רויאלטי הקניון הגדול פתח תקווה

בלינג בלינג: רשת ROYALTY (רויאלטי) פותחת מחר את הסניף המשודרג בקניון הגדול

לאחר מספר חודשי שיפוצים, תיפתח אחרי הצהרים החנות ללקוחות אוהבי התכשיטים והשעונים (שהיום הם תכשיט יותר משעון), בדיוק אחרי חגי הפסח ולפני עונת החתונות המשמשמת ובאה. בשדרוג החנות, על שטח 44 מ"ר, הושקעו כמיליון שקלים. שובאל פלח, סמנכ"ל השיווק: "מצפים לקהל פתח תקוואי רב שייחשף לקולקציית תכשיטי הזהב והיהלומים החדשה שלנו".

הקניון הגדול בפתח תקווה די מוצף בחנויות תכשיטים (כרגע 9, ביניהם גם דוכנים). אולי המוכרת מכולם לקהל הרחב היא רויאלטי, הרבה בזכות הפרסום דרך הפרזנטורית, שירי מימון, שהחלה לייצג את הרשת לפני כשנתיים. הרשת שייכת למשפחת פלח, שעוסקת בענף התכשיטנות מ-1976. לרשת, שנחשבת לגדולה ביותר בארץ, יש כיום לא פחות מ-50 סניפים.

שירי מימון - הפרזנטורית של רשת התכשיטים רויאלטי

כשביקרנו הערב בסניף (קומת מסחר אמצעית P4, מול רולדין), הוא היה בהכנות האחרונות לפתיחה ללקוחות, טרם חשיפת הקולקציות בחנות הראווה. אז מה יש לרויאלטי להציע? מגוון רחב של תכשיטים ושעונים עם מנעד רחב של מחירים: החל מעגילי זהב צמודים ב-250 ש"ח ועד טבעת יהלומים טבעיים ונוצצים בחיתוך באגט ב- 34,000 ש״ח (111 יהלומים ב-1.48 קראט). מחיר תכשיט ממוצע עומד על כ-1000 ש"ח.

החנות, בה הושקעו לצורך השדרוג כמיליון שקלים,  אמורה להיפתח מחר (27.4) אחרי הצהריים. "בשדרוג החנות הושקעה עבודה רבה והוא צפוי לאפשר לקהל גדול יותר להגיע אלינו", מסר סמנכ"ל השיווק של הרשת, שובאל פלח. ""מצפים לקהל פתח תקוואי רב שייחשף לקולקציית תכשיטי הזהב והיהלומים החדשה שלנו".

רויאלטי פתח תקווה על המפה

עוד ב-חנויות

אופיס דיפו (Office Depot) פתחו חנות בעמי ב.ס.ר סיטי פ"ת עם מבצעים ייחודיים

רשת מוצרי המשרד והציוד המשרדי, השיקה אתמול (19.8) סניף חדש בלב אזור העסקים הכי חזק של פתח תקווה, ברחוב תוצרת הארץ 3. הסניף החדש, המשתרע על שטח של כ-130 מ"ר, מצטרף לסניף השני בעיר באיזור התעשייה סגולה, שבינתיים ימשיך לפעול עד הודעה חדשה. החנות נמצאת בלוקיישן מבטיח ותיתן לףמענה עבור חברות, משרדים ואלפי העובדים במתחם, לצד שירות לקהל הרחב.

המשך קריאה »
מתחם ביג פתח תקווה

בביג מבטיחים: השריפה לא תעצור את התקדמות העבודות. ביג פתח תקווה ייפתח ב-2029

השריפה שפרצה לפני 3 שבועות באתר הבנייה של פרויקט "ביג פתח תקווה" הפסיקה את העבודות, אך בחברת ביג ממהרים להרגיע ומבטיחים כי הפרויקט הענק ימשיך להתקדם כמתוכנן. מגורמים המעורים בפרטים נמסר כי ככל הנראה לא מדובר בהצתה, אלא בתקלה טכנית שנגרמה עקב החום הכבד ששרר באזור.

המשך קריאה »
אמפוריום פתח תקווה

"אמפוריום" פתח תקווה החליפה זכיין ובגוגל רשום שהסניף סגור – למרות שהוא פתוח

חילופי זכיינים בסניף "אמפוריום" במתחם עמי ב.ס.ר הובילו לטעות טכנית בפרופיל העסק שמופיע בראש תוצאות החיפוש של גוגל. כעת, עשרות לקוחות שמחפשים את הסניף נחשפים לכיתוב "נסגר" – למרות שהחנות פועלת כרגיל ומקבלת לקוחות. "מחפשים את הסניף 130 פעמים בחודש. יכול להיות שהרבה ויתרו על הגעה".

המשך קריאה »
סופרטל מינץ פתח תקווה

מתרחבים: רשת הסופרמרקטים "סופרטל" תפתח בסוף החודש סניף ברחוב בנימין מינץ פ"ת

הסניף החדש, שמוקם במקומו של "היפר דודו" המיתולוגי, ישתרע על פני 450 מ"ר ויכלול קצביה, מאפייה ומחלקת ירקות. הרשת מגייסת בימים אלו עובדים, ומבטיחה שורת מבצעים לרגל הפתיחה. ואיפה ייפתח הסניף הבא של הרשת בעיר בשנת 2027? כל הפרטים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading