סופרטל פתח תקווה רוטשילד 73

סניף של רשת סופרטל ברוטשילד 73 פתח תקווה ייפתח בהשקעה של כ-3 מיליון ש”ח

רשת הסופרמרקטים השכונתית, מתרחבת ומשיקה סניף חדש במרכז העיר, זאת בנוסף לקצביה חדשה שתצטרף לסניף הקיים ברחוב ההסתדרות 26 בעיר. הסניף החדש יהיה השלישי של הרשת במרכז העיר, זאת בנוסף לסניף ברחוב מיכל לייב כץ 47 והוא ישתרע על כ-350 מ”ר. ברשת מבטיחים שעות פתיחה ארוכות מהרגיל (משש בבוקר עד חצות) ומגוון גדול של מוצרייבוא מקביל בדגש על איכות וטריות.

סופרטל היא רשת חדשה יחסית, שהוקמה לפני כשנתיים על ידי איש העסקים רני צים, שיחד עם בנו טל (שעל שמו קרויה הרשת) ואיש העסקים משה הופטמן. היא מונה כיום 7 סניפים – בפתח תקוה, רחובות, גני תקווה ורעננה ונמצאת בצמיחה מתמדת.

צים עשה את הונו הראשון כבעלי רשת “כמעט חינם”, שנמכרה על ידו ליינות ביתן עבור סכום של 350 מיליון שקל לפני כ-10 שנים. מאז, הוא מתמקד בעיקר בנדל”ן ובאחזקות, בין היתר באמצעות שותפות הנדל”ן “צים בהרי”, לה פרויקטים בפתח תקווה.

לדברי אנשי הרשת, ההשקעה בסניף החדש ובקצבייה החדשה נאמדת בכ-3 מיליון שקלים, הסניף והקצבייה צפויים להיפתח בימים הקרובים באירוע חגיגי. לרגל פתיחת הסניף החדש יוצעו במהלך החודש הקרוב מבצעים, הנחות והטבות מיוחדות בכל סניפי הרשת בעיר.

“אנחנו גאים לפתוח את הסניף השלישי שלנו בפתח תקווה ולהביא לתושבי העיר גישה נוחה למוצרים איכותיים, במחירים טובים ובשעות שנוחות לכולם”, מסר טל צים, מבעלי הרשת. “במהלך החודשים הקרובים הרשת צפויה להתרחב עם סניפים חדשים במיקומים אסטרטגיים”.

עוד ב-חנויות

אופטיקנה פתח תקווה

באופטיקנה בקניון הגדול פתח תקווה מורידים את המע”מ: כ-15% הנחה על כל החנות

רשת אופטיקנה יוצאת במבצע אטרקטיבי במיוחד תחת הסלוגן “RESPECT YOUR EYES”, המציע שילוב של הטבות משמעותיות לרוכשים משקפי ראייה, משקפי שמש ועדשות מגע.

מה כולל המבצע?
1+1 על מגוון מותגי משקפי ראייה מובילים.
הנחת בגובה המע”מ על המחיר הסופי לתשלום לאחר מימוש ההטבות וההנחות.
ליווי ובדיקת אופטומטריסט אישי.

המשך קריאה »
ויקטוריה סיקרט פתח תקווה

7 תחתוני נשים ב-150 ש”ח בלבד: מבצע לסופ”ש בויקטוריה’ס סיקרט בקניון הגדול פ”ת

התחתונים של מותג ההלבשה התחתונה הבינלאומי מעוררים עניין בקרב תושבות פתח תקווה והסביבה – ועכשיו יש להן עוד סיבה להגיע לקומה P2 של הקניון ולבקר בחנות שנפתחה לפני כשנתיים. המבצע הוא רק עד יום ראשון (15.2) וכולל שבעה סוגים של תחתונים עם מאפיינים שונים. אם תקנו את כל ה-7, מדובר בהנחה של כ-150 ש”ח מהתמחור הרגיל.

המשך קריאה »
סוויט גירל שופ פתח תקווה

39.9 ו-59.9 ש”ח על קולקציית החורף בסוויט גירל שופ בקניון הגדול פתח תקווה (וידאו)

חנות בגדי האירועים החגיגיים לבנות ונערות (בעיקר בת מצוות ושושבינות לחתונות) בעופר הקניון הגדול פתח תקווה יוצאת במבצע שיחמם לכן את החורף. ב-Sweet Girl Shop מציעים את הקולקציה החדשה במבצע שובר שוק, שמשך אליו ביום שישי האחרון הרבה לקוחות, שהתחדשו במכנסיים, חולצות ושמלות. פגשנו בחנות את ליה אבדייב, הפרזנטורית הצעירה של הרשת, שהסבירה לנו מה היא אוהבת במותג.

המשך קריאה »
החווה בשרים קניון גנים פתח תקווה

“מביאים את הצפון למרכז”: חנות הבשרים “החווה” נפתחה בקניון “גנים” פתח תקווה

חובבי הבשר מפתח תקווה והסביבה יכולים לרשום לעצמם עוד מקום אופציונלי לקניות לקראת ארוחה משודרגת בבית או בפיקניק על האש. מהיום (5.2.26) יש חנות בשרים חדשה בקניון בכפר גנים ג’ (רחוב העצמאות 65, בקומת הקרקע ליד מעדנינה). ב”חווה מבטיחים” בשורה קולינרית חדשה, עם דגש מיוחד על איכות וטריות של בשר, המובא היישר מרמת הגולן. מחר ייפתח דוכן נקניקיות לטעימות חופשי.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading