מירוץ פתח תקווה - 2022

ב-31.3 יוזנק לראשונה מירוץ העגלות. מירוץ הלילה הרביעי של פתח תקווה יוזנק ב-8.6

שני אירוע ספורט קהילתיים צפויים בעיר בזמן הקרוב: Babyrun הוא מיזם של האגף לגיל הרך בעירייה, בשיתוף האתר “און לייף”, בו צפויות להשתתף כ-1000 אימהות (עם 1000 עגלות) ביום שישי האחרון של החודש בצהרים (יציאה מגן החי). אבל חובבי הספורט בעיר מחכים לאירוע הגדול של מירוץ הלילה, בו ירוצו אלפי רצים בארבעה מקצים מוארים. גירנברג: “פתח תקווה מקדמת אורח חיים בריא”.

אוהבי הריצה בפתח תקווה וסתם כאלה שחושבים שכדאי לעשות קצת ספורט, יכולים לרשום לעצמם שני תאריכים של אירועים גדולים, ביוזמת העירייה. מרוץ הלילה ייצא לדרך בפעם הרביעית במתכונת גדולה וחגיגית. העירייה מזמינה רצות ורצים, חובבים ומקצוענים, ילדים, בני נוער ומבוגרים, לריצה אורבנית “באווירה מלהיבה ושמחה במיוחד”, כפי שנמסר.

מ-10 ק"מ למקצוענים ועד 600 מטר לחובבנים

הרצים יהנו מארבעה מסלולים: 10 ק”מ, 5 ק”מ (מקצים תחרותיים), 2.5 ק”מ לחובבנים יותר ומקצה רביעי שיהיה נגיש לכל המשפחה ואורכו יהיה 600 מטר. נקודת הזינוק של כל המקצים תמוקם, בדיוק כמו בשנה שעברה, בשדרת הרב מלכה (בסמוך לפארק אוחיון – הפארק הגדול), משם ימשיכו הרצות והרצים למסלולים המסומנים לפי צבעים שיבדילו ביניהם, וייהנו מחוויה של אור ומוסיקה לאורך המסלול.

לדברי העירייה, ההרשמה למירוץ הלילה כבר בעיצומה (לינק להרשמה). האירוע באחריות ארגון אגף הספורט בעיריית פתח תקווה ובהפקת חברת “אלקטרה טרגט”. מוקדם (ב-23.3, יום חמישי) צפוי להתקיים מעין מירוץ הכנה למירוץ הגדול. מדובר “מירוץ הפארק”, שייערך בפארק ע”ש יצחק אוחיון. המירוץ יכלול מקצים לכל הגילאים, מקצה שליחים ומקצה 2.5 ק”מ נושא פרסים.

1000 אמהות, 1000 עגלות

וזמת ספורט נוספת של עיריית פתח תקווה היא “מירוץ העגלות”, שיוזנק ב-31.3 (יום שישי בצהרים).  BabyRun הוא יוזמנה של האגף לגיל הרך בעיריית פתח תקווה, בשיתוף אתר “און לייף”. מתוך ההבנה שבשנה הראשונה שאחרי הלידה, רוב האמהות עסוקות בעיקר בטיפול ברך, נולד הרעיון לפעילות שוברת שגרה לנשים. 

לפי העירייה, כ-1000 אימהות צפויות להשתתף במרוץ שיקיים בשני סבבים, סבב א’: 8:30-10:30, סבב ב’: 11:00-13:00. ראש העיר, רמי גרינברג, שעודד את המיזם מסר ש”זוהי הזדמנות נהדרת לאמהות צעירות לנשום אוויר אביבי, לעבור בתחנות מהנות ומעניינות ולעשות את המרוץ הראשון יחד עם התינוק הרך”. 

במהלך האירוע, ייפרסו שבע תחנות פעילות מושקעות ומקוריות, ביניהן: מסלול הליכה בגן החיות, תחנת ספורט לחיזוק רצועות בטן ורצפת אגן, בייבי יוגה, ריקוד עם מנשאים, קיר צילום בכניסה לאירוע עם מגנטים, במה מרכזית עם תכנים מרתקים ו”שלל פינוקים נוספים”, כפי שמבטיחים בעירייה. בסיום המסלול, כל משתתפת תקבל מדליה וקיט מתנות לאימהות לתינוקות.

עוד ב-ספורט

שוב תיקו: כ-3500 אוהדי הפועל ‘מבנה’ פ”ת ראו 1:1 מול הפועל ב”ש ב-“שלמה ביטוח”

שלושה ימים אחרי שהאוהדים ראו מהיציע המערבי תיקו 0:0 מול מכבי חיפה, הערב (2.12.25) הם עברו צד למזרחי, אבל את התוצאה זה לא שינה: עוד משחק של הפתח תקוואים, שהסתיים בשוויון – בפעם ה-6 (!) ברציפות (שיא קבוצתי בליגת העל). לאכזבת האוהדים הכחולים, הם גם לא הצליחו לייצר ניצחון ביציעים, כשהאוהדים הבאר שבעים מילאו כמעט את כל היציע המערבי עם כ-3500 צופים משלהם

המשך קריאה »

כ-11 אלף צופים ראו 0:0 מאכזב להפועל ‘מבנה’ פ”ת מול מכבי חיפה באצטדיון “שלמה ביטוח”

זה אמור היה להיות המשחק שיכול להחזיר את הפועל למסלול הנצחונות, במיוחד אחרי שבדקה ה-32 הורחק טריוואנטה סטיוארט באדום לאחר הרמת רגל גבוהה. גם העובדה שהחיפאים נמצאים במשבר, בלי ניצחון מאז שברק בכר מונה למאמן ועם קהל עצבני, שמחא עם שלטים נגד המנהל המקצועי איציק עובדיה וירק לעבר דולב חזיזה – לא ממש עזרו לשחקנים של עומר פרץ – שלא הצליחו להכניס את הכדור לשער.

המשך קריאה »
אוהדי הפועל ביציע המערבי

סולד-אאוט: הפועל ‘מבנה’ פ”ת תארח מחר את מכבי חיפה לעיני אצטדיון מלא (וידאו)

אחרי פגרה של כמעט חודש, הכדורגל הישראלי חוזר למגרשים – ובגדול, מבחינת אוהדי הפועל, שבעוד קצת יותר מ-24 שעות (שבת, 19:30, אצטדיון “שלמה ביטוח”), יארחו את הירוקים מחיפה. הכרטיסים למשחק כבר נגמרו. אוהדי הפועל (כ-5000) יישבו ביציע המערבי בשערים 1-5 ואילו אוהדי חיפה (כ-5000) יישבו ביציע המזרחי בשערים 10-14. המגן נעם כהן: “לפעמים אנחנו צריכים להיות ערסים”

המשך קריאה »
סטודיו נעים פתח תקווה

רשת ה-Wellness “סטודיו נעים” תפתח בקרוב סניף חדש בארלוזורוב 35 פתח תקווה

אם הכל יילך כמתוכנן, במהלך חודש ינואר ייפתח הסטודיו ברמת ורבר (מול קריית המוזיאונים ופארק יד לבנים) על שטח של 10 דונם במבנה היסטורי, שהיה פעם “חדר האוכל” מיתולוגי. בשלב הראשון, ייפתח במתחם חדר הכושר ואולמות הסטודיו ובשלב השני צפויים להיפתח ספא טיפולים חם-קר, סאונות, בית קפה, עגלות קפה ועוד.
“המטרה היא להפוך את המקום להיות בית של הקהילה”, מסרו מהרשת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading