אנגוס דבאח פתח תקווה - יכין סנטר

רשת הבשרים אנגוס דבאח פותחת סניף חדש של קצביה ביכין סנטר פתח תקווה ומציעה מחירים תחרותיים

החנות, על שטח של כ-250 מ"ר, בה הושקעו 2.5 מיליון ש"ח, תיפתח באירוע חגיגי עוד יומיים (יום חמישי, 15.3) עם בופה חופשי בו יוצעו לטעימה מבחר בשרים על טהרת האנגוס המעושן ופינוקים נוספים. זה יהיה הסניף השישי של הרשת, שהוקמה ב-2005 על ידי משפחת דבאח מהצפון, שמתגאה במחירים תחרותיים. מתכננים על האש בסופ"ש? כל המחירים בפנים.

לקבוצת חנויות הבשרים והקצביות בפתח תקווה, הצטרף שחקן חדש ומשמעותי ביותר בדמות רשת הקצביות והמסעדות אנגוס דבאח, שמציעה מבחר איכותי ומגוון של כל סוגי הבשרים ובהחלט מעמידה תחרות לנתח קצבים ומשק לגזיאל בסגולה ולמעדני גורמה והקצבים מירושלים בגיסין (וסליחה מאלה שלא הזכרנו). התחרות היא לא רק באיכות, אלא גם במחירים.

צפו: המחירים האטרקטיביים של הבשרים באנגוס דבאח פ"ת

אחד ממותגי הבשר המובילים בארץ

אחרי שחנות המפעל הראשונה של אנגוס נפתחה לפני כמעט שני עשורים בסמוך למפעל הבשר שלהם בכרמיאל, נפתחו סניפים גם בטירה, גן שמואל, ראשון לציון, צומת ביל"ו וכיום מונה הרשת 5 חנויות הפתוחות 7 ימים בשבוע (כולל ימי שבת). בנוסף, הרשת מפעילה גם מסעדות על טהרת הבשרים שלה, בתל אביב (רח' הארבעה), כפר סבא, מגדל ועין המפרץ – כך שאפשר לומר בפה מלא שאנגוס דבאח הוא אחד ממותגי הבשר החזקים והמובילים בארץ.

הייחוד של אנגוס הוא שכל נתחי הבשר, מגיעים לחנויות המפעל, היישר מהעדר הפרטי של המשפחה בגליל, בדיר אל-אסד. נתחי הבקר הם מזן האנגוס, שמקורו בסקוטלנד וידוע באיכותו הגבוהה. העגלים והטלאים גדלים בתנאי מרעה טבעי בהרי הגליל ונהנים מאוכל וסביבת גידול מהמשובחים ביותר. לדברי הרשת, היא הציבה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר.

אנגוס דבאח פתח תקווה - מבפנים

"לקוחות מפתח תקווה הגיעו לסניף בטירה"

הערב פגשנו בסניף ביכין סנטר (רח' השחם 17), המתמרק לקראת הפתיחה החגיגית עוד יומיים (יום חמישי, 16:00), את מנהל הרשת, נג'יב דבאח, שנשמע נרגש לפתוח את הסניף בפתח תקווה, במקום איפה שהייתה חנות הפיצוחים, קליית חממה.

"הלוקיישן של יכין סנטר הוא בעל פוטנציאל מסחרי רב", אמר לנו. "למרות שהשטח (250 מ"ר, פ"נ), קטן ביחס לסניפים אחרים שלנו, אנחנו בטוחים שעשינו את המהלך הנכון. הבחירה בפתח תקווה נבעה בעקבות דרישה של לקוחות פתח תקוואים שלנו, שנאלצו עד היום להגיע במיוחד לטירה לקנות בשר".

אז כמה משתלם לקנות בשר באנגוס דבאח? לפי המחירים (חשוב לציין – מדובר במחירי השקה), בהחלט משתלם. כמה המחירים: קילו שוק טלה ב-64.90 ש"ח, קבב 3 ק"ג ב-120 ש"ח, המבורגר 3 ק"ג ב-110 ש"ח, כל סוגי הנקניקיות 5 ק"ג ב-110 ש"ח, כרעיים עוף 6 ק"ג ב-110 ש"ח, חזה עוף 4 ק"ג ב-100 ש"ח, כנפיים עוף 4 ק"ג ב-50 ש"ח בלבד, פרגית בלי עור 3 ק"ג ב-110 ש"ח, שניצל עוף פרוס 4 ק"ג ב-120 ש"ח, שיפודי פרגית 3 ק"ג ב-130 ש"ח, עגל טרי 3 ק"ג ב-120 ש"ח ואסאדו 3 ק"ג ב-100 ש"ח.

אנגוס דבאח פתח תקווה על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

מפורק פתח תקווה

מפרקים את "מפורק" פתח תקווה: הרעבים של העיר התאהבו בבשר המפורק (וידאו חוות דעת)

המסעדה, שנמצאת על מתחם האוכל והבילויים "שופ-טיים" ברחוב תוצרת הארץ, נפתחה רק לפני מספר חודשים – וכבר יצרה באזז, שמקבל ביטוי ברשתות החברתיות של הפתח תקוואים חובבי האוכל, במיוחד הבשר (ויש הרבה כאלה). נכנסנו למקום ביום חמישי ולא ראינו כסא פנוי. כל הכיסאות היו מלאים בסועדים, שהתענגו על כל ביס. ביקשנו לשמוע מהם כמה חוות דעת המקום. צפו בביקור!

המשך קריאה »
שחקני מכבי בעמי ב.ס.ר סיטי

צפו: מכבי ת"א כדורגל התארחו ב"סיטי באולינג" וב-"וין & ויאנדה" בעמי ב.ס.ר סיטי (וידאו)

ערן זהבי, גבי קניקובסקי, דור פרץ, אושר דוידה, דור תורג'מן והחלוץ הברזילאי הלוהט, וסלי פטאצ'י, הם רק חלק מהשחקנים והצוות, שהגיעו לערב גיבוש במתחם העסקים והבילויים הגדול של פתח תקווה. אחרי משחק באולינג, הם זרמו למסעדה הסמוכה לסטייק טוב עם יין. באירוע נכחו בו גם אנשי המתחם, שהם חלק מהספונסרים של האלופה. בסיום זהבי קרא ברכה לשבה אמילי דמארי, אוהדת הקבוצה.

המשך קריאה »
TORF הטורף פתח תקווה

מסעדת הבשרים "טורף" (TORF), תיפתח בקרוב בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

המסעדה החדשה נמצאת שלבי הקמה במתחם האוכל של המקום הכי מסחרי ועמוס בעיר והיא תחליף את "המטבח של סימה", עם ותק של כ-25 שנים, בתקווה להפוך למוסד קולינארי חדש, אבל לא פחות פתח תקוואי מ"סימה". הצפי לפתיחה הוא בחלק השני של פברואר, כשהמטרה היא לחמם את הקיבה של הפתח תקוואים, עוד לפני סוף החורף. "מבטיחים בשר על הגריל והפלאנצ'ה ברמה הכי גבוהה שיש".

המשך קריאה »
החברים עמי בסר סיטי

מסעדת הבשרים הכשרה "החברים" פתח תקווה פתחה את הסניף במתחם עמי ב.ס.ר סיטי

לאחר כשלושה חודשים של הקמה ובהשקעה של מאות אלפי שקלים, פתחה המסעדה כבר ביום חמישי את השולחנות לסועדים הראשונים – לתקופת הרצה. הלוקיישן האטרקטיבי, במתחם העסקים והאוכל הכי חזק בעיר, על צומת ז'בוטינסקי-משה דיין-רבין, דקה הליכה מתחנת "שחם", הרכבת הקלה – אמור להביא את הטראפיק מעצמו, אבל במסעדה שואפים להגיע לפה ולחיך של כל תושב ותושב.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading