דן טאון (מימין) והקניון הגדול פתח תקווה

לוקחים את יום הבחירות לאקסטרים: בקניון הגדול פותחים יריד, בדן טאון פסטיבל נינג’ה

חיפשתם מה לעשות עם הילדים ביום שלישי הבא? שני מרכזי הקניות הגדולים של העיר בונים על השבתון, שאמור להביא אלפי מבקרים וקונים למתחמיהם. בקניון מציעים יריד של קולקציית סתיו-חורף 2021 עם מגוון מוצרי אופנה בהנחה של עד 70% ואילו בדן טאון החדש מתכננים למשוך את הקונים עם פסטיבל אקסטרים בהובלת הנינג’אי אדם ברוטמן. 

בקניון הגדול של פתח תקווה ובמרכז המסחרי “עמי דן טאון” בב.ס.ר סיטי, נערכים לקראת ה-1.11, יום השבתון של הבחירות החמישיות בשלוש וחצי השנים האחרונות. בעוד שכל יום בחירות כזה עולה למשק מיליארדי שקלים, הרי שמבחינה צרכנית, הוא סוג של יום חג, שבעלי החנויות והעסקים יכולים רק להרוויח ממנו – והרבה. לשם כך, יש רצון מצד מרכזי הקניות, לתת בוסט, שימשוך את קהל הלקוחות אליהם.

הנחות בקניון הגדול לכבוד יום הבחירות
הנחות בקניון הגדול לכבוד יום הבחירות

בקניון יציעו למבקרים יריד עודפים רחב היקף, שיכלול את קולקציית סתיו/חורף של אשתקד (2021) עם מותגים מובילים בקטגוריית אופנה,  הנעלה, עיצוב הבית, ילדים, תיקים, קוסמטיקה, תכשיטים, פנאי, משקפי שמש וראייה, הלבשה תחתונה, מוצרי איפור, ספרים, צעצועים ועוד. במסגרת היריד יהיה ניתן לרכוש מוצרים במחירי מבצע עד 70% הנחה. 

היריד צפוי להתקיים בין ה-30.10 עד ה-5.11, כשה”פיק”, אליו מצפים כמובן יהיה ביום הבחירות (1.11). בין הרשתות והמותגים שיתתפו במבצע: אירוקה, אינטימה, גולף אופנה, גולף קידס, פולגת, אפרודיטה,  קארטרס, דונה ויקטוריה, זיפ, סליו, טבע נאות, סולתם, נמרוד, נעמן, ורדינון, פלייפוט, קרביץ, ארנקי שולה, סוויט גירלז ועוד.

אדם ברוטמן יעשה נינג'ה בדן טאון פתח תקווה

במתחם “דן טאון” החדש בב.ס.ר סיטי, שמרבית העסקים בו כבר אוכלסו ונפתחו לקונים, מזמינים את תושבי פתח תקווה והסביבה, לנצל את יום הבחירות לטובת “פסטיבל אקסטרים” לכל המשפחה. הפסטיבל יציע מגוון אטרקציות מהנות לחובבי האתגרים. הילדים יוכלו להוציא מרץ במתקן אתגרי במיועד לגילאי 5-12, כשבמקום  יוצבו גם 3 מתקנים לבוגרים. הפסטיבל ייפתח ב-11:00 ויסתיים ב-19:00 בעלות של 10 ש”ח למשתתף. 

בין המכשולים: טבעות תלייה, מעברי טרפזים, דלתות, מאחזים, אומגה, גלגלים, מחטים והפתעות נוספות. בשעה 17:30 יתקיים מופע ראווה של מתחרה הנינג’ה, אדם ברוטמן, שידגים כיצד הוא צולח את מסלול המכשולים ויצטלם עם המבלים במקום. הכניסה למתקנים היא עם נעלי ספורט בלבד. במהלך כל היום תושמע במתחם מוזיקה, שתכניס את המשתתפים לקצב הנכון. בניגוד לשאר ימות השנה, המבקרים יהנו בתהליך כל היום משעתיים חינם בחניון המתחם.

עוד ב-מהנעשה בעיר

סערת לבוש צנוע מתנס כפר גנים פתח תקווה

“פתח תקווה גרסת מאה שערים?” – אימהות אולצו להתכסות בג’ימבורי בכפר גנים

מה שהתחיל כאחר צהריים שגרתי עם הילדים במתנ”ס השכונתי, הסתיים בחוויה משפילה עבור תושבות העיר, שפנו לעיתונאית מיכל פעילן ולאתר החדשות וואלה, שפרסמו את הסיפור ויצרו הד תקשורתי ארצי. התושבת יובל חסון: “זו שכונה מעורבת לכל דבר ואני משלמת ארנונה בדיוק כמוהם”.

המשך קריאה »
ספורטן פתח תקווה חומר מסוכן

רגעי חרדה בספורטן פתח תקווה בנווה גן: דליפת חומר מסוכן הובילה לפינוי מתרחצים

בהלה הבוקר במתחם הבריכה המוכר בעיר: כוחות כבאות והצלה והיחידה לחומרים מסוכנים הוקפצו עקב דליפת חומצת מלח. כלל המבלים פונו, וגנים סמוכים קיבלו הנחיות בטיחות מחמירות. כעת נמסר: האירוע בשליטה מלאה.

המשך קריאה »
רן גואילי החממה

חיים חדשים ביקב ההיסטורי: נחנך מרכז הצעירים החממה ע”ש גיבור ישראל, רן גואילי

במעמד בכירי המשטרה וראש העיר, נחנך היום מרכז צעירים חדשני ומעוצב במבנה היקב ההיסטורי המשופץ ברחוב אוסישקין. המקום, שישמש כמתחם עבודה, למידה ופנאי לצעירי פתח תקווה, מנציח את זכרו של לוחם היס”מ רן גואילי ז”ל. כל הפרטים על המוקד התוסס החדש של מרכז העיר.

המשך קריאה »
יריד תעסוקה לנוער פתח תקווה

מחפשים עבודה לחופש הגדול? יריד התעסוקה המקוון של נוער פתח תקווה יוצא היום לדרך

מועצת הנוער העירונית ואגף חברה, נוער וצעירים בעיריית פתח תקווה השיקו יריד תעסוקה דיגיטלי מיוחד לקראת הקיץ עם מגוון משרות מעסקים גדולים במשק, כמו מקס סטוק, מימדיון, מקדונלד’ס ועוד. היריד מציע מגוון משרות לבני 15 ומעלה ויהיה פתוח לזמן מוגבל עד ה-2 ביוני. כל הפרטים ולינק להרשמה – בכתבה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]