אליאור יעקובי - אינטל

הכר את העובד: אינטל פתח תקווה – אליאור יעקובי Elior Yaakobi – אנליסטית אבטחת מידע

בבניין המשרדים (החרוצים 7) החכם ביותר בקריית ההייטק של פתח תקווה, אם לא החכם ביותר בארץ (ויש האומרים גם בעולם), יושבת אליאור יעקובי (Elior Yaakobi), המשמשת כאנליסטית אבטחת מידע – באינטל פתח תקווה, סניף ישראלי של אחת מחברות הטכנולוגיה הגדולות והמוכרות בעולם, העוסקת בייצור ובפיתוח מיקרו-מעבדים (שבבים) ופורצת דרך בתחום זה.

הבניין החכם של אינטל הוקם ב-2019 ועובדים בו כ-1500 עובדים, ביניהם גם יעקובי, שעובדת כאנליסטית אבטחת מידע בחברה. "אנחנו מקבלים התראות על מתקפות סייבר בארגון. חוקרים אותן, עובדים עליהן ומוודאים שהכל בסדר, או שמוצאים שלא ולומדים מזה הלאה – כדי למנוע את המתקפה הבאה. אני חושבת שמה שמיוחד כאן באינטל, זה בעיקר הגמישות ושעות העבודה, הקירבה לרכבת. דרך ההגעה לכאן היא מאוד נוחה".

יעקובי מוסיפה כי "אינטל מאוד דוחפת אותנו להצליח. היא נותנת לנו קורסים. עכשיו בדיוק סיימתי קורס וכבר חושבת על ההסמכה הבאה. יש לנו ישיבות מחלקה כל שבועיים. אז, גם אלה שגרים בצפון מגיעים לפתח תקווה. יש לפעמים עוגות ושעשוענים כיפים מאוד. שנה שעברה יצאנו ליום שלם לטיול כיפי לצפון". אינטל נסחרת בשווי של 135.60 מיליארד דולר ( נכון ל-5 ביולי 2023)

צפו בביקור באינטל ישראל פתח תקווה ובראיון עם אליאור יעקובי

עוד ב-הכר את העובד

הסוד כבר לא במגירה: תושבים בפתח תקווה גילו את חנויות הסקס אונליין

אם הייתם חוזרים בזמן עשור או שניים אחורה ומנסים לנהל שיחה פתוחה בפתח תקווה על שדרוג הלילות או על עונג אישי, סביר להניח שהייתם נתקלים במבטים מבוכים או בניסיון מהיר להחליף נושא. עולם האביזרים האינטימיים נחשב במשך שנים רבות לטאבו מוחלט – משהו ששמור לחדרי חדרים או לשיחות בלחישה.

המשך קריאה »
חוקר פרטי

איך בוחרים חוקר פרטי מוסמך ומקצועי בישראל

שוק החקירות הפרטיות בישראל התפתח משמעותית בשנים האחרונות, ומציע מגוון רחב של שירותים: חקירות אישיות, חקירות כלכליות, בדיקות נאמנות, איסוף ראיות להליכים משפטיים ועוד. לצד ההיצע הרחב, קיימת חשיבות מכרעת לבחירה נכונה של חוקר פרטי מוסמך, הפועל כחוק, שומר על אתיקה מקצועית ומספק תוצרים איכותיים הניתנים לשימוש משפטי.

המשך קריאה »
דרושים פאן סיטי פתח תקווה

חנות המתנות "פאן סיטי" בב.ס.ר. סיטי פתח תקווה מתרחבת: מחפשים עובדים בקיץ (16+)

רשת מוצרי המסיבות והמתנות "פאן סיטי" (Fun City), שפתחה סניף ענק בפתח תקווה, ממשיכה לצמוח ומגייסת בימים אלו עובדים חדשים לצוות. "זוהי הזדמנות נהדרת להשתלב בסביבת עבודה דינמית בחנות הגדולה ביותר בעיר בתחומה", מסרו לנו ברשת. הצעות העבודה הם במגוון רחב של תפקידים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading