אנה זק בהופעה בפתח תקווה

צפו בטירוף אנה זק בפתח תקווה: כ-5000 הגיעו להופעה של הזמרת בפארק הגדול

הכוכבת הבלתי מעורערת של הפופ הישראלי (וסליחה למעריצי נועה קירל, שהופיעה במקביל מול 30 אלף בפארק הירקון), חיכתה כשעה בקרוואן עד שעלתה להופיע. בזמן הזה היא קיבלה אליה ילדים נרגשים, כשמחוץ לגדרות חיכו לה מאות מעריצים משולהבים. כשיצאה סופסוף, הם ליוו אותה בצרחות התרגשות עד עלייתה לבמה בשעה 21:30. הזמרת שרה את להיטיה הגדולים והטריפה את הקהל.

כ-5000 ילדים, בני נוער ומשפחות באו לרקוד ולשיר עם אנה זק באירוע סיום הקיץ, שהתקיים בפארק יצחק אוחיון. בני הנוער נהנו מהופעה של רזידנט, להקת עבר הווה עתיד, אריאל טיירי, עידוB וברג שהקפיצו את הקהל עד לסיום האירוע. מועצת הנוער, שהייתה שותפה לארגון האירוע, בירכה את בני הנוער והבטיחה להמשיך ולפעול למענם ולהיות עבורם קול.

אנה זק יוצאת לבמה ומאות רודפים אחריה

אורטל שוקרון, מנהלת אגף חברה, נוער וצעירים, הודתה לראש העיר רמי גרינברג, שקידם את האירוע ולכל העושים במלאכה. היא הבטיחה לבני הנוער להמשיך ולפעול למענם במרכזי הנוער, בתנועות הנוער ובכל האירועים השוטפים במהלך השנה.

עוד ב-אוכל ובילויים

בית קפה השלושה פתח תקווה

בית קפה "השלושה" נפתח סמוך לסטודיו נעים ברח' ארלוזורוב פתח תקווה. מה בתפריט?

מחפשים לברוח מההמולה העירונית מבלי לצאת מהעיר? תכירו את קפה השלושה, בית הקפה החדש והמסקרן, שנפתח בארלוזורוב 35, מול פארק יד לבנים, צמוד ל"סטודיו נעים", כבר מושך אליו מדי יום סועדים רבים, שנמצא במרחק של 5 דקות נסיעה בלבד מהלב הפועם של פתח תקווה, מקום פסטורלי שמעניק תחושה של טבע אמיתי – קפה טוב על גבעה ירוקה.

המשך קריאה »
אישה שייק הכי טוב בפתח תקווה

דירוג גוגל קובע: תמרה היא חנות השייקים הטובה בפתח תקווה (טבלה)

עם כניסת הקיץ, שוק השייקים והמשקאות הקרים בעיר לוהט לא פחות מהמזג — בדקנו שבעה סניפים של המקומות הפופולריים בפתח תקווה והשווינו ציונים, כמות ביקורות (לפי Google Business Profile) ומחירים (לפי מה שיש באינטרנט) התוצאה: החנות הותיקה (6 שנים) בשופ טיים תוצרת הארץ, משאירה את כל רשתות הענק מאחור.

המשך קריאה »

מה הקראפט שלך? בר ה"שניטבזאר" (Schnittbazaar) פותח את שעריו בשוק של פתח תקווה

מקום בילוי חדש המשלב תרבות קראפט ישראלית, אוכל מעודכן ואווירה תוססת נפתח השבוע במרכז העיר. המקום נפתח פרי שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין שתי מבשלות קראפט ישראליות עצמאיות ומובילות: "בירבזאר" ו"שניט".האם זהו הלהיט החדש שיתחרה במקומות הבילוי ברחוב שחם הפתח תקוואי?

המשך קריאה »

מי הכוכבים שהגיעו לטקס בשדרת הכוכבים בהיכל התרבות פתח תקווה?

בטקס חגיגי ומרגש שנערך אמש (16.7), צעדו על השטיח האדום אמנים ויוצרים שהטביעו חותם על התרבות הישראלית. 20 כוכבים חדשים נחשפו בשדרת הכוכבים של אם המושבות במסגרת פרויקט ייחודי המוקיר את היוצרות והיוצרים שצמחו בעיר והטביעו את חותמם על עולם התרבות הישראלי. בטקס נכח ראש העיר רמי גרינברג שנשא דברים ובירך את הכוכבים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading