T-LAB הקניון הגדול פתח תקווה

חדש: ויסוצקי פתחו בר תה T-LAB בהשקעה של 500 אלף ש”ח בקניון הגדול פתח תקווה

מותג הקונספט מבית ויסוצקי, משיק סניף חדש השבוע בקניון מבית קבוצת עופר. המקום החדש יציע חוויית תה ייחודית, הכוללת מגוון משקאות מיוחדים. הקהל הרחב יוכל לצפות בתהליכי החליטה והכנת הקוקטיילים לצד אפשרות להזמנה בקיוסק הדיגיטלי. המקום משתרע כ-30 מ”ר, ומעוצב באווירה אורבנית קלילה ונעימה. הבר ממוקם בקומה P2 סמוך לכניסה לקניון מרח’ ז’בוטינסקי. 

T-LAB הוא מותג הקונספט של ויסוצקי. נעמי סימן טוב, מנכ”לית עופר הקניון הגדול, מסרה:” זוהיחנות המשלבת את חווית תרבות התה עם בר משקאות מעולמות הקולינריה והבילוי, דרך הבאת הטרנדים העולמיים בתחום”.

חוויית תה חדשנית

משקאות יחודיים וחדשניים
משקאות יחודיים וחדשניים

המקום, משתרע על שטח של כ-30 מ”ר, ומעוצב באווירה אורבנית קלילה ונעימה ומאפשרת לקהל לצפות בתהליכי הכנת משקאות התה והקוקטיילים לצד אפשרות להזמנה בקיוסק הדיגיטלי. המקום ומשלב מסורות תה מגוונות, ולא רק את סגנון התה הבריטי, אלא גם אלא שילוב טרנדים מהמזרח הרחוק דרך האורבניות הניו יורקרית כחלק אינטגרלי מחוויית השתייה הכוללת.

כל המשקאות ב T-LAB מבוססים על תה, וחומרים טבעיים וטריים ללא חומרים משמרים. התה נחלט במקום, מועבר לחביות ומשם נמזג בברזי בירה, והופך למשקה מרענן, עם מגוון רחב של מתכוני תה ייחודיים הנרקחים למשקאות חדשניים וטעימים. הכוסות  במקום ניתנות לשימוש.

להכיר לציבור הישראלי את עולם התה

שילוב של מסורות תה עם חדשנות ואווירה נעימה
שילוב של מסורות תה עם חדשנות ואווירה נעימה

שלום זידלר, יו”ר ובעלים של קבוצת ויסוצקי אמר כי: “ויסוצקי מביאה את המהפכה הבאה בעולם התה. לפני כ- 25 שנים,  כשפתחנו לראשונה את בית התה מטרתנו הייתה לחשוף את הציבור הישראלי למגוון הרחב שיש לתה להציע: הטעמים, הצבעים, הערכים הבריאותיים וסוגי התה השונים.עופר הקניון הגדול בפתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר, נחשב לאחד משלושת הקניונים המובילים בישראל, ומכיל כ-220 חנויות של מותגים מובילים ובינלאומיים

מיקומו של הסניף בקניון הוא בקומה P2 סמוך לכניסה לקניון מרח’ ז’בוטינסקי. 

עוד ב-אוכל ובילויים

כ-1000 צעירים חגגו במסיבת חנוכה עם “הפרויקט של רביבו” ב”קסאנדו” פ”ת

אגף הנוער והצעירים ארגן הערב (14.12) את הסיפתח של אירועי חג החנוכה בפתח תקווה, עם מסיבה מושקעת, שכללה הופעה של הלהקה עם מוסיקה ישראלית וים תיכונית, שסחפה את הקהל הרב שהגיע ולא הפסיק לרקוד. האירוע, בחסות העירייה, סובסד עם כרטיס במחיר מצחיק של 30 ש”ח, שכלל גם בופה בשרי ואלכוהול חופשי.

המשך קריאה »
שניצל 20 טעמים פתח תקווה

10 ש”ח לשניצל בבגט: רשת “שניצל 20 טעמים” פותחת סניף בקניון סירקין פתח תקווה (וידאו)

פתח תקוואים רבים צפויים להגיע מחר (12.12.25), שישי בצהרים, למתחם האוכל (קומה 2) בקניון במזרח העיר (רח’ פרידמן 9), לא רק כדי ליהנות ממבצע בזק חד-פעמי לרגל הפתיחה (משעה 10:00 עד 14:00), אלא גם להתרשם מהאווירה והטעמים במסעדת המזון המהיר. הסניף הפתח תקוואי יהיה הסניף ה-17 של רשת השניצליות המצליחה, שהולכת וצוברת פופולאריות בשנים האחרונות.

המשך קריאה »
רמי גרינברג מודה למילואימניקים בהוט סינמה

כ-600 ילדים והוריהם המילואימניקים תושבי העיר הגיעו ליום כיף בהוט סינמה פתח תקווה

בעלות סימלית של 15 ש”ח בלבד, קיבלו הילדים וההורים, שחלקם שירתו מאות ימי מילואים במלחמה האחרונה כרטיס לסרט שבחרו, קופסא ענקית של פופקורן, שתייה וסופגניה. אל מתחם הקולנוע בעופר הקניון הגדול, הגיע גם ראש העיר רמי גרינברג, ששיבח את אנשי המילואים על תרומתם למאמץ המלחמתי. “היה ערב מרגש ומהנה. זה המעט שאפשר להחזיר לילדים ולהורים”, מסרה אורטל שוקרון.

המשך קריאה »
קפה גן סיפור פתח תקווה

קבלו הצצה: “קפה גן סיפור” פתח תקווה נפתח הערב בהשקה שקטה למוזמנים ומזדמנים

היום (9.12.25), אחרי למעלה משנה וחצי של תכנון ועוד כ-8 חודשים של הקמה ועיצוב, נפתחו שעריו של בית הקפה-מסעדה בפארק הגדול (אוחיון), של מוסד קולינרי בהתהוות, שצפוי לשנות את הרגלי הבילוי והאוכל של פתח תקוואים רבים. למקום הגיעו עשרות אנשים, שניצלו את השקט שלפני הסערה (תרתי משמע), כדי לטעום מהתפריט ולהתרשם מהמקום. ההשקה הרשמית: עוד שבוע.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading