קפאו פתח תקווה מסעדה תאילנדית

רשת קפאו (KAPAO) פתחה מסעדה תאילנדית חדשה בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

במתחם המסחרי המתפתח של העיר, התחילו בסניף בהרצה שקטה, אבל כזאת שיכולה לייצר הרבה קרקורי בטן והעלאת ריר, בעיקר בקרב הפתח תקוואים חובבי האוכל התאילנדי. הערך המוסף הוא הכשרות, שנדירה בנוף האסיאתיות. התפריט עוד לא שלם, אבל המסעדה ממורקת כבר לארח אורחים רבים (מצפים לתפוסה של 80 סועדים בו זמנית). אז מה יש בקפאו? התפריט והמחירים בפנים.

לאחר שישה חודשי בנייה ועיצוב ובהשקעה של מעל 2 מיליון ש"ח, נפתחה מסעדה תאילנדית חדשה וכשרה של רשת קפאו. זה יהיה סניפה השני של הרשת, שאחרי ההצלחה בבית שמש, החליטה להתרחב גם לפתח תקווה בלוקיישן מרכזי. מבדיקה שלנו עולה כי כמעט ואין מסעדות על טהרת המטבח התאילנדי בעיר ומה ששולט זה יותר היפני (ניהון נובה, ג'פניקה פתח תקווה, ניני צ'ו, לדוגמא).

אז מה התפריט? סירקו את ה QR ותגיעו לתפריט של קפאו. נדגיש שוב: המסעדה בפתח תקווה עם תפריט הרצה בלבד
אז מה התפריט? סירקו את ה QR ותגיעו לתפריט של קפאו. נדגיש שוב: המסעדה בפתח תקווה עם תפריט הרצה בלבד

נכון שיש את ג'ירף פתח תקווה, ווק ריפבליק פתח תקווה ו-ווקאווי, שמגדירות את עצמן מסעדות תאילנדיות, אבל אלו בעיקר מתבססות על טייק-אוואי ופחות על לקוחות שבאים למסעדה לשבת. בקפאו פתח תקווה בדיוק בונים על הקהל הזה ומוכרים גם אווירה תאילנדית.

התחושה שאנחנו בתאילנד, מתבטאת בעיצוב הפנים (אפילו יש אופנוע "טוק טוק" בכניסה), בתפריט ובעיקר במנות שיוצאות מידיו של השף, שלפני שפתח את הרשת בבית שמש, חי בתאילנד שנתיים ולמד את רזי הבישול התאילנדי מהיסוד.

טוק טוק תאילנדי בקפאו פתח תקווה

התפריט (שגם הוא, עדיין נמצא בהרצה) מכיל מגוון גדול של מנות עיקריות מוקפצות של עוף/בקר/טופו על בסיס אורז או נודלס, לצד קומבינציות מגוונות של סושי (שיגיעו בהמשך). יש גם מנות ראשונות, קינוחים ומנות ילדים. הייחודיות של המסעדה בנוף המסעדות האסיאתיות, הוא באופן ההכנה, באותנטיות של חומרי הגלם ותשומת הלב האישית המוקדשת לכל מנה ומנה.

במסעדה מבצעים עכשיו השקה שקטה, ובה בעת, שמחים מאוד לקבל את הלקוחות הראשונים. שעות הפתיחה עדיין לא הוגדרו באופן קבוע ויחליטו על כך לקראת השקת המסעדה באופן רשמי.

עוד ב-אוכל ובילויים

וין אנד ויאנדה פתח תקווה VIN AND VIANDE פתח תקווה

המסעדה וחנות היין "וין אנד ויאנדה" פתחו רשמית בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

אחרי כמעט שנתיים של תכנון והקמה, נפתח במתחם העסקים הגדול של העיר (בבניין C, רחוב שחם 1), מקום בילוי עם קונספט מיוחד: למטה חנות בה תוכלו למצוא כ-400 סוגים של בקבוקי יין ולמעלה מסעדת גורמה, שמבטיחה בשורה קולינרית עם תפריט שף אווירה מיוחדת. הרעיון הוא פרי מוחו של היזם, רן דור-חי, בעלי הוויסקי בר מוזיאון בתל אביב, שמסר: "פונים לקהל שמעריך חווית בילוי ברמה גבוהה".

המשך קריאה »
מרלין פתח תקווה MERLIN

המסעדה הקווקזית מרלין (MERLIN) פתח תקווה – תיפתח ביום א' במקום ג'מס הישן

ביום ראשון, אחרי שלושה חודשים של הקמה, מסעדת השף, שברחוב לשם 7, תפתח את שעריה לקהל, עם קונספט שלא קיים כיום בעיר. מדובר במסעדת אווירה, על טהרת האוכל הקווקזי עם דגש על בשרים. הסועדים יהנו בכל ערב מסוג של חאפלה עם זמר אורח, שיעבור בין השולחנות וישיר בעיקר ישראלי וים-תיכוני עם מיקרופון נייד. בתפריט: מנות קווקזיות, כולל פלטת המלך עם בשרים איכותיים

המשך קריאה »
בית קפה האגם הפארק הגדול פתח תקווה

החברה לפיתוח פתח תקווה הוציאה מכרז להקמת בית קפה וקיוסק בפארק הגדול

הרבה פתח תקוואים חיכו לזה – ועכשיו זה קורה: אם הכל יילך לפי התוכניות, בעוד כשנה-שנתיים יהיה לתושבים עוד אופציה לאכול בחוץ, אבל הפעם בלוקיישן מתבקש – האמפי החדש של הפארק, של שפת האגם. במקום כבר יש את כל התשתית לאחסון, מטבח, כיסאות, שולחנות – ועכשיו רק חסר מישהו שיפעיל את המקום. והדבר הכי מעניין: לפי תנאי המכרז, אין מגבלה על פתיחת העסק לשבת.

המשך קריאה »
ארט ווין פתח תקווה

"ארט ווין" (ART WINE) פותחים את הסניף הראשון שלהם בפתח תקווה מרכז רום

אפשר להרים כוסית? תושבי אם המושבות החדשה יכולים לרשום לעצמם עוד אופציה לבילוי השכונתי: החנות ובר היין החדשים, שמבטיחים לנו שיכללו גם סטנדרט גבוה של קפה-מאפה ובירה, נמצאים בשלב הרצה ומתכוננים לאירוע הפתיחה, שייערך בעוד יומיים, לפני ראש השנה. "מביאים סגנון בילוי תל אביבי לשכונה. המקום יהיה פתוח בערבי שישי ובימי שבת", מוסר הבעלים ארטיום קנטורוביץ.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading