מבט ראשון שלטי חוצות פתח תקווה

חברת "מבט ראשון" זכתה במכרז שילוט חוצות בפתח תקווה – תפרסם ביותר מ-100 שלטים

כמחצית מהשלטים ישמשו לפרסום העירייה ומחצית עבור מפרסמים מסחריים, שכבר החלו לפרסם במקומות אסטרטגיים בצמתים מרכזיים כמו בדרך רבין, ז'בוטינסקי, גיסין וסגולה. חברת שלטי החוצות מציעה למפרסמים שלטים בגודל אחיד של 4 מטרים רוחב על 3 מטרים גובה – כולם עם שמשונית ותאורה. מוקי גרוסברג, בעלים ומנכ"ל: "רואים בעיר פוטנציאל רב. יש לה DNA שמתאים לשילוט חוצות".

"מבט ראשון", חברת שילוט החוצות הותיקה נכנסת החודש לפתח תקווה, לאחר שזכתה במכרז על לא פחות מ-100 שלטים ברחבי העיר. הזכייה במכרז מבטיחה למבט ראשון בלעדיות של שטחי הפרסום של שילוט החוצות למשך שש שנים והיא תחליף את חברת "מקסימדיה". פתח תקווה תצטרף לערים נוספות בהן מבט ראשון שולטת, ביניהן: ראשון לציון, נתניה, רחובות, יבנה, הוד השרון, נס ציונה, קרית אונו, גני תקווה, רמלה, אריאל וחולון.

מוקי גרוסברג, בעלים ומנכ"ל "מבט ראשון" - ברוך הבא לפתח תקווה
מוקי גרוסברג, בעלים ומנכ"ל "מבט ראשון" - "ספגנו הרבה ביטולים. השלטים יישארו ריקים

נאפיס, מרזבית, סטייל קרמיקה ופרפקט ריף כבר באוויר

"זיהינו את פתח תקווה כמקום בו יש DNA לפרסום שלטי פרסום חוצות", אמר לנו המנכ"ל והבעלים של מבט ראשון, מוקי גרוסברג. "מדובר בעיר שגדלה ומתפתחת בצורה משמעותית – הן מבחינת האוכלוסייה והן מבחינת המסחר, התעשייה והתעסוקה. יש נכונות רבה מצד המפרסמים לפרסם אצלנו – וזה מראה את הפוטנציאל המסחרי הרב שיש לעיר, שמשופעת בהרבה עסקים לוקאליים, שזקוקים לפרסום מסוג זה".

לדברי גרוסברג, מבט ראשון כבר סגרה עם מספר מפרסמים בעיר, ביניהם: רשת המסעדות נאפיס (עם מסעדה בקרית אריה), חברת מוצרי הבנייה מרזבית (שמשרדיה יושבים ברח' הלפיד באיזור תעשייה מטלון), סטייל קרמיקה (עם אולם תצוגה בסגולה) וחנות דגי הנוי פרפקט ריף (שנמצאת ברח' האודם). מנגד, יש עוד שלטים, שעדיין מופיעים בהם פרסומים ישנים – כמו זה של העירייה על אירוע ווליום בפארק, שהתקיים כבר לפני חודש.

מי יחליף את השלט של העירייה בגיסין-משה דיין פתח תקווה
מי יחליף את השלט של העירייה בגיסין-משה דיין פתח תקווה

"פונים אלינו מפרסמים רבים בפתח תקווה ואנחנו בעיצומו של תהליך כניסה לעיר ובהדרגה ייראו יותר ויותר מפרסמים שלנו על שלטי חוצות", אומר גרוסברג. "יש בעיר מקומות אטרקטיביים מאוד לשילוט חוצות. מקומות שעוברים בהם עשרות אלפי אנשים ביום. השלטים מקבלים חשיפה גבוהה גם בגלל התנועה הכבדה והפקקים שיש בשעות העומס בצמתים המרכזיים". 

בין המקומות בהם "מבט ראשון" מציבה שלטים בפתח תקווה: דרך אם המושבות ליד האיצטדיון, גיסין-משה דיין, ז'בוטינסקי-אורלוב, ז'בוטינסקי-כביש 4, ז'בוטינסקי-מוטה גור ליד הקניון הגדול, דרך רבין-רח' העצמאות, דרך רבין-ליד מגדלי בסר סיטי, אזור התעשייה סגולה וכביש 40. "יצאנו לאחרונה במבצע עם מחירים מאוד נמוכים, של 2500 ש"ח בלבד עבור שלט חוצות למשך 10 ימים", מציין גרוסברג.

עוד ב-בשיתוף-עם

LOVE פתח תקווה KATE SPADE קייט ספייד תיקים

מותג התיקים Kate Spade (קייט ספייד) השיק קולקצייה חדש ב-LOVE פתח תקווה

"לא צריך תיק ענקי. מספיק לי מקום להכניס, את הדברים שנופלים לי תמיד מהכיס. כל אחד סוחבת איתה תיק קטן" – ובאמת תיק (לאו דווקא קטן) בשנים האחרונות הפך לאביזר אופנתי, שהוא הרבה יותר מטרנד. סוג של "החבר ביותר של האישה. LOVE – House of Giving, בבעלות משפחת סקאל, משיק בלעדית את קולקציית התיקים החדשה של המותג הבינלאומי הנחשק kate spade. קפצנו לראות. המחירים בפנים.

המשך קריאה »
מסעדת החברים מחפשת חברים עובדים פתח תקווה

דרושים עובדים: מסעדת הבשרים "החברים" פותחת או-טו-טו בעמי ב.ס.ר סיטי (וידאו)

ההכנות האחרונות לקראת פתיחת המסעדה, שמבטיחה בשרים שעוד לא טעמנו בעיר, ועוד בכשרות מוהדרת של הרב מחפוד – הולכות ומסתיימות, לקראת פתיחת המסעדה, שצפויה להיות במהלך החודש. צוות המסעדה, בראשות המנהלים, שלומי, אלירן ותמיר – צופה שעות עומס רבות במסעדה, שמסקרנת מאוד את הרעבים של פתח תקווה. הם מחפשים עובדים מגיל 17 – לשלב תפקידים במסעדה. צפו

המשך קריאה »
נכס מסחרי במטרו פארק פתח תקווה חנות למכירה בפתח תקווה

27 אלף ש"ח למ"ר – חנות מוצעת במטרו פארק 456 פתח תקווה ב-2.35 מיליון ש"ח

המתווך ארתור אדריי מציע את הנכס, שגודלו 87 מ"ר בתג מחיר של 2,349,000 ש"ח עם שתי כניסות – ברמת מעטפת. הנכס נמצא בחזית הפנים של המתחם והוא יכול להתאים לשמש לחנות מסוג מכשירי כתיבה, צילום, אופטיקה, בגדים (בוטיקי) ועוד. הנכס יכול גם להתאים לחנות אביזרי סלולר, אך כבר יש אחת כזאת במתחם, שצובר לאחרונה תאוצה והמשרדים בו מתחילים להתמלא בקצב מהיר.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading