לנה קורן פלדמן

חדש בבילינסון: לנה קורן-פלדמן מונתה למנהלת הקמפוס ונחנך מרכז חדש לחקר הסרטן

הרופאה הבכירה, שמונתה לנהל את בית החולים, היא הצעירה בחוג מנהלי בתי החולים בישראל (48), מומחית אף אוזן גרון וכירורגיית ראש וצוואר, סגן אלוף במיל’ והייתה ראש אגף רפואה בצה”ל, בנוסף לתפקידים בכירים נוספים בארגון כללית. לצד המנוי, נחנך בבילינסון השבוע “מרכז טופור” למחקר קליני בסרטן, שיעסיק כ-50 מתאמות מחקר ושיעזור בחקר וריפוי הסרטן, פרי תרומתם של חוה ושמעון טופור.

ד”ר לנה קורן פלדמן תחליף את ד”ר ערן רוטמן שכיהן בתפקיד משנת 2020 ויעזוב באוגוסט את תפקידו, לטובת מי שכיהנה כסגניתו בשנים האחרונות.  קורן-פלדמן סיימה את לימודי התואר הראשון ברפואה בהצטיינות בטכניון, ותואר שני במנהל מערכות בריאות (MHA) מאוניברסיטת בר אילן. ד”ר קורן ביצעה תפקידים ניהוליים בכירים בכללית בהם ניהלה את מנהלות ראשון לציון, מודיעין לוד, רחובות ועוד בתפקידה האחרון כיהנה כסגנית מנהל בית החולים בילינסון. 

"ניצב בפניי אתגר משמעותי וחשוב"

“אני שמחה לעמוד בראש קמפוס בילינסון מקבוצת הכללית”, מסרה ד”ר לנה קורן פלדמן אמרה על מינויה “ניצב בפני אתגר משמעותי  וחשוב, להמשיך ולחזק את מובילתו באיכות רפואית ובטיפול החדשני שנותן למטופליו. אני מאוד נרגשת להיות חלק ממפעל הבריאות האדיר הזה שמאגד אלפי עובדים מדהימים שמגיעים בכל בוקר עם תחושת שליחות ונתינה אדירה”.

ד”ר איתן וירטהיים, מנהל מרכז רפואי רבין, בירך על המינוי ואמר: ” לנה היא רופאה ומנהלת מוכשרת, בעלת ניסיון עשיר במגוון תפקידים פיקודיים וניהוליים, אני סמוך ובטוח שלנה תמשיך להוביל את בית החולים לפסגות נוספות ותפעל מתוך תחושת שליחות למען בריאות וטיפול מיטבי לאזרחי מדינת ישראל. בהזדמנות זו אני מבקש להודות לד”ר ערן רוטמן מנהל בית החולים היוצא על עשייה חשובה ומשמעותית בבילינסון”.

מנהלי בילינסון יחד עם התורמים של "מרכז טופור"
מנהלי בילינסון יחד עם התורמים של "מרכז טופור"

"מתכננים 100 מחקרים קלינים שנה על סרטן"

בנוסף, בית החולים בילינסון חנך שני מבנים חדשים בתחומו השבוע. הראשון במרכז דוידוף, מרכז טופור למחקר קליני בסרטן, פרי תרומתם הנדיבה של חוה ושמעון טופור. במרכז החדש, בניהולו של פרופ’ סלומון שטמר. המרכז ירכז את את עשרות המחקרים הקליניים בסרטן שבהם בילינסון לוקח חלק בשנה במטרה למצוא דרכים לשיפור הטיפול המחלה, ויאוייש על ידי כ-50 מתאמות מחקר.

 

“במרכז דוידוף לוקחים מדי שנה חלק במעל ל-100 מחקרים קליניים”, מסר פרופ’ סלומון שטמר, סגן מנהל מרכז דוידוף ומנהל מרכז טופור. “מדובר בהיקף משמעותי שאינו נופל מהפעילות המחקרית במרכזי הסרטן הגדולים בעולם. לאור העלייה בהיקף הפעילות, עלה הצורך בהרחבה משמעותית של הפעילות ומרכז טופור החדשני נותן בהחלט את המענה הראוי”. 

תחנת השיטור בבלינסון
תחנת השיטור בבלינסון

בטיחות הצוות הרפואי

המבנה השני שנחנך הוא נקודת משטרה בסמוך לחדר המיון, שמטרתה, בעקבות החלטת ממשלה לפעול למיגור האלימות נגד צוותים רפואיים. העמדה תאוכלס על ידי שוטר מתחנת פתח תקוה. זאת על מנת לסייע למנוע ולנהל אירועים מורכבים ואלימים למול מטופלים ומשפחותיהם.

ד”ר אלון נבט, מ”מ מנהל קמפוס בילינסון מסר כי: “כולי תקווה שתחנת השוטר תעמוד ללא שימוש, ושלא ניתקל יותר במקרים של אלימות כלפי צוותים רפואיים ועובדי בית החולים. אני מודה למשטרת העיר על הסיוע והעבודה המשותפת למען הקמתה של העמדה”. 

התמונות באדיבות דוברות בית החולים בילינסון

עוד ב-מהנעשה בעיר

הפנינג יום המשפחה למען בעלי חיים יתקיים ביום שישי בקהילון פתח תקווה

החברה לפיתוח פתח תקווה בשיתוף עמותת S.O.S חיות, עיריית פתח תקווה וקהילון נווה גן מזמינים את הציבור להפנינג אימוץ חגיגי לכל המשפחה.
קהילון נווה גן, הינו מרכז מסחרי – קהילתי, שנבנה בשנת 2024 עבור תושבי שכונת נווה גן. בקומת הקרקע ניתן למצוא 7 חנויות מגוונות בעלי רשתות מוכרות בייקרי, סלולר, ירקנייה, מיני מרקט, צעצועים ומתוקים, פיצוחייה ופיצרייה.
בקומה העליונה ניתן למצוא חוגים המופעלים ע”י חברת מקפ”ת ובית כנסת.

המשך קריאה »
נפצים בפתח תקווה

העירייה: נגלה אפס סובלנות לשימוש בנפצים בפורים בפתח תקווה. “העבריינים ייקנסו”

ראש העיר רמי גרינברג פרסם השבוע בפייסבוק סרטון מלשכתו, שנועד להרתיע בני נוער להשתמש בנפצים, מה שהפך לסוג של מסורת פורים, שיחל עוד שלושה שבועות. “לא רק שזה מסוכן, מרעיש ופוגע בסביבה – אנחנו אחרי שנתיים של מלחמה עם הלומי קרב, ואתם לא יודעים כמה רע זה עושה להם”. מהעירייה נמסר כי היא תתגבר את הפיקוח והאכיפה כלפי המשתמשים והמפיצים.

המשך קריאה »
צוות אברא עם ראש העיר רמי גרינברג

עיריית פתח תקווה השקיעה 5 מיליון שקל בפרויקט ענק לשדרוג קשרי הלקוחות

העירייה מסרה כי השלימה את השלב הראשון בפרויקט ה-IT, הגדול ביותר שביצעה ב-15 השנים האחרונות. הפרויקט, שמבוצע על ידי חברת אברא, מחליף מערכת מיושנת משנת 2011 בתשתית הענן המתקדמת של מיקרוסופט (Dynamics 365). המערכת החדשה מאחדת מאות תהליכי שירות מול תושבים ובעלי עסקים תחת בסיס נתונים אחד, במטרה להתייעל כלכלית ותפעולית.

המשך קריאה »

“זן נדיר” בפתח תקווה: נחנך הפארק החדש על שם קורין אלאל בנווה דקלים

שכונת נווה דקלים התחדשה היום בריאה ירוקה בה מונצחת הזמרת המפורסמת, שנפטרה לפני חודשיים. הפארק, הממוקם בפינת הרחובות הרב פינטו וחפוטא, עושה כבוד לאחת היוצרות הגדולות במוזיקה הישראלית. למקום הגיעו עשרות תושבים וגם בת זוגתה של קורין, רותי אלאל וראש העיר רמי גרינברג, שאמר: “זה חלק מהנצחה של תרבות וערכים בכל פינה בעיר”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading