עופר לאונג' פתח תקווה - פארק עופר בשיתוף מיינדספייס

מליסרון ומיינדספייס פתחו את “עופר לאונג'” פתח תקווה בהשקעה של 3 מיליון ש”ח

המתחם החדיש, שיתחיל בקרוב לארח כנסים, הרצאות, אירועים ופעילויות חברתיות ועסקיות, משתרע על שטח של 700 מ”ר ונמצא בפארק העסקים עופר פתח תקווה (East&West). זהו שיתוף פעולה מעניין בין החברה הנדל”נית, שבבעלותה גם רשת קניונים, לחברת המשרדים וחללי העבודה השיתופיים. שי וינברג, מליסרון: “תוך זמן קצר יהפוך עופר לאונג’ לליבת הקהילה העסקית והחברתית בפארק”.

חברת מליסרון, בשליטתה של ליאורה עופר ובניהולו של אופיר שריד, הודיעה היום על השקת מתחם “עופר לאונג'” בהשקעה של 3 מיליון ש”ח, במסגרת שיתוף פעולה עם מיינדספייס, המתמחה בחללי עבודה אקסקלוסיביים, אשר תפעיל ותנהל את המתחם. עופר לאונג’ ישרת את מאות עובדי “פארק עופר פתח תקווה”. הלובי מותאם ל-80-250 משתתפים והמתחם גם כולל חמישה חדרי ישיבות מעוצבים ל-12-16 משתתפים.

כאן הוקם לאונג' עופר פתח תקווה
כאן הוקם לאונג' עופר פתח תקווה. צילום: יואב פלד

הפי אוור בלאונג'

לבד מאירועים וישיבות, ישמש עופר לאונג’ כמתחם לפעילויות חווייתיות משתנות וקבועות, לרבות: חוגי יוגה ופילאטיס, ארוחות שף מתחלף, עמדת מניקור-פדיקור, שירותי חייט, שוק איכרים קבוע אחת לשבוע, Happy hour לכלל עובדי המתחם ועוד פעילויות ואירועים. הפעילות במתחם עופר לאונג’ תנוהל באפליקציה ייעודית וייחודית, שתשמש את צוות המקום ואת עובדי הפארק. המתחם יפעל בכל ימי העבודה לאורך השבוע.

“הקמת המתחם הינה חלק מהאסטרטגיה של מליסרון להשביח את הנכסים הקיימים, לפעול כל העת לשדרוגם, ולספק לשוכרים שלנו מוצר ייחודי ובעל ערך מוסף וזה בדיוק הבידול שאנו יכולים ליצור בפארק גדול ומנוהל”, מסר שי וינברג, משנה למנכ”ל ומנכ”ל פעילות ייזום נדל”ן ומשרדים של מליסרון.

חדרי ישיבות מעוצבים - עופר לאונג' פתח תקווה. צילומי הלאונג': דניאל צאירי

"חוויה הוליסטית"

וינברג מוסיף ש”עופר לאונג’ הוא פרויקט חדשני שקידמנו מתוך מטרה לשפר את חווית עובדי החברות במתחם, בניהול מקצועי ואיכותי של מיינדספייס, שבנוסף מפעילים אצלנו במתחם פעילות של השכרת חללי עבודה משותפים. אנו מאמינים כי תוך זמן קצר יהפוך עופר לאונג’ לליבת הקהילה העסקית והחברתית בפארק –  בו יחוו המשתמשים חוויה הוליסטית תוך דגש על שיפור חווית העבודה בפארק”.

פארק ההייטק OFER East&West בפתח תקווה כולל שטחי משרדים בהיקף של כ-150,000 מ”ר בשמונה בניינים. הפארק ממוקם בצומת הרחובות שלמה שמלצר והפסגות בקריית אריה, בסמוך לצירי תנועה ראשיים (כביש 4 וכביש 5), במרחק של 500 מטרים מתחנת הרכבת הקלה (הקו האדום) וכקילומטר מתחנת רכבת ישראל. בפארק ממוקמים משרדיהן של מגוון חברות הייטק מובילות, מסעדות, חנויות ושירותים שונים.

שי וינברג, משנה למנכ"ל ומנכ"ל פעילות ייזום נדל"ן ומשרדים של מליסרון.
שי וינברג, משנה למנכ"ל ומנכ"ל פעילות ייזום נדל"ן ומשרדים של מליסרון (צילום: רמי זרנגר)

“אנחנו נרגשים מהפתיחה של עופר לאונג’, ושמחים להציע לכל עובדי פארק העסקים חווית עבודה ייחודית, הזדמנויות נטוורקינג וקהילה”, מסר דן זכאי – מנכ”ל ומייסד משותף מיינדספייס MINDSPACE.

דן זכאי - מנכ"ל ומייסד משותף מיינדספייס MINDSPACE
דן זכאי - מנכ"ל ומייסד משותף מיינדספייס MINDSPACE

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

וורק סיטי פתח תקווה

מתחם העבודה “WORK CITY” (וורק סיטי) בב.ס.ר סיטי פ”ת נפתח. מי כבר נכנס? (וידאו)

מאות עובדים ועסקים בפתח תקווה עברו למודל של עבודה חללים משותפים, אבל בניגוד למתחמי הענק ההמוניים, WORK CITY מציעה מתחם בוטיק כ- 600 מ”ר של קהילת עסקים קטנה ואיכותית עם בידוד אקוסטי מוחלט. חודשים ספורים מהפתיחה, כל 24 החדרים אוכלסו ונמצאים בתפוסה כמעט מלאה. יצאנו לבדוק מה סוד הקסם. אופיר זכאי, בעלים: “ההצלחה כאן – מביאה אותנו לפתוח עוד מתחמים”.

המשך קריאה »
הדמייה של מתחם מטרו מזרח סירקין פתח תקווה (בר לוי אדריכלים)

“לא כלכלי”: תושבים ויזמים מתאגדים נגד תכנית ההתחדשות הענק “מטרו מזרח” פתח תקווה

בעלי דירות וחברות יזמיות מזהירים כי תוכנית ההתחדשות העירונית, במזרח העיר, בסמוך לתחנת המטרו העתידית בסירקין עלולה לקרוס. הטענה המרכזית: הפרויקט במתכונתו הנוכחית אינו רווחי, מתבסס על תחשיבים שגויים ומוחק תמורות שכבר הובטחו לדיירים. העירייה מנגד: “כל המתחמים רווחיים אם שומרים על גודל הדירה המקורי”. האם התכנית תקרוס?

המשך קריאה »
גרופית פתח תקווה סירקין

הסנונית של גרופית: החלו עבודות הבניה של “פרויקט סירקין” בשכונת צמרת פתח תקווה

ניצנים של עבודוות ברובע המגורים החדש של פתח תקווה במזרח העיר, במקום המחנה הצבאי הישן: חברת הנדל”ן “גרופית” החלה בביצוע עבודות בפרויקט הדגל שלה בשכונה החדשה. הפרויקט יכלול כ-200 דירות במגדל בן 30 קומות ובשני בניינים של 7+8 קומות, שטחי מסחר ועירוב שימושים מודרני. תמיר עטר, סמנכ”ל ההנדסה של החברה: “צעד משמעותי למימוש החזון של השכונה החדשה”.

המשך קריאה »
ירון מאיה מאיה יזמות ובניה

צפו: “מאיה יזמות ובניה” מכרה כבר מחצית מהדירות בפרויקט בייליס 18-20 פ”ת (וידאו)

חברת הנדל”ן הוותיקה,, המזוהה יותר מכל עם תנופת ההתחדשות העירונית בפתח תקווה, נתנה לנו הצצה לפרויקט דגל שלה בשכונת קרול. לדברי הסמנכ”ל, ירון מאיה, קצב המכירות המהיר מוכיח שוב את הביקוש הרב לדירות באזורי פריים-לוקיישן סמוך לתוואי הרכבת הקלה, במיוחד כשהן נבנות על ידי חברה שורשית ומנוסה. “אנחנו מבינים את המשמעות שבן אדם רוכש דירה”, הוא אומר.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading