אנגוס דבאח פתח תקווה - יכין סנטר

רשת הבשרים אנגוס דבאח פותחת סניף חדש של קצביה ביכין סנטר פתח תקווה ומציעה מחירים תחרותיים

החנות, על שטח של כ-250 מ"ר, בה הושקעו 2.5 מיליון ש"ח, תיפתח באירוע חגיגי עוד יומיים (יום חמישי, 15.3) עם בופה חופשי בו יוצעו לטעימה מבחר בשרים על טהרת האנגוס המעושן ופינוקים נוספים. זה יהיה הסניף השישי של הרשת, שהוקמה ב-2005 על ידי משפחת דבאח מהצפון, שמתגאה במחירים תחרותיים. מתכננים על האש בסופ"ש? כל המחירים בפנים.

לקבוצת חנויות הבשרים והקצביות בפתח תקווה, הצטרף שחקן חדש ומשמעותי ביותר בדמות רשת הקצביות והמסעדות אנגוס דבאח, שמציעה מבחר איכותי ומגוון של כל סוגי הבשרים ובהחלט מעמידה תחרות לנתח קצבים ומשק לגזיאל בסגולה ולמעדני גורמה והקצבים מירושלים בגיסין (וסליחה מאלה שלא הזכרנו). התחרות היא לא רק באיכות, אלא גם במחירים.

צפו: המחירים האטרקטיביים של הבשרים באנגוס דבאח פ"ת

אחד ממותגי הבשר המובילים בארץ

אחרי שחנות המפעל הראשונה של אנגוס נפתחה לפני כמעט שני עשורים בסמוך למפעל הבשר שלהם בכרמיאל, נפתחו סניפים גם בטירה, גן שמואל, ראשון לציון, צומת ביל"ו וכיום מונה הרשת 5 חנויות הפתוחות 7 ימים בשבוע (כולל ימי שבת). בנוסף, הרשת מפעילה גם מסעדות על טהרת הבשרים שלה, בתל אביב (רח' הארבעה), כפר סבא, מגדל ועין המפרץ – כך שאפשר לומר בפה מלא שאנגוס דבאח הוא אחד ממותגי הבשר החזקים והמובילים בארץ.

הייחוד של אנגוס הוא שכל נתחי הבשר, מגיעים לחנויות המפעל, היישר מהעדר הפרטי של המשפחה בגליל, בדיר אל-אסד. נתחי הבקר הם מזן האנגוס, שמקורו בסקוטלנד וידוע באיכותו הגבוהה. העגלים והטלאים גדלים בתנאי מרעה טבעי בהרי הגליל ונהנים מאוכל וסביבת גידול מהמשובחים ביותר. לדברי הרשת, היא הציבה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר.

אנגוס דבאח פתח תקווה - מבפנים

"לקוחות מפתח תקווה הגיעו לסניף בטירה"

הערב פגשנו בסניף ביכין סנטר (רח' השחם 17), המתמרק לקראת הפתיחה החגיגית עוד יומיים (יום חמישי, 16:00), את מנהל הרשת, נג'יב דבאח, שנשמע נרגש לפתוח את הסניף בפתח תקווה, במקום איפה שהייתה חנות הפיצוחים, קליית חממה.

"הלוקיישן של יכין סנטר הוא בעל פוטנציאל מסחרי רב", אמר לנו. "למרות שהשטח (250 מ"ר, פ"נ), קטן ביחס לסניפים אחרים שלנו, אנחנו בטוחים שעשינו את המהלך הנכון. הבחירה בפתח תקווה נבעה בעקבות דרישה של לקוחות פתח תקוואים שלנו, שנאלצו עד היום להגיע במיוחד לטירה לקנות בשר".

אז כמה משתלם לקנות בשר באנגוס דבאח? לפי המחירים (חשוב לציין – מדובר במחירי השקה), בהחלט משתלם. כמה המחירים: קילו שוק טלה ב-64.90 ש"ח, קבב 3 ק"ג ב-120 ש"ח, המבורגר 3 ק"ג ב-110 ש"ח, כל סוגי הנקניקיות 5 ק"ג ב-110 ש"ח, כרעיים עוף 6 ק"ג ב-110 ש"ח, חזה עוף 4 ק"ג ב-100 ש"ח, כנפיים עוף 4 ק"ג ב-50 ש"ח בלבד, פרגית בלי עור 3 ק"ג ב-110 ש"ח, שניצל עוף פרוס 4 ק"ג ב-120 ש"ח, שיפודי פרגית 3 ק"ג ב-130 ש"ח, עגל טרי 3 ק"ג ב-120 ש"ח ואסאדו 3 ק"ג ב-100 ש"ח.

אנגוס דבאח פתח תקווה על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

כ-16,000 תושבים הגיעו לפסטיבל הקינוחים הראשון של פתח תקווה ביד לבנים (וידאו)

האירוע הסתיים אתמול בהצלחה עם הופעתה של הזמרת יסמין מועלם, מהכוכבות העולות של המוסיקה הישראלית. כבר בשעה 19:30 החלו הראשונים מהקהל להגיע ועמדו בתור הארוך שהשתרך כמעט עד רחוב ארלוזורוב. התור התקדם במהירות וכולם נכנסו לפני ההופעה של מועלם, שהחלה ב-21:30. הפסטיבל החל כבר שלשום עם הופעה של כוכבת הילדים ניבה קשת ולאחר מכן הזמר מוש בן ארי.

המשך קריאה »
מריונלה פתח תקווה

מריונלה (MARIONELLA) האיטלקית נפתחה אתמול בפתח תקווה בהשקעה של 6.5 מיליון ש"ח

עם שטח של 350 מ"ר (לא כולל החצר והדשא), שיכול להכיל כמעט 150 סועדים בו זמנית, בעלי המסעדה בהחלט נותנים כאן הצהרת כוונות ומעלים את רף התחרות של המסעדות האיטלקיות של פתח תקווה. המקום החדש, במתחם המסחרי של הסיבים 18, מחליף את הסניף האחרון ששרד מרשת ספגטים. יחד עם עיצוב יוקרתי ושף בעל שם – במריונלה בטוחים שיש להם קלף מנצח (וכשר). התפריט עם המחירים – בפנים

המשך קריאה »
קובי אשרת היכל התרבות פתח תקווה

צפו: אולם מלא צופים בהיכל התרבות פתח תקווה בערב יום הולדת 80 לקובי אשרת (וידאו)

כ-800 פתח תקוואים הגיעו לערב הוקרה, שהתקיים לכבודו של המלחין עם הרזומה הכי חזק בתולדות המוסיקה בישראל. אומנים רבים כיבדו את אושרת בשירים שהולחנו על ידו לאורך השנים, ביניהם: ריקי גל, בן ארצי, נתן דטנר, חלב ודבש עם לאה לופטין ועוד רבים וטובים. הערב אורגן על ידי אגף התרבות של עיריית פתח תקווה, בראשות אריה ימיני. אושרת: "אני מרגיש בן 40". צפו בראיונות מאחורי הקלעים.

המשך קריאה »
מיקי שמו קונדיטורייה שמו פתח תקווה

בקרוב: סניף חדש של "קונדיטוריית שמו" ייפתח בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

בעוד כחודשיים תתווסף לחובבי הבצק והמאפים, עוד אופציה קולינארית – והפעם מבית הייצור של מיקי שמו, אחד מהשף-קונדיטורים המוכרים בישראל, שיפתח את הסניף ה-14 שלו במקום הכי מסחרי בעיר – הקניון הגדול. לדברי הרשת, בסניף החדש, שגודלו יהיה 30 מ"ר, יושקעו כ-700 אלף ש"ח עם עיצוב מוקפד של סטודיו MU. "מעכשיו גם בפתח תקווה יוכלו ליהנות ממגוון המוצרים שלנו", אומרים בשמו.

המשך קריאה »