דבוש פתח תקווה

דבוש פתח תקווה פתחו בדן טאון: מבטיחים שהאיכות של השווארמה שווה את המחיר

בימים בהם מנת שווארמה היא כבר מזמן לא סתם ג'אנק פוד, אלא סוג של מעדן גורמה, המוסד החדש שהגיע לעיר, נופל בול למשבצת של מעריצי האוכל, שעושה להם "צמרמורות-צמרמורות". השלט האדום והזוהר על דרך רבין, כבר עושה תאבון, והעדות לכך היא מקום, שלמרות (ואולי בגלל), שרק נפתח, כמעט מלא כמעט כל הזמן. "ביום הבחירות, הפס לא הפסיק", סיפרו בדבוש.

בזמן שמותגי האוכל במתחם דן טאון בב.ס.ר סיטי, הולכים ונפתחים, אחד מהבולטים שבהם הוא הסניף של רשת השווארמה דבוש, שמוכרת היבט לחובבי הבשר בפתח תקווה, שחיכו זמן רב שהיא תגיע לעיר. מדובר בסוג של "מוסד" בתחום, הרבה הודות לסניף המיתולוגי הראשון שנפתח איש שם בשנת 2001 ברח' אבן גבירול פינת צייטלין, נגיעה מכיכר רבין.

צפו בביקור בדבוש פתח תקווה

שלו אמור, זכיין הסניף

מיליון ש"ח השקעה על 90 מ"ר

מאז, המותג הלך והתחזק לאורך 20 שנים כשהסניף הפתח תקוואי הוא ה-7 במספר כשחוץ מהמיתולוגי, נפתחו במהלך השנים סניפים גם בקרליבך תל-אביב (שסוג בשנים האחרונות בגלל עבודות הרכבת הקלה), בחולון, ראשון לציון, נתניה וסמוך למגדלי ב.ס.ר בבני ברק. מה שמאפיין את הרשת, משיפודיות או מסעדות בשר אחרות, זה ההתמקדות בשווארמה, על כל המרכיבים שבה. 

את הסניף מפעילים הזכיינים אור ושלו אמור, צמד אחים צעירים מפתח תקווה, שממש במו ידיהם (עם עזרה של האבא), עמלו בחודשים האחרונים על פתיחת הסניף, שגודלו כ-90 מ"ר, וכולל כ-20 מקומות ישיבה בחוץ ובפנים (על הבר). במקום הושקעו כמיליון ש"ח, אותם מקווים בעלי הרשת והזכיינים להחזיר במהרה עם מכירת אלפי מנות שווארמות. לפי התפוסה מהפתיחה, אל היעד הזה עם יכולים להגיע מהר מהצפוי. 

"הבאנו את דבוש ללוקיישן הכי מרכזי בפתח תקווה", אומר שלו לפתח תקווה NEWS. "המשרדים של ב.ס.ר, הסמיכות לרכבת הקלה והקירבה לערים נוספות כמו קרית אונו וגבעת שמואל, אמורים לממש את הפוטנציאל העסקי של המקום". בדבוש, שבניגוד למותגי אוכל אחרים לא משקיעים בשיווק ופרסום, יודעים שהמיקום המרכזי, על ציר רבין, בו צפויים לעבור עשרות רבות של אלפי אנשים ביום, יעשה בעצמו את העבודה.

פותחים שולחן על המדרכה - חבורת צעירים בדבוש פתח תקווה
פותחים שולחן על המדרכה - חבורת צעירים בדבוש פתח תקווה

פיתה פרגית ב-47 ש"ח, עגל בצלחת 77 ש"ח

וכאמור, קצת יותר משבועיים מהפתיחה, כבר פקדו את המקום מאות רבות של סועדים, כשהפיקים הם בעיקר בשעות הצהרים ובשעות הלילה היותר מאוחרות. "ביום הבחירות (1.11.22, פ"נ), הגיעו מאות אנשים בטווח זמן קצר", מספר לנו אור אמור. "הפס כמעט לא הפסיק לרוץ מ-12 בצהרים עד 18 בערב. כמעט נפלנו מהרגליים, אבל עברנו את זה בהצלחה". 

נוכח יוקר המחייה וקולות המחאה של הצרכן הישראלי, אפשר היה לצפות שתהיה סוג של רתיעה ממחירי המנות של דבוש. למרות שהמנות שם יקרות מהממוצע, ביחס לשווארמות במקומות אחרים, לא נראה שזה משפיע יותר מדי על הלקוחות הרעבים, שמחפשים שווארמה איכותית.

פרגית בפיתה תעלה לכם 47 ש"ח, בבגט ובלאפה 57 ש"ח ובצלחת 73 ש"ח. אם תחשקו בבשר הודו, אז פיתה תעלה 49 ש"ח, בגט ולאפה 59 ש"ח ובצלחת 75. המנות הכי יקרות הן של העגל – פיתה ב-51, בגט ולאפה ב-61 ובצלחת 77 ש"ח. בתפריט יש גם מנות סלטים מבוססי פרגית/הודו/עגל במחירים שנעים בין 55 ל-63 ש"ח. ציפס קטן ב-7 ש"ח וצ'יפס גדול ב-14 ש"ח ישלימו לכם את הארוחה.

עמוס בדבוש פתח תקווה
עמוס בדבוש פתח תקווה

פתוחים עד השעות הקטנות וסגורים בשישי לצורך נקיונות

זול זה לא, אבל בדבוש מבטיחים שלא מתפשרים על האיכות. "אנחנו משתמשים רק בשומן טלה ולא בשומן בקר", מציין אור אמור. "הבשר טרי-טרי וכמובן מוחלף מדי יום. משתמשים בתבלינים ייחודיים עם מתכון סודי של הרשת ואת הפיתות אנחנו אופים במקום בתהליך משולב של אפייה ואידוי. על איכות כמובן צריך לשלם". ברשת מציינים שאין הנחות וגם אין מועדון לקוחות. הם לא צריכים את זה, כי הם יודעים שהלקוחות ייפתחו את הכיס ולא יתקמצנו בשביל שווארמה טובה. 

הסניף של דבוש פתח תקווה הוא כשר. לדברי חנן דבוש, בעלי הרשת, הכשרות הנוקשה של פתח תקווה, בניגוד לערים אחרות בהן פועל הסניף, לא הסכימה להוסיף "מהדרין" ולכן הכיתוב הורד מהשלט. הסניף, כמו כל העסקים במתחם דן טאון, אינו פועל בשבת.

שעות הפתיחה בימים א' עד ד' הן משעות הצהרים המוקדמות עד אחרי חצות (בין 00:00 ל-1:00). בימי חמישי ובמוצ"ש המקום פתוח עד שעות הלילה הקטנות (2:00-3:00) – מחזה די חרגי בעולם האוכל של פתח תקווה. אם שאלתם לגבי ימי שישי, אז זהו, שהסניף סגור. "לצורך ניקיונות", מציינים בדבוש. 

עובדים קשה - בדבוש פתח תקווה

מחפשים עובדים עם מוטיבציה ומשמעת מעל 18

אם שאלתם לגבי משלוחים, אז הם צפויים להתחיל בשבועות הקרובים ופעילו דרך האתר והאפליקציה של TABIT. יש לציין כי מחירי המנות במשלוחים גבוהים ביותר מ-10 אחוז מאלה שבמסעדה, אז תתכוננו לפתוח את הכיס עוד יותר, אם אתם רוצים שהשווארמה העסיסית תגיע אליכם למשרד או לבית. בדבוש בונים על כך שהקירבה למשרדים של ב.ס.ר סיטי, תייצר עבורם הרבה הזמנות מרוכזות של עובדים. 

בדבוש מחפשים חזק עובדים, שיעזרו בתפעול המקום, נוכח התפוסה הגבוהה. "אנחנו מחפשים עובדים חרוצים, בעלי ניסיון בתחום המסעדנות ועם מוטיבציה", מציין אמור. "כאלה שיוכלו לעבוד טוב תחת לחץ עם סרוויס מתמשך ובעלי משמעת. מקבלים גם לפני צבא (18 +).

אור אמור מכין שווארמה - דבוש פתח תקווה
אור אמור מכין שווארמה - דבוש פתח תקווה

דבוש פתח תקווה על המפה

אין GMB

עוד ב-אוכל ובילויים

כ-16,000 תושבים הגיעו לפסטיבל הקינוחים הראשון של פתח תקווה ביד לבנים (וידאו)

האירוע הסתיים אתמול בהצלחה עם הופעתה של הזמרת יסמין מועלם, מהכוכבות העולות של המוסיקה הישראלית. כבר בשעה 19:30 החלו הראשונים מהקהל להגיע ועמדו בתור הארוך שהשתרך כמעט עד רחוב ארלוזורוב. התור התקדם במהירות וכולם נכנסו לפני ההופעה של מועלם, שהחלה ב-21:30. הפסטיבל החל כבר שלשום עם הופעה של כוכבת הילדים ניבה קשת ולאחר מכן הזמר מוש בן ארי.

המשך קריאה »
מריונלה פתח תקווה

מריונלה (MARIONELLA) האיטלקית נפתחה אתמול בפתח תקווה בהשקעה של 6.5 מיליון ש"ח

עם שטח של 350 מ"ר (לא כולל החצר והדשא), שיכול להכיל כמעט 150 סועדים בו זמנית, בעלי המסעדה בהחלט נותנים כאן הצהרת כוונות ומעלים את רף התחרות של המסעדות האיטלקיות של פתח תקווה. המקום החדש, במתחם המסחרי של הסיבים 18, מחליף את הסניף האחרון ששרד מרשת ספגטים. יחד עם עיצוב יוקרתי ושף בעל שם – במריונלה בטוחים שיש להם קלף מנצח (וכשר). התפריט עם המחירים – בפנים

המשך קריאה »
קובי אשרת היכל התרבות פתח תקווה

צפו: אולם מלא צופים בהיכל התרבות פתח תקווה בערב יום הולדת 80 לקובי אשרת (וידאו)

כ-800 פתח תקוואים הגיעו לערב הוקרה, שהתקיים לכבודו של המלחין עם הרזומה הכי חזק בתולדות המוסיקה בישראל. אומנים רבים כיבדו את אושרת בשירים שהולחנו על ידו לאורך השנים, ביניהם: ריקי גל, בן ארצי, נתן דטנר, חלב ודבש עם לאה לופטין ועוד רבים וטובים. הערב אורגן על ידי אגף התרבות של עיריית פתח תקווה, בראשות אריה ימיני. אושרת: "אני מרגיש בן 40". צפו בראיונות מאחורי הקלעים.

המשך קריאה »
מיקי שמו קונדיטורייה שמו פתח תקווה

בקרוב: סניף חדש של "קונדיטוריית שמו" ייפתח בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

בעוד כחודשיים תתווסף לחובבי הבצק והמאפים, עוד אופציה קולינארית – והפעם מבית הייצור של מיקי שמו, אחד מהשף-קונדיטורים המוכרים בישראל, שיפתח את הסניף ה-14 שלו במקום הכי מסחרי בעיר – הקניון הגדול. לדברי הרשת, בסניף החדש, שגודלו יהיה 30 מ"ר, יושקעו כ-700 אלף ש"ח עם עיצוב מוקפד של סטודיו MU. "מעכשיו גם בפתח תקווה יוכלו ליהנות ממגוון המוצרים שלנו", אומרים בשמו.

המשך קריאה »