קרקס פלורנטין פתח תקווה בכיכובם של בן זיני ורינת גבאי

צפו: בן זיני לתושבי פתח תקווה – מחכה לכם בקרקס פלורנטין שייפתח ביום חמישי

אם יש משהו שיכול להעלות חיוך בימים אלה על פניהם של תושבי פתח תקווה, ובעיקר הצעירים שבהם, זה אולי מופע קרקס קייצי. ביקרנו היום באוהל הקרקס, מול האצטדיון, סמוך לצומת העיפרון, שם נעשו הכנות קדחתניות, שכללו חזרות אחרונות עם זיני ורינת גבאי שתופיע איתו והמשך הקמת התשתית של דרכי גישה לאוהל ולוגיסטיקה. בתכנון: כ-40 מופעים עד סוף אוגוסט וכ-20 אלף צופים בטוטאל.

מי שעובר עם האוטו בימים אלה בדרך שלמה שמלצר (ותאמינו לנו שיש הרבה כאלה) ומסיט את מבטו דרומה, לא יכול שלא לשים לב שני אוהלי הקרקס, שנבנו בצד הדרך. מדובר בקרקס פלורנטין, שעובר לפתח תקווה (לרח’ המפלסים), לאחר שנים בהם שהה בכפר הירוק. שם המופע הוא “שכחו אותי בקרקס” וחוץ מצמד כוכבי הילדים שינחו את המופע הוא גם יכלול אמני קרקס מכל רחבי העולם. בהחלט אופציה אטרקטיבית לימי החופשה האחרונים.

צפו: תמונות מהשטח עם ההכנות לקראת המופע

8000 מתוך 20 אלף כרטיסים כבר נמכרו

לפי התכנון, עד סוף אוגוסט, הקרקס של זיני וגבאי יכלול לא פחות מ-20 הופעות בימים שנותרו לאוגוסט, כולל ימים עמוסים שיכללו ארבעה מופעים ביום (לוח המופעים מצורף). עלות כרטיס “רגיל” ללא הנחה של שת”פים מסחריים, קופונים או ועדי עובדים יתחיל ב-99 ש”ח למקומות הלא-מסומנים ועד ל-119 ש”ח למקומות המסומנים. תפוסה מלאה בכל מופע תעמוד על כ-800 צופים.

מביקור במקום עולה כי יש עוד עבודה רבה מבחינה תשתיתית וסלילת דרכי גישה, אבל מפיקי המופע סמוכים ובטוחים כי העבודות יושלמו במהרה, כך שהקרקס יוכל לקלוט את ראשוני מבקריו במופע הפתיחה, שצפוי להיערך ביום חמישי בשעה 12:15. לדברי המארגנים, נמכרו כבר כ-8000 כרטיסים, מתוך כ-20 אלף שיוצאו למכירה. אורך כל מופע – שעה וחצי. 

כיאה לכל קרקס שמכבד את עצמו, לצד האוהל המרכזי, הוקם אוהל נוסף, שם יוקמו דוכני מזון רבים מסוגים מגוונים, שיתנו “טעם” נוסף למופע (וכנראה גם חור בכיף נוסף להורים). מארגני הקרקס מבקשים לרכוש את הכרטיסים אונליין ולהימנע מלהגיע למקום ללא כרטיס. ממליצים לחנות בחניות של אצטדיון “שלמה ביטוח”, או סמוך לאוהלים ברח’ המפלסים.

הכנות אחרונות באוהל של קרקס פלורנטין
הכנות אחרונות באוהל של קרקס פלורנטין פתח תקווה (תמונה מהקיץ)

בתכנון: בית ספר לקרקס

המארגנים מקווים שזיני, שהוא כבר הרבה יותר מסתם כוכב רשת וגבאי, שעבור חלק גדול של ההורים שיגיעו למופע, היא הייתה עבורם גם כוכבת ילדים, ימשכו את הקהל למופע, מעבר לכך שלדבריהם מדובר בקרקס אקסטרים שטרם נראה בארץ, עם תלבושות מרהיבות והכל בליווי מערכות מולטי מדיה מתקדמות. מחוץ למופע צפויים להקים מתחם מתנפחי ענק, מתחם נינג’ה לבוגרים וסדנאות קרקס פתוחות לקהל הרחב. הכניסה למתחמים אלה היא ללא תוספת תשלום.   

עדיין מרחף סימן שאלה כלשהו, סביב המופעים, שצפויים להתקיים בשתי השבתות (ב-20.8 וב-27.8). מקורבים אישרו כי ישנן חילוקי דעות בנושא, מטעמי שמירת השבת. במשכנו הקודם של קרקס פלורנטין בכפר הירוק (רמת השרון), הוא שימש גם כמרכז חוגים, קייטנות ובית ספר מצליח לקרקס, עם קהל רב שהגיע בעיקר מתושבי הסביבה. לפי מה שנמסר מהעירייה, אחרי שמופעי הקיץ יסתיימו, בתכנון הוא לקיים בחסות מקפ”ת של העירייה באוהלים חוגי קרקס, להטוטנות ואקרובטיקה לטובת ילדי העיר והסביבה.

בן זיני קורא לתושבי פתח תקווה להגיע למופע

מועדי המופעים

מועדי המופעים של קרקס פלורנטין
מועדי המופעים של קרקס פלורנטין פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

JUVANIS אסתטיקה רפואית פתח תקווה

חדש בב.ס.ר סיטי פתח תקווה: קליניקה Juvenis עם מכשור לייזר מתקדם לאסתטיקה

מתחם המסחר והעסקים הכי גדול בעיר מקבל אליו שחקן חדש בשוק הלוקאלי התחרותי של האסתטיקה והלייף סטייל, לאחר שקלינית ה-SkinTech נפתחה לפני חודשיים בבניין A קומה 25 וכבר מושכת אליה לקוחות רבים, שמחפשות (ומחפשים) לחדש, להצעיר וליפות את הפנים והגוף עם מכשירי לייזר מתקדמים. “מביאים את פסגת הטכנולוגיה של הרפואה האסתטית לפתח תקווה”.

המשך קריאה »
מור סרוסי עומר אדם

בעלי המזנון על הדחייה הכפולה של הופעת עומר אדם בפ”ת: אני כבר מופסד ב-12,000 ש”ח

לאחר שהופעתו של הזמר בוטלה בפעם השנייה, העסקים שסביב מתחם ההופעה סופגים מכה כלכלית קשה. מור סרוסי, בעלי “פודטראק הדקה ה-90” שנפתח רק לפני חצי שנה לאחר שזכה במכרז העירוני, משתף בתסכול על הפסדים של כ-12 אלף שקלים (לא כולל מה שאמור היה להרוויח מערב כזה עם 20 אלף צופים): “הושקעו שעות רבות של עבודה, תכנון והיערכות. כרגע נשארנו עם ההוצאות”.

המשך קריאה »
עומר אדם פתח תקווה

אכזבה כפולה: הופעתו של עומר אדם באצטדיון שלמה ביטוח פתח תקווה בוטלה שוב בשל איום מאיראן

ההיסטוריה חוזרת, ולצערם של 20,000 מעריצים – גם האכזבה. בפעם השנייה, ההופעה הענקית של הזמר עומר אדם באצטדיון העירוני בוטלה ברגע האחרון, בהוראת פיקוד העורף עקב התרעות ביטחוניות חמורות ואיום ממשי לירי טילים מצד איראן.

המשך קריאה »
רמזי קופה ראשית

ראמזי בא להוט סינמה פ”ת: ב-24.6 מפגש והקרנת בכורה לסרט “קופה ראשית” בעופר הקניון הגדול

האיש מאחורי הדמות האייקונית מגיע לעופר הקניון הגדול לערב חד-פעמי. בתוכנית: שיחה אישית על מאחורי הקלעים, שאלות ותשובות עם הקהל, ומיד לאחר מכן הקרנה חגיגית של הסרט החדש. כל הפרטים שאתם צריכים לדעת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]