אנגוס דבאח פתח תקווה - יכין סנטר

רשת הבשרים אנגוס דבאח פותחת סניף חדש של קצביה ביכין סנטר פתח תקווה ומציעה מחירים תחרותיים

החנות, על שטח של כ-250 מ"ר, בה הושקעו 2.5 מיליון ש"ח, תיפתח באירוע חגיגי עוד יומיים (יום חמישי, 15.3) עם בופה חופשי בו יוצעו לטעימה מבחר בשרים על טהרת האנגוס המעושן ופינוקים נוספים. זה יהיה הסניף השישי של הרשת, שהוקמה ב-2005 על ידי משפחת דבאח מהצפון, שמתגאה במחירים תחרותיים. מתכננים על האש בסופ"ש? כל המחירים בפנים.

לקבוצת חנויות הבשרים והקצביות בפתח תקווה, הצטרף שחקן חדש ומשמעותי ביותר בדמות רשת הקצביות והמסעדות אנגוס דבאח, שמציעה מבחר איכותי ומגוון של כל סוגי הבשרים ובהחלט מעמידה תחרות לנתח קצבים ומשק לגזיאל בסגולה ולמעדני גורמה והקצבים מירושלים בגיסין (וסליחה מאלה שלא הזכרנו). התחרות היא לא רק באיכות, אלא גם במחירים.

צפו: המחירים האטרקטיביים של הבשרים באנגוס דבאח פ"ת

אחד ממותגי הבשר המובילים בארץ

אחרי שחנות המפעל הראשונה של אנגוס נפתחה לפני כמעט שני עשורים בסמוך למפעל הבשר שלהם בכרמיאל, נפתחו סניפים גם בטירה, גן שמואל, ראשון לציון, צומת ביל"ו וכיום מונה הרשת 5 חנויות הפתוחות 7 ימים בשבוע (כולל ימי שבת). בנוסף, הרשת מפעילה גם מסעדות על טהרת הבשרים שלה, בתל אביב (רח' הארבעה), כפר סבא, מגדל ועין המפרץ – כך שאפשר לומר בפה מלא שאנגוס דבאח הוא אחד ממותגי הבשר החזקים והמובילים בארץ.

הייחוד של אנגוס הוא שכל נתחי הבשר, מגיעים לחנויות המפעל, היישר מהעדר הפרטי של המשפחה בגליל, בדיר אל-אסד. נתחי הבקר הם מזן האנגוס, שמקורו בסקוטלנד וידוע באיכותו הגבוהה. העגלים והטלאים גדלים בתנאי מרעה טבעי בהרי הגליל ונהנים מאוכל וסביבת גידול מהמשובחים ביותר. לדברי הרשת, היא הציבה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר.

אנגוס דבאח פתח תקווה - מבפנים

"לקוחות מפתח תקווה הגיעו לסניף בטירה"

הערב פגשנו בסניף ביכין סנטר (רח' השחם 17), המתמרק לקראת הפתיחה החגיגית עוד יומיים (יום חמישי, 16:00), את מנהל הרשת, נג'יב דבאח, שנשמע נרגש לפתוח את הסניף בפתח תקווה, במקום איפה שהייתה חנות הפיצוחים, קליית חממה.

"הלוקיישן של יכין סנטר הוא בעל פוטנציאל מסחרי רב", אמר לנו. "למרות שהשטח (250 מ"ר, פ"נ), קטן ביחס לסניפים אחרים שלנו, אנחנו בטוחים שעשינו את המהלך הנכון. הבחירה בפתח תקווה נבעה בעקבות דרישה של לקוחות פתח תקוואים שלנו, שנאלצו עד היום להגיע במיוחד לטירה לקנות בשר".

אז כמה משתלם לקנות בשר באנגוס דבאח? לפי המחירים (חשוב לציין – מדובר במחירי השקה), בהחלט משתלם. כמה המחירים: קילו שוק טלה ב-64.90 ש"ח, קבב 3 ק"ג ב-120 ש"ח, המבורגר 3 ק"ג ב-110 ש"ח, כל סוגי הנקניקיות 5 ק"ג ב-110 ש"ח, כרעיים עוף 6 ק"ג ב-110 ש"ח, חזה עוף 4 ק"ג ב-100 ש"ח, כנפיים עוף 4 ק"ג ב-50 ש"ח בלבד, פרגית בלי עור 3 ק"ג ב-110 ש"ח, שניצל עוף פרוס 4 ק"ג ב-120 ש"ח, שיפודי פרגית 3 ק"ג ב-130 ש"ח, עגל טרי 3 ק"ג ב-120 ש"ח ואסאדו 3 ק"ג ב-100 ש"ח.

אנגוס דבאח פתח תקווה על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

צפו: אביב גפן וניקי גולדשטיין הופיעו בפני כ-14 אלף צופים בפסטיבל הבירה והבשר (וידאו)

המונים מתושבי פתח תקווה הגיעו אמש לפארק הגדול לאירוע ענק, שציין את סיום את הקיץ ותחילת שנת הלימודים, שתחל שבוע הבא. המבלים שכחו לרגע את הצרות שלנו וחגגו את האסקפיזם עם כוס בירה, מנת בשר והופעות טובות של שני הזמרים. גולדשטיין שר את שירי צביקה פיק ז"ל ואביב גפן שר את עם מיטב להיטיו. המבלים נהנו מכרטיס כניסה מסובסד של 20 ש"ח, אבל התלוננו על מחירי השתייה והאוכל.

המשך קריאה »
משק בשר פתח תקווה

צפו: אטליז משק בשר פתח תקווה במתחם Giss-in נפתח אתמול ללקוחות (וידאו)

בהשקה שקטה ולאחר הרבה הכנות, חנות הבשר החדשה באם המושבות פתחה את שעריה במרכז המסחרי השכונתי וקוראת תיגר על מחלקת הבשרים של סופרטל גיסין, חצי חינם והאטליזים של מעדני גורמה ונתח קצבים – הנמצאים לא רחוק משם. חובבי הבשר הפתח תקוואים, שמחפשים לעשות על האש עם מוצרי פרימיום כשרים – יימצאו במקום את מבוקשם. כל המוצרים והמחירים – בפנים.

המשך קריאה »
החברים פתח תקווה

מסעדת הבשרים "החברים" מירושלים מגיעה לפתח תקווה עם סניף בעמי ב.ס.ר סיטי

בעקבות הצלחת שני הסניפים בבירה, השיפודייה של שלושת חברי הילדות מבית שמש, תיכנס למתחם העסקים, הקניות והבילויים הגדול של העיר – במיקום הכי אסטרטגי שיש: על ציר ז'בוטינסקי ותחנת הרכבת הקלה שחם ותחליף את המגדניה של נאמן, שסגורה מה-7.10. לדברי בעלי הרשת, הייחודיות של המסעדה, מעבר לכשרות המהודרת, היא בגיוון ובאיכות של הבשרים. הפתיחה – לקראת נובמבר.

המשך קריאה »
לה פריאדה פתח תקווה במתחם שופ טיים

ראשוני: הפיצריה לה פיאדרה תפתח סניף בשופ טיים פ"ת בהשקעה של 1.5 מיליון ש"ח

לאחר ציפייה ארוכה, סופסוף נתלה ביום חמישי האחרון השלט המבשר על המקום החדש, שייפתח בשבועות הקרובים במתחם האוכל והבילויים ברחוב תוצרת הארץ. זה יהיה הסניף השלישי של הרשת, שהחליטה לצאת לראשונה מירושלים, אחרי ההצלחה של שני הסניפים בעיר הבירה. קהל היעד הם חובבי הפיצות אנינות הטעם, שמוכנים לשלם עוד כמה שקלים על "ביס מהסרטים", כחלק מהבילוי, או כבילוי עצמו.

המשך קריאה »