל: מילואימניקים שהעסקים שלהם נפגעו מתקופות שירות ארוכות יוכלו להציג את המוצרים והשירותים שלהם בלי לשלם על כך, ובתקופה של עומס קניות בחג. האפשרות לפופ-אפ בהמשך יכולה להפוך את ההשתתפות ביריד לצעד ראשון בנוכחות קבועה יותר בקניון.

איך נרשמים?
בעלי עסקים שרוצים להשתתף צריכים לשלוח הודעה פרטית לעמוד של קניון ספיר ולציין את שם העסק ומספר טלפון. נציגי הקניון יחזרו אליהם. מספר המקומות ביריד מוגבל, ולכן כדאי לפנות מוקדם.

📍 קניון ספיר, רפאל איתן 5, פתח תקווה
🗓️ 7–8 בדצמבר | 16:00–19:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חדשות אחרונות בפתח תקווה

אבי מסרק

אבי מסרק היא האישה מרחוב שפרינצק פתח תקווה שנרצחה לעיני ילדיה ע"י בעלה, שהתאבד

תושבת פתח תקווה בת ה-43, נרצחה בליל ראשון בדירתה בשכונת אחדות במזרח העיר, לפי החשד בידי בעלה, בזמן שארבעת ילדיהם היו בבית. אחת הבנות מצאה את אמה מוטלת בסלון והזעיקה עזרה. הבעל נמלט מהדירה, וכעבור כשעה נמצא ללא רוח חיים ברחוב סמוך. זה כל מה שידוע עד עכשיו.

המשך קריאה »
ויז אקדמי פתח תקווה

לומדים את שוק ההון ביחד: שיתוף הפעולה בין לימודי החוץ של אוניברסיטת אריאל למכללת ויז אקדמי מפתח תקווה

ידע מעשי, מסגרת לימודים מובנית ותעודת גמר משותפת: היחידה ללימודי חוץ והמשך של אוניברסיטת אריאל ומכללת ויז אקדמי מציעות קורס השקעות בשוק ההון, בפתח תקווה או בזום, גם למי שעושה את הצעד הראשון בתחום.

המשך קריאה »
הטור של אקי בן שחר

‏המטרו עוד לא כאן, פתח תקווה כבר מתוכננת מחדש‏

‏נת״ע מציגה יעד הפעלה בשנת 2037, אך בלוח המיזמים הממשלתי מופיעים שלבים שמסתיימים גם בשנים 2038 ו-2039. בין תוכניות הענק בארלוזורוב למחלוקת בסירקין, השאלה אינה רק כמה דירות ייבנו, אלא איך יחיו בשכונות עד שהרכבת תגיע.‏

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading