דבוש פתח תקווה

דבוש פתח תקווה פתחו בדן טאון: מבטיחים שהאיכות של השווארמה שווה את המחיר

בימים בהם מנת שווארמה היא כבר מזמן לא סתם ג'אנק פוד, אלא סוג של מעדן גורמה, המוסד החדש שהגיע לעיר, נופל בול למשבצת של מעריצי האוכל, שעושה להם "צמרמורות-צמרמורות". השלט האדום והזוהר על דרך רבין, כבר עושה תאבון, והעדות לכך היא מקום, שלמרות (ואולי בגלל), שרק נפתח, כמעט מלא כמעט כל הזמן. "ביום הבחירות, הפס לא הפסיק", סיפרו בדבוש.

בזמן שמותגי האוכל במתחם דן טאון בב.ס.ר סיטי, הולכים ונפתחים, אחד מהבולטים שבהם הוא הסניף של רשת השווארמה דבוש, שמוכרת היבט לחובבי הבשר בפתח תקווה, שחיכו זמן רב שהיא תגיע לעיר. מדובר בסוג של "מוסד" בתחום, הרבה הודות לסניף המיתולוגי הראשון שנפתח איש שם בשנת 2001 ברח' אבן גבירול פינת צייטלין, נגיעה מכיכר רבין.

צפו בביקור בדבוש פתח תקווה

שלו אמור, זכיין הסניף

מיליון ש"ח השקעה על 90 מ"ר

מאז, המותג הלך והתחזק לאורך 20 שנים כשהסניף הפתח תקוואי הוא ה-7 במספר כשחוץ מהמיתולוגי, נפתחו במהלך השנים סניפים גם בקרליבך תל-אביב (שסוג בשנים האחרונות בגלל עבודות הרכבת הקלה), בחולון, ראשון לציון, נתניה וסמוך למגדלי ב.ס.ר בבני ברק. מה שמאפיין את הרשת, משיפודיות או מסעדות בשר אחרות, זה ההתמקדות בשווארמה, על כל המרכיבים שבה. 

את הסניף מפעילים הזכיינים אור ושלו אמור, צמד אחים צעירים מפתח תקווה, שממש במו ידיהם (עם עזרה של האבא), עמלו בחודשים האחרונים על פתיחת הסניף, שגודלו כ-90 מ"ר, וכולל כ-20 מקומות ישיבה בחוץ ובפנים (על הבר). במקום הושקעו כמיליון ש"ח, אותם מקווים בעלי הרשת והזכיינים להחזיר במהרה עם מכירת אלפי מנות שווארמות. לפי התפוסה מהפתיחה, אל היעד הזה עם יכולים להגיע מהר מהצפוי. 

"הבאנו את דבוש ללוקיישן הכי מרכזי בפתח תקווה", אומר שלו לפתח תקווה NEWS. "המשרדים של ב.ס.ר, הסמיכות לרכבת הקלה והקירבה לערים נוספות כמו קרית אונו וגבעת שמואל, אמורים לממש את הפוטנציאל העסקי של המקום". בדבוש, שבניגוד למותגי אוכל אחרים לא משקיעים בשיווק ופרסום, יודעים שהמיקום המרכזי, על ציר רבין, בו צפויים לעבור עשרות רבות של אלפי אנשים ביום, יעשה בעצמו את העבודה.

פותחים שולחן על המדרכה - חבורת צעירים בדבוש פתח תקווה
פותחים שולחן על המדרכה - חבורת צעירים בדבוש פתח תקווה

פיתה פרגית ב-47 ש"ח, עגל בצלחת 77 ש"ח

וכאמור, קצת יותר משבועיים מהפתיחה, כבר פקדו את המקום מאות רבות של סועדים, כשהפיקים הם בעיקר בשעות הצהרים ובשעות הלילה היותר מאוחרות. "ביום הבחירות (1.11.22, פ"נ), הגיעו מאות אנשים בטווח זמן קצר", מספר לנו אור אמור. "הפס כמעט לא הפסיק לרוץ מ-12 בצהרים עד 18 בערב. כמעט נפלנו מהרגליים, אבל עברנו את זה בהצלחה". 

נוכח יוקר המחייה וקולות המחאה של הצרכן הישראלי, אפשר היה לצפות שתהיה סוג של רתיעה ממחירי המנות של דבוש. למרות שהמנות שם יקרות מהממוצע, ביחס לשווארמות במקומות אחרים, לא נראה שזה משפיע יותר מדי על הלקוחות הרעבים, שמחפשים שווארמה איכותית.

פרגית בפיתה תעלה לכם 47 ש"ח, בבגט ובלאפה 57 ש"ח ובצלחת 73 ש"ח. אם תחשקו בבשר הודו, אז פיתה תעלה 49 ש"ח, בגט ולאפה 59 ש"ח ובצלחת 75. המנות הכי יקרות הן של העגל – פיתה ב-51, בגט ולאפה ב-61 ובצלחת 77 ש"ח. בתפריט יש גם מנות סלטים מבוססי פרגית/הודו/עגל במחירים שנעים בין 55 ל-63 ש"ח. ציפס קטן ב-7 ש"ח וצ'יפס גדול ב-14 ש"ח ישלימו לכם את הארוחה.

עמוס בדבוש פתח תקווה
עמוס בדבוש פתח תקווה

פתוחים עד השעות הקטנות וסגורים בשישי לצורך נקיונות

זול זה לא, אבל בדבוש מבטיחים שלא מתפשרים על האיכות. "אנחנו משתמשים רק בשומן טלה ולא בשומן בקר", מציין אור אמור. "הבשר טרי-טרי וכמובן מוחלף מדי יום. משתמשים בתבלינים ייחודיים עם מתכון סודי של הרשת ואת הפיתות אנחנו אופים במקום בתהליך משולב של אפייה ואידוי. על איכות כמובן צריך לשלם". ברשת מציינים שאין הנחות וגם אין מועדון לקוחות. הם לא צריכים את זה, כי הם יודעים שהלקוחות ייפתחו את הכיס ולא יתקמצנו בשביל שווארמה טובה. 

הסניף של דבוש פתח תקווה הוא כשר. לדברי חנן דבוש, בעלי הרשת, הכשרות הנוקשה של פתח תקווה, בניגוד לערים אחרות בהן פועל הסניף, לא הסכימה להוסיף "מהדרין" ולכן הכיתוב הורד מהשלט. הסניף, כמו כל העסקים במתחם דן טאון, אינו פועל בשבת.

שעות הפתיחה בימים א' עד ד' הן משעות הצהרים המוקדמות עד אחרי חצות (בין 00:00 ל-1:00). בימי חמישי ובמוצ"ש המקום פתוח עד שעות הלילה הקטנות (2:00-3:00) – מחזה די חרגי בעולם האוכל של פתח תקווה. אם שאלתם לגבי ימי שישי, אז זהו, שהסניף סגור. "לצורך ניקיונות", מציינים בדבוש. 

עובדים קשה - בדבוש פתח תקווה

מחפשים עובדים עם מוטיבציה ומשמעת מעל 18

אם שאלתם לגבי משלוחים, אז הם צפויים להתחיל בשבועות הקרובים ופעילו דרך האתר והאפליקציה של TABIT. יש לציין כי מחירי המנות במשלוחים גבוהים ביותר מ-10 אחוז מאלה שבמסעדה, אז תתכוננו לפתוח את הכיס עוד יותר, אם אתם רוצים שהשווארמה העסיסית תגיע אליכם למשרד או לבית. בדבוש בונים על כך שהקירבה למשרדים של ב.ס.ר סיטי, תייצר עבורם הרבה הזמנות מרוכזות של עובדים. 

בדבוש מחפשים חזק עובדים, שיעזרו בתפעול המקום, נוכח התפוסה הגבוהה. "אנחנו מחפשים עובדים חרוצים, בעלי ניסיון בתחום המסעדנות ועם מוטיבציה", מציין אמור. "כאלה שיוכלו לעבוד טוב תחת לחץ עם סרוויס מתמשך ובעלי משמעת. מקבלים גם לפני צבא (18 +).

אור אמור מכין שווארמה - דבוש פתח תקווה
אור אמור מכין שווארמה - דבוש פתח תקווה

דבוש פתח תקווה על המפה

אין GMB

עוד ב-אוכל ובילויים

וין אנד ויאנדה פתח תקווה VIN AND VIANDE פתח תקווה

המסעדה וחנות היין "וין אנד ויאנדה" פתחו רשמית בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

אחרי כמעט שנתיים של תכנון והקמה, נפתח במתחם העסקים הגדול של העיר (בבניין C, רחוב שחם 1), מקום בילוי עם קונספט מיוחד: למטה חנות בה תוכלו למצוא כ-400 סוגים של בקבוקי יין ולמעלה מסעדת גורמה, שמבטיחה בשורה קולינרית עם תפריט שף אווירה מיוחדת. הרעיון הוא פרי מוחו של היזם, רן דור-חי, בעלי הוויסקי בר מוזיאון בתל אביב, שמסר: "פונים לקהל שמעריך חווית בילוי ברמה גבוהה".

המשך קריאה »
מרלין פתח תקווה MERLIN

המסעדה הקווקזית מרלין (MERLIN) פתח תקווה – תיפתח ביום א' במקום ג'מס הישן

ביום ראשון, אחרי שלושה חודשים של הקמה, מסעדת השף, שברחוב לשם 7, תפתח את שעריה לקהל, עם קונספט שלא קיים כיום בעיר. מדובר במסעדת אווירה, על טהרת האוכל הקווקזי עם דגש על בשרים. הסועדים יהנו בכל ערב מסוג של חאפלה עם זמר אורח, שיעבור בין השולחנות וישיר בעיקר ישראלי וים-תיכוני עם מיקרופון נייד. בתפריט: מנות קווקזיות, כולל פלטת המלך עם בשרים איכותיים

המשך קריאה »
בית קפה האגם הפארק הגדול פתח תקווה

החברה לפיתוח פתח תקווה הוציאה מכרז להקמת בית קפה וקיוסק בפארק הגדול

הרבה פתח תקוואים חיכו לזה – ועכשיו זה קורה: אם הכל יילך לפי התוכניות, בעוד כשנה-שנתיים יהיה לתושבים עוד אופציה לאכול בחוץ, אבל הפעם בלוקיישן מתבקש – האמפי החדש של הפארק, של שפת האגם. במקום כבר יש את כל התשתית לאחסון, מטבח, כיסאות, שולחנות – ועכשיו רק חסר מישהו שיפעיל את המקום. והדבר הכי מעניין: לפי תנאי המכרז, אין מגבלה על פתיחת העסק לשבת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading