הריסת פיק"א 5 פתח תקווה

צפו בהריסת פיק”א 5 פתח תקווה של חיים שמי ובניו: 29 דירות במקום 9 ישנות

ההתחדשות העירונית במרכז העיר קיבלה היום ביטוי נוסף עם הריסתו של בניין ישן משנות ה-60, לטובת מבנה מגורים מודרני , שצפוי להיות מאוכלס בעוד כשנתיים, במסגרת פרויקט פינוי-בינוי. מדובר בפרויקט נוסף של חברת הנדל”ן הותיקה מפתח תקווה, לה פרויקטים נוספים במרכז העיר. יהורם שמי: “גאים להציג את הבניין השישי שהרסנו השנה בעיר – וכבר מחכים לאכלס אותו באנשים טובים”.

הטרקטורים עלו הבוקר לראשונה על השטח של המבנה הישן ברח’ פיק”א 5 השקט, הנמצא בתפר שבין הרחובות הראשיים רוטשילד וטרומפלדור – והחלו בהריסתו של המבנה הקיים בן 9 דירות, לקראת בנייתו של מבנה חדש בן 29 דירות, בנות 2.5 עד 4 חדרים. לדברי היזמים, חברת חיים שמי ובניו, נותרו דירות בודדות, אותן היא מוכרת עכשיו במחירי פריסייל של החל מ-1.79 מיליון ש”ח.

צפו בהריסת פיק"א 5 פתח תקווה (טיקטוק פתח תקווה NEWS):

המיקום המרכזי של הפרויקט, הופך אותו לאטרקטיבי עוד יותר, עם השקתה של הרכבת הקלה, שצפויה להתרחש, אחרי דחיות מרובות, כבר בחודש הבא ותעצור בתחנה הנמצאת במרחק של כ-700 מטרים מהפרויקט. בעוד מספר שנים, האטרקטיביות של הפרויקט תגדל עם השקתה של רכבת המטרו, שתחנה שלה צפויה לעצור כ-300 מטרים מפיק”א 5. מי שהניעה את הפרויקט יחד עם חיים ובניו, זו כרמים, המינהלת להתחדשות עירונית בפתח תקווה.

“במסגרת הפרויקט צפוי לקום בניין יפיפה עם שטחים ציבוריים מפותחים, חדר דיירים לרווחתם ודירות מרווחות שתוכננו בסטנדרט גבוה”, מסרו מחיים שמי ובניו. בחברה הוסיפו כי הגימור של הדירות יכלול מטבחים של חברת אביבי, ריצוף 80/80 מבית ויה ארכדיה, פלוס ויטרינות וחלונות ענקיים לדירות מוארות. ” “אנחנו גאים להציג את הבניין השישי שהרסנו השנה בעיר – וכבר מחכים לאכלס אותו באנשים טובים”, מסר יהורם שמי, מבעלי החברה.

מה צפוי להיבנות בפיק"א 5 פתח תקווה?

פיק"א 5 פתח תקווה על המפה

פיק"א 5 פתח תקווה של חיים שמי ובניו מעניין אתכם? השאירו פרטים בטופס ויחזרו אליכם. ניתן לפנות גם דרך כפתור הוואטסאפ הירוק בתחתית המסך בגלישת סלולר

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

צים בהרי ז'בוטינסקי 12 פתח תקווה

בדרך למימוש: “אחוזת רופין” של חג’ג’-צים בז’בוטינסקי 12 פ”ת אושרה במחוזית

מינהלת כרמים להתחדשות עירונית דיווחה על עוד שלב בפרויקט, שישנה את סקייליין המגורים של העיר עם מגדל חדשני ומודרני בן 31 קומות ו-140 יחידות דיור חדשות, שיחליפו שני מבנים ישנים ומוזנחים משנות ה-70′ בהם 37 יחידות דיור. את הפרויקט מובילים חברת הנדל”ן הממוזגת החדשה של עדי צים והאחים חג’ג’, יחד עם היזם עו”ד רמי ניסני. צפי הריסה 2027. צפי תחילת אכלוס: 2031.

המשך קריאה »
גבי אטר אופירה אבירם פפודקאסט

צפו בראיון עם גבי אטר, סמנכ”ל שיווק קטה גרופ, לפתח תקווה NEWS (פודקאסט וידאו)

לאחר שדיווחנו ראשונים על מינוי של אטר לתפקיד הבכיר בחברת הנדל”ן, שחולשת על פתח תקווה עם 18 פרויקטים בשיווק ובנייה – רובם של התחדשות עירונית בכל רחבי העיר, הזמנו אותו לפודקאסט עם אופירה אבירם באולפני ספיקרס פתח תקווה, לספר על הפרויקטים, על החברה, על נדל”ן בפתח תקווה ושוק הנדל”ן בישראל באופן כללי. “אנחנו רואים בהתחדשות העירונית בפ”ת – החזרה לקהילה”.

המשך קריאה »
התחדשות עירונית פתח תקווה

ובמקום השני: פתח תקווה עקפה את ירושלים בהתחלות בנייה של התחדשות עירונית

מגמת ההתחדשות בעיר מקבלת ביטוי סטטיסטי: לפי הנתונים של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה למחצית השנה הראשונה ב-2025, פ”ת רושמת זינוק מרשים עם 1,083 יחידות דיור שהחלו להבנות במסגרת התחדשות עירונית, המהוות 74% מכלל הבנייה בעיר ומדורגת שנייה בארץ בכמות היחידות, תוך שהיא עוקפת את ירושלים, שבה נרשמו 837 יחידות מתוך 3061 התחלות בנייה, שיעור של 27%.

המשך קריאה »
גלובל טאוורס כנס שיווק מגדלי ישראל

צפו: כנס שיווק המגדלים החדשים של “ס.ע.ן זהב” ו-“מגדלי ישראל” ב-GLOBAL TOWERS (וידאו)

מתווכים, משווקים, אנשי נדל”ן, בעלי עסקים ואנשי עירייה, התכנסו בקומה ה – 36 מתוך 42 קומות במגדל GLOBAL BB, שכרגע נמצא בעיצומה של בניה –ומתחיל להתאכלס כבר ב-2026. הכנס היווה יריית פתיחה לשיווק המשרדים, לאחר שכמחצית משטחי הפרויקט כבר הושכרו לחברות ענק, כמו פנגו ומילגם. “יש תחושה של התעוררות בשוק הנדל”ן המסחרי בפתח תקווה”, אמר בכנס חיים מאור, משווק הפרויקט.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading