אנגוס דבאח פתח תקווה - יכין סנטר

רשת הבשרים אנגוס דבאח פותחת סניף חדש של קצביה ביכין סנטר פתח תקווה ומציעה מחירים תחרותיים

החנות, על שטח של כ-250 מ"ר, בה הושקעו 2.5 מיליון ש"ח, תיפתח באירוע חגיגי עוד יומיים (יום חמישי, 15.3) עם בופה חופשי בו יוצעו לטעימה מבחר בשרים על טהרת האנגוס המעושן ופינוקים נוספים. זה יהיה הסניף השישי של הרשת, שהוקמה ב-2005 על ידי משפחת דבאח מהצפון, שמתגאה במחירים תחרותיים. מתכננים על האש בסופ"ש? כל המחירים בפנים.

לקבוצת חנויות הבשרים והקצביות בפתח תקווה, הצטרף שחקן חדש ומשמעותי ביותר בדמות רשת הקצביות והמסעדות אנגוס דבאח, שמציעה מבחר איכותי ומגוון של כל סוגי הבשרים ובהחלט מעמידה תחרות לנתח קצבים ומשק לגזיאל בסגולה ולמעדני גורמה והקצבים מירושלים בגיסין (וסליחה מאלה שלא הזכרנו). התחרות היא לא רק באיכות, אלא גם במחירים.

צפו: המחירים האטרקטיביים של הבשרים באנגוס דבאח פ"ת

אחד ממותגי הבשר המובילים בארץ

אחרי שחנות המפעל הראשונה של אנגוס נפתחה לפני כמעט שני עשורים בסמוך למפעל הבשר שלהם בכרמיאל, נפתחו סניפים גם בטירה, גן שמואל, ראשון לציון, צומת ביל"ו וכיום מונה הרשת 5 חנויות הפתוחות 7 ימים בשבוע (כולל ימי שבת). בנוסף, הרשת מפעילה גם מסעדות על טהרת הבשרים שלה, בתל אביב (רח' הארבעה), כפר סבא, מגדל ועין המפרץ – כך שאפשר לומר בפה מלא שאנגוס דבאח הוא אחד ממותגי הבשר החזקים והמובילים בארץ.

הייחוד של אנגוס הוא שכל נתחי הבשר, מגיעים לחנויות המפעל, היישר מהעדר הפרטי של המשפחה בגליל, בדיר אל-אסד. נתחי הבקר הם מזן האנגוס, שמקורו בסקוטלנד וידוע באיכותו הגבוהה. העגלים והטלאים גדלים בתנאי מרעה טבעי בהרי הגליל ונהנים מאוכל וסביבת גידול מהמשובחים ביותר. לדברי הרשת, היא הציבה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר.

אנגוס דבאח פתח תקווה - מבפנים

"לקוחות מפתח תקווה הגיעו לסניף בטירה"

הערב פגשנו בסניף ביכין סנטר (רח' השחם 17), המתמרק לקראת הפתיחה החגיגית עוד יומיים (יום חמישי, 16:00), את מנהל הרשת, נג'יב דבאח, שנשמע נרגש לפתוח את הסניף בפתח תקווה, במקום איפה שהייתה חנות הפיצוחים, קליית חממה.

"הלוקיישן של יכין סנטר הוא בעל פוטנציאל מסחרי רב", אמר לנו. "למרות שהשטח (250 מ"ר, פ"נ), קטן ביחס לסניפים אחרים שלנו, אנחנו בטוחים שעשינו את המהלך הנכון. הבחירה בפתח תקווה נבעה בעקבות דרישה של לקוחות פתח תקוואים שלנו, שנאלצו עד היום להגיע במיוחד לטירה לקנות בשר".

אז כמה משתלם לקנות בשר באנגוס דבאח? לפי המחירים (חשוב לציין – מדובר במחירי השקה), בהחלט משתלם. כמה המחירים: קילו שוק טלה ב-64.90 ש"ח, קבב 3 ק"ג ב-120 ש"ח, המבורגר 3 ק"ג ב-110 ש"ח, כל סוגי הנקניקיות 5 ק"ג ב-110 ש"ח, כרעיים עוף 6 ק"ג ב-110 ש"ח, חזה עוף 4 ק"ג ב-100 ש"ח, כנפיים עוף 4 ק"ג ב-50 ש"ח בלבד, פרגית בלי עור 3 ק"ג ב-110 ש"ח, שניצל עוף פרוס 4 ק"ג ב-120 ש"ח, שיפודי פרגית 3 ק"ג ב-130 ש"ח, עגל טרי 3 ק"ג ב-120 ש"ח ואסאדו 3 ק"ג ב-100 ש"ח.

אנגוס דבאח פתח תקווה על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

פיקאסו פתח תקווה - בקרוב

פרסום ראשון: השף ערן שוורצברד פותח סניף של פיקאסו פתח תקווה

בשבוע שעבר הוצב שלט "בקרוב", המבשר על המקום החדש של השף המפורסם על דרך רבין, ליד תחנת הדלק yellow. מותג מגשי האירוח והקייטרינג נכנס ללוקיישן משופע בעסקים – עם כוונה לנצל את הפוטנציאל המסחרי של העיר. "מתרגש וגאה לייצר עבורכם טעמים, ניחוחות וצבעים חובקי עולם", כתב השף. כרגע המקום בשיפוצים והוא צפוי להיפתח בקרוב, במקום הקונדיטוריה / מסעדה טוצ'קה.

המשך קריאה »
פסטיבל היין פתח תקווה 2024

פסטיבל היין של פתח תקווה יתקיים בפעם השלישית בפארק יד לבנים ב-19 ביוני

הפסטיבל, שהפך למסורת, ימשיך להתקיים גם השנה – למרות (ואולי בגלל) מצב הרוח והמצב הבטחוני. הפעם הפסטיבל ייערך במשך יומיים (ב-19 וב-20 בחודש הבא), בין השעות 19:30 ל-23:00. בשנים הקודמות הגיעו אלפי אנשים לפסטיבל היין, שהכניסה אליו מסובסדת ועולה 20 ש"ח בלבד. בכניסה תקבלו כוס יין, אותה אפשר יהיה למלא משלל דוכנים של יקבים מובחרים. הזמר רותם כהן יופיע בערב השני.

המשך קריאה »
פלאפל סיטי פתח תקווה

צפו בפלאפל חדש בפתח תקווה: פלאפל סיטי נפתח בעמי ב.ס.ר סיטי (וידאו)

אחרי פתיחות של מסעדות המבורגרים ושניצלים רבות, נחמד לגלות שנפתח סופסוף סניף חדש של המאכל העממי שלנו. הסניף שייך לבעלי מאפיית "טאבון סיטי", הצמודה לפלאפל, שפתחה את הסניף במתחם הבילויים והקניות כבר באוגוסט 2022. הפתיחה של הפלאפל עוררה התעניינות וסקרנות רבה, בקרב העובדים במשרדים והעוברים והשבים, שפקדו את המקום. מחירי המנות – בפנים.

המשך קריאה »
אוכל בפתח תקווה

רעבים בפתח תקווה בחול המועד? אלה המקומות המומלצים להשקיט לכם את הבטן

עשרות אלפי תושבי פתח תקווה ישבו מחר בליל הסדר ויציינו פסח 2024, בשמחה מהולה בעצב ובדאגה למצב החטופים והמדינה. אם יש משהו מנחם ומסיח את הדעת, שהוא גם צורך טבעי של כולנו – זה לאכול בחוץ – ועם מעצמה קולינרית כמו שלנו, יש הרבה אפשרויות – גם בימים רביעי + חמישי. אז איפה הכי כדאי לאכול בחג? בדקנו בכמה ממתחמי האוכל הגדולים בעיר ואלה הממצאים:

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading