לראשונה מאז פרוץ הקורונה: שורה של אומנים נבחרים יופיעו בפארק אוחיון

מה משותף לעדן בן זקן, עדן חסון, בניה ברבי, איתי לוי, רובי ממן ונסרין קדרי? כולם הולכים להופיע בשבועות הקרובים על במות פארק אוחיון בפתח תקווה. 

לאחר שנה ארוכה שבה הקורונה מחקה את חיי הלילה והתרבות בעיר, פתח תקווה מתחילה לחזור לשגרה. שורה של טובי האומנים הישראליים  עתידים להופיע בפרויקט “Volume בפארק” שמארגנת העירייה. 

ראש העירייה רמי גרינברג, מסר לאתר MYNET: “לאחר תקופה קשה בה נאלצנו להמעיט ואף לבטל באופן מוחלט, אירועים ומפגשים מכל סוג, אני גאה ושמח לקדם רצף אירועים שיאפיינו את החזרה לחיים, לשגרה שכה יחלנו לה בשנה החולפת. בעוד מדינות רבות נאלצות עדיין להתמודד עם המשבר, עצם קיומם של האירועים כאן בישראל מראים את האפקטיביות של החיסונים ועד כמה אנחנו חייבים להמשיך ולהישמע להנחיות ולהתחסן”.

להלן פירוט ההופעות:

29.4.21, יום חמישי (ערב ל”ג בעומר, 21:00 – נסרין קדרי
1.5.21 – מוצ”ש, 21:30 – איתי לוי 
5.5.21 – יום רביעי, 21:00 – עדן בן זקן מארחת את הזמר קובי ממן בשעה 
6.5.21 – יום חמישי, 21:00– בניה ברבי בשעה 
8.5.21 – מוצ”ש, 21:30 – עדן חסון מארח את הזמרת מור בשעה.

עוד ב-מהנעשה בעיר

נועם אלטחן

פנים חדשות בלשכת הדובר: נועם אלטחן (33) מונה לדובר עיריית פתח תקווה

אלטחן האשדודי, ששימש כמנהל אגף הדוברות של עיריית ראש העין, יחליף את הדובר היוצא, אלעד עוז רוזגוביץ, שמסיים 5 שנות בעירייה ועוזב לטובת כס חבר המועצה בעיר מגוריו גבעתיים. “פתח תקווה תחת הנהגתו של ראש העיר נמצאת בתנופת פיתוח מרשימה,” מסר אלטחן עם כניסתו לתפקיד.

המשך קריאה »
עיריית פתח תקווה

בשורה לתושבים ולבעלי העסקים: עיריית פ”ת לא תעלה את הארנונה גם בשנת 2027

לדברי העירייה, בשעה שרשויות רבות בארץ קורסות תחת הנטל ומבקשות אישורים חריגים להעלאת מיסים, בפתח תקווה הם דואגים לשמור על הכיס שלכם. ראש העיר, רמי גרינברג: “נמנענו מהעלאות ארנונה ואף הענקנו הטבות. הכל בזכות ניהול מקצועי, יעיל ואחראי שלנו”

המשך קריאה »
עבודות חברת חשמל בעמישב

בשורה לתושבי עמישב פתח תקווה: חברת החשמל השלימה את שדרוג התשתיות בשכונה

הפרויקט, שכלל חלוקה מחדש של עומסים וניתוב הרשת, נועד למנוע הפסקות חשמל ולהכין את השכונה להתפתחות עתידית. ראש העיר רמי גרינברג: “ממשיכים לפעול יחד עם חברות התשתית כדי להבטיח לתושבים תשתיות מתקדמות”.

המשך קריאה »
לב ירקון פסגת אלון

שכונת “יוספטל” הותיקה תיקרא “פסגת אלון” ו”שכונת האצטדיון” החדשה תיקרא “לב ירקון”

מועצת העיר, בראשות ראש העיר רמי גרינברג, אישרה את שמותיהן של שתי שכונות שעתידות לשנות את פניה של פתח תקווה. שכונת יוספטל הוותיקה, שתעבור התחדשות עירונית מקיפה, תקרא מעתה “פסגת אלון”. במקביל, תוקם בצפון העיר שכונה חדשה ומודרנית בשם “לב ירקון”, שרחובותיה ייקראו על שמות נחלים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]