הודיס - קניון פתח תקווה

צפו: הסניף החדש של HOODIES (הודיס) בקניון פתח תקווה נפתח בהשקעה של מיליון ש"ח

חובבי אופנת הספורט והטרניינגים ישמחו לשמוע שהחנות, הנמצאת בקומה P1 (ליד אורבניקה), שודרגה ל-130 מ"ר (מכ-75 מ"ר) והוסיפה קולקציה של בגדי ג'ינס ויציאה. הרשת, השייכת לקבוצת האופנה "קאסטרו-הודיס", מונה 70 סניפים, כשהסניף בעיר נחשב לאחד מסניפי הדגל שלה. ישראל פרץ, מנהל החנות: "היום לא צריך לעשות ספורט כדי לאהוב ללבוש ספורט"

אם יש משהו שתקופת הקורונה, שהסתיימה עלינו לטובה, עשתה לאופנה בישראל ובכלל, הוא טרנד הטרניינגים ובגדי הספורט. העבודה מהבית עם בגדים נוחים, זרמה החוצה והיום מקובל מאוד לראות נשים וגברים יוצאים למשרד, לקניון ואפילו לבילוי לילי עם לבוש קז'ואלי במיוחד, שעם העיצוב והמראה הנכון, נראה טבעי ביותר.

עלייה במכירות בעקבות השדרוג

רשת הודיס (השייכת לקבוצת קאסטרו, המפעילה גם את מותג האופנה אורבניקה) נכנסת בדיוק לנישה הטרנדית הזאת. זו אולי הסיבה שהחליטו שם לשדרג את הסניף בקניון פתח תקווה ולהרחיבו (לעומק ולרוחב) בכמעט פי שניים מגודלו המקורי. "הגדלנו את כמות הקולקציה ומבייסיקים הפכנו את החנות לחנות אופנה וספורט", מסביר את השדרוג, ישראל פרץ, מנהל החנות.

בזמן השיפוץ החנות הייתה סגורה כחודש חצי והיא נפתחה לאחרונה אחרי פינישים אחרונים. כחלק מהשדרוג הוסיפו בחנות עיצוב מושקע, ביחס לסניפים אחרים, הכולל מסכי לד גדולים. "בעקבות השדרוג רואים עלייה משמעותית במכירות", מציין פרץ. "אופנת הספורט הפכה להיות במודעות עוד לפני הקורונה, אבל היא בהחלט חיזקה את הטרנד. "האמת היא שלא כל מי שאתה רואה עם בגדי ספורט, הוא בהכרח מתאמן"

הודיס פתח תקווה

חברים בהודיס

בחנות מוכרים בגדי בייסביק לכל המשפחה – נשים, ילדים וגברים, הכוללים בעיקר טייצים של BEYOND עם הדפסים מגוונים וצבעונים וגם גוזיות, חוצות טי שרט (מצאנו למשל הדפס של FRIENDS וכן הדפסים עם הציורים של האומנית עדן הילמה), מכנסיים, שמלות, סריגים, אוברלים, אקססוריז והלבשה תחתונה (בעיקר חזיות). 

בהודיס מציעים פריט שני ב-50% כמעט על כל החנות, ומבצעים של 3 פריטים ב-100 ש"ח, כשהמחירים של הפריטים הבודדים נעים בטווח של 30 ל-160 ש"ח.

הודיס פתח תקווה על המפה

עוד ב-חנויות

מכולת תאילנדית בפתח תקווה

בנגקוק בפתח תקווה: מסעדת "תאי צ'ו" פתחה מכולת תאילנדית ברח' הסיבים

דרור דודקביץ', בעל המסעדה התאילנדית ברח' ברקת, מביא עכשיו את תאילנד גם לרחוב הסמוך, עם חנות תאילנדית אותנטית המציעה חומרי גלם מיוחדים, כלי מטבח – ועוד. "הרעיון המרכזי של החנות הוא להנגיש לקהל הרחב את אותם חומרי גלם מיוחדים ואיכותיים שבהם משתמשים במסעדה. בחנות ניתן למצוא כמעט כל מוצר שקיים במטבח התאילנדי, במחירים אטרקטיביים במיוחד", מסר.

המשך קריאה »
VOS פתח תקווה

מותג הקוסמטיקה הטבעית VOS פתח חנות פופ אפ בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

חוויית ביוטי הוליסטית מגיעה לפתח תקווה. חנות פופ-אפ חדשה של המותג הישראלי VOS מציעה מוצרי טיפוח טבעיים, בשמים, נרות ומוצרי אווירה, ומעוצבת בהשראת החיים הכפריים. כל הפרטים על הפינה החדשה שתעשה לכם קצת שקט בתוך השגרה העירונית.החנות נמצאת בקומה התחתונה (P2) ליד חנות נייק

המשך קריאה »
פירות וירקות בפתח תקווה סופרטל ונוי השדה פתח תקווה

תפוחים, נקטרינות ואבטיחים: סופרטל גיסין מול אאוטלט נוי השדה בירקונים – איפה משתלם לקנות?

הקיץ כבר כאן, והדרישה לפירות קרים, מתוקים ומרעננים נמצאת בשיאה. תושבי פתח תקווה שניגשים לערוך את הקניות השבועיות שלהם מוצאים את עצמם לא פעם מתלבטים: האם לקנות את הפירות והירקות "על הדרך" בסופרמרקט השכונתי, או להשקיע ולנסוע למתחמים ייעודיים לתוצרת חקלאית?

המשך קריאה »
הבורסה לתכשיטים פתח תקווה

כמה תוכלו לחסוך ברכישת טבעת, תליון ועגילים ברשת "הבורסה לתכשיטים" בקניון הגדול פ"ת?

עונת החתונות והצעות הנישואין של קיץ 2026 כבר כאן, ורשת "הבורסה לתכשיטים" משיקה את הטרנדים החמים ביותר עם חגיגת הטבות מיוחדת. הקיץ הנוכחי מביא איתו שילוב מרתק בין מסורת לקדמה טכנולוגית, המאפשר לכל זוג למצוא את הביטוי המושלם לאהבתו. לקראת עונת הצעות הנישואין המרגשת והצורך בתכשיטים מדויקים לערבי הקיץ.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading