עובדים בסטוק פתח תקווה מזמינים אתכם להגיע לסניף החדש בדן טאון

צפו: "הסטוק" פתח תקווה פתחו סניף חדש בעמי ב.ס.ר סיטי בהשקעה של 3.5 מיליון ש"ח

אל אירוע הפתיחה הגיעו עשרות רבות של לקוחות ראשונים, רובם חברי המועדון של הרשת, שאפילו הם הופתעו מגודל החנות (1500 מ"ר) ומהמגוון האינסופי של המוצרים. מדובר בסניף הדגל של הרשת והגדול מבין 35 הסניפים שלה. באירוע, נכחו מנהלי הרשת, שהבטיחו כי הסניף יממש את הפוטנציאל המסחרי שלו. עופר ברק, מנכ"ל הרשת: "הסניף הוא סנונית ראשונה לסניפי ענק נוספים". 

לפני שבוע דיווחנו לכם בפייסבוק על השלטים עם הלוגו הכתום של רשת "הסטוק", שהחלו להיתלות במתחם דן טאון בב.ס.ר סיטי. בתהליך הימים האחרונים, השלטים החלו להיפרש על פני שטח רב לאורך רח' יצחק רבין וכוללים גם מסך מנצנץ, שפונה לבאים מרח' ז'בוטינסקי, במטרה שאף אחד לא יפספס את הנוכחות של סניף הרשת, שנפתח אתמול ללקוחות.

צפו בביקור בפתיחת הסניף של רשת "הסטוק" בדן טאון פ"ת

עומר ברק, מייסד ומנכ"ל הרשת

שולטים לא רק בשילוט

הנוכחות של רשת "הסטוק" במתחם מרשימה לא רק בגלל השילוט. מדובר למעשה בחנות כלבו ענקית, שמזכירה את החנויות הגדולות בארה"ב ובאירופה, סטייל פרימרק. החנות ממוקמת על הקומה העליונה של המתחם המסחרי והגישה אליה היא דרך מדרגות נעות מקומת הכניסה. לחנות סוג של ויטרינה/מרפסת צמודה המשקיפה על דן טאון ומדגישה את הבולטות והנוכחות של "הסטוק", ביחס לעסקים הרבים במתחם. 

את פנינו קידמו מנהלי הרשת, שהגיעו לפתיחה מרוגשים ומחוייכים, ובראשם עופר ברק הירושלמי, שהתחיל את האימפריה עם חנות צנועה (כולה 140 מ"ר) בגבעת זאב בפרברי ירושלים, אי שם ב-2006. מאז, הרשת גדלה והתנפחה, יחד עם רשתות סטוק נוספות, שעלו על הגל אותו הכתיב הצרכן הישראלי, שחיפש מוצרים לבית בזול – וכיום היא מגלגלת מחזור הכנסות שנתי של 300 מיליון ש"ח. 

למרות שיש לו כבר 16 שנים של עסקי סטוק, אולי תפסנו את ברק אתמול ברגע הטופ העסקי של חייו. "מדובר בחנות הדגל של הרשת", סיפר נרגש. "השקענו פה הרבה תכנון ומחשבה והבאנו את הקונספט הייחודי שלנו לפתח תקווה, למתחם מסחרי שאין כמו בארץ. אנחנו רואים בפתח תקווה פוטנציאל מסחרי רב מבחינת הלוקיישן המרכזי והקירבה לערים נוספות כמו קריית אונו, גבעת שמואל וסביון".

הסטוק פתח תקווה - דן טאון ב.ס.ר סיטי
הסטוק פתח תקווה - דן טאון ב.ס.ר סיטי

מותג בית וחנות בתוך חנות

החנות הענקית, המתפרשת על פני 1500 מ"ר מכילה מחלקות מוצרים כמעט מכל הבא ליד: מוצרי מטבח וכלי אוכל, מוצרי עיצוב ונוי, מוצרי כתיבה וצעצועים, מוצרי פארם וחד פעמי, חשמל וגאדג'טים קטנים ועוד. יש אפילו קונספט מסחרי מרענן של "חנות בתוך חנות", בו ניתן למצוא את כל מוצרי המטבח של המותג היוקרתי "Food Appeal" (פוד אפיל), שכזכור סניף שלו נפתח בשנה האחרונה בקניון הכיכר.

מה שמייחד את "הסטוק" הוא מותג פרטי למוצרי בית בשם Cameo, המציע קולקציה חדשה המתחלפת מדי עונ ובה פריטים בעיצוב וייבוא ייחודי, המושפעים מטרנדים בעולם העיצוב. בקולקציה ניתן למצוא פריטים לכלל חלל בבית – מהסלון, דרך חדר האמבטיה, המטבח, חדרי הילדים ועד לחדר השינה. "הכל במחירים משתלמים, איכות מוצרים גבוהה וחוויית קנייה חסרת תחרות", אומרים ברשת. 

ובכלל, רשת "הסטוק" מציגה מחירי סטוק ידידותיים, שמתחרים היטב בחנויות אחרות המוכרות אותם מוצרים, חלקן נמצאות במתחם דן טאון עצמו. ב"הסטוק" לא מסתירים את זה שהם בונים שמה שימשוך את הלקוחות זה המחירים, שיהיו זולים אפילו עוד יותר ל-350 אלף חברי המועדון, שנהנים ממבצעים לאורך כל השנה.

סניף פוד אפיל (Food Appeal) בתוך הסטוק של דן טאון פתח תקווה

תחבושות הגייניות ב-9.9 ש"ח

"איפה תמצאו עוד מחירים כאלה?", שואל-עונה דודו שליקר, סמנכ"ל המכירות של הרשות, תוך שהוא מצביע על חבילת תחבושות הגייניות של ALLWAYS ב-9.9 ש"ח. "רשת הסטוק היא רשת שמיטיבה עם הצרכן לאורך כל השנה ובמיוחד ביום כזה שיש מבצעי פתיחה חסרי תקדים במחירים שוברי שוק. המחירים הזולים זה המהות שלנו ובגלל זה באנו לעיר פתח תקווה".

יש לציין כי בין 35 הסניפים, ל"הסטוק" יש עוד סניף בפתח תקווה, במרכז יכין, שהוא כמובן קטן וצנוע בהרבה מהסניף בדן טאון. לדברי מנהלי הרשת, הסניף ביכין עתיד להישאר ולפעול במקביל לסניף בדן טאון, הנמצא מרחק 5 דקות הליכה ממנו. "הגענו למרכז של פתח תקווה למקום עסקים שהוא הומה אדם", מציינת מורן רחמים-ברכה, סמנכ"לית השיווק. "אנחנו צופים שיעברו פה אלפי אנשים ביום, מעצם זה שאנחנו קרובים לתחנת הרכבת הקלה ולבנייני המשרדים של ב.ס.ר סיטי".

"הסטוק" היו בין העסקים הראשונים שסגרו עם בעלי המתחם על השכרת השטח, אבל בין האחרונים שפתחו. גודל החנות, העיצוב המשורג והמורכבות הלוגיסטית דרשו זמן הכנה ותכנון רב, שגם התבטא בהשקעה גבוהה של 3.5 מיליון ש"ח. הסניף החדש אמור לקבע באופן סופי את רשת "הסטוק", כרשת הסטוק השניה בגודלה בישראל (אחרי "מקס סטוק")

"אנו שמחים לאפשר ללקוחות הרשת תושבי העיר והסביבה להמשיך וליהנות מההיצע הרחב הקיים אצלנו ומהמחירים המשתלמים ביותר", סיכם ברק המנכ"ל. "הסניף החדש הוא סנונית ראשונה המבשרת על המגמה החדשה ברשת של פתיחת סניפי ענק בשטחים של 1,500 מ"ר".

דודו שליקר - סמנכ"ל מכירות רשת הסטוק
דודו שליקר - סמנכ"ל מכירות רשת הסטוק
מורן רחמים-ברכה - סמנכ"לית שיווק "הסטוק"
מורן רחמים-ברכה - סמנכ"לית שיווק "הסטוק"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חנויות

גלי פתח תקווה

שם על הנעל: גלי יבצעו בעופר הקניון הגדול פתח תקווה אירוע חריטה לקראת החזרה ללמודים

קונים ב-250 ש"ח ומקבלים חריטה אישית על זוג נעליים, בחינם. האירוע יתקיים ביום שישי, 2.10, בין השעות 11:00 ל-14:00, בסניף גלי בקומה האמצעית של הקניון מי שמתכנן לקפוץ לעופר הקניון הגדול בפתח תקווה בסוף השבוע, כדאי שיעצור בסניף רשת ההנעלה גלי. ביום שישי הקרוב (2.10) יתקיים בסניף אירוע חריטה אישית: כל מי שירכוש בחנות בסכום של 250 ש"ח ומעלה, יקבל במתנה חריטה אישית על זוג נעליים.

המשך קריאה »
פנדורה פתח תקווה

מיליון ש"ח השקעה: פנדורה (PANDORA) פתחה חנות בעופר הקניון הגדול פתח תקווה (וידאו)

מותג התכשיטים הבינלאומי PANDORA (פנדורה) שינה לוקיישן במקום הכי מסחרי בפתח תקווה, לחנות קונספט חדשה בסטנדרט הבינלאומי העדכני. החנות נפתחה בעופר הקניון הגדול, מקבוצת קניוני עופר, בקומה P6 (העליונה), צמוד לבית הקפה גרג. ביקרנו במקום וגילינו שטווח המחירים של התכשיטים הוא רחב ויכול להתאים לכל כיס.

המשך קריאה »
סופרמרקטים בפתח תקווה אקי בן שחר

שישה סופרמרקטים ויוחננוף בדרך: האם יש מקום לכולם ברדיוס של קילומטר בפ"ת? – הטור של אקי בן שחר

מי שנוסע באזור אם המושבות, גיסין ובר כוכבא יכול לחשוב שבפתח תקווה אין דבר כזה יותר מדי סופרמרקטים. סופר חביב המושבה, סופרטל גיסין, חצי חינם, קרפור בר כוכבא, סופרטל בר כוכבא ומחסני מזון פועלים כולם במרחב מצומצם יחסית. ואם שישה סופרמרקטים לא מספיקים, בשנים הקרובות אמור להצטרף לתחרות גם יוחננוף.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading