הסטוק יכין פתח תקווה

הסטוק פתח תקווה ביכין סנטר צפוי להיסגר ב-17.12. עד אז – 50% הנחה על כל המוצרים

תשע שנים לאחר פתיחתו, נסגר הסניף הפתח תקוואי הקטן בעיר ומתאחד עם זה הגדול בעמי ב.ס.ר סיטי, שמוגדר גם סניף הדגל של רשת הסטוק הענקית, שבבעלותה כ-40 סניפים ברחבי הארץ. לרגל הסגירה, הרשת יוצאת במכירת חיסול והמחירים נחתכו בחצי, מה שמשך לקוחות רבים אל החנות. הזרם צפוי להתגבר בחופשת החנוכה, שמתחילה שבוע הבא. מחירים של מוצרים מובחרים בפנים.

הסטוק פתח תקווה ביכין סנטר הודיעו החודש על סגירתו, לאחר שנפתח במתחם ב-2014. ברשת קיבלו החלטה אסטרטגית לסגור אותו, זאת בעקבות הצלחתו של הסניף הגדול, שנמצא כ-100 מטרים ממנו ונפתח בנובמבר 2022, בהשקעה מאסיבית של 3.5 מיליון ש"ח. ההחלטה התקבלה מתוך הרצון לאחד בין השניים ולהביא את הלקוחות של הרשת מפתח תקווה והסביבה – אל הסניף החדש, שמשתרע על שטח של 1500 מ"ר ומבחר המוצרים בו הגדול הרבה יותר.

סניף הסטוק ביכין סנטר פתח תקווה. הסגירה בקרוב
סניף הסטוק ביכין סנטר פתח תקווה. הסגירה בקרוב

״אנחנו שמחים לאפשר לקהל לקוחותינו ליהנות מ 50% הנחה עקב המעבר לסניף החדש", נמסר מרשת הסטוק. "אנחנו מזמינים את כל תושבי פתח תקווה להנות מההנחה המיוחדת״. הידיעה על מכירת החיסול עברה במהרה בין התושבים, מה שגרם לעומסים לא רגילים בחנות הותיקה ביכין סנטר. מי שרגיל לעשות קניות סטוק, יוכל למצוא שם מוצרים אטרקטיביים בהנחה משמעותית. מכירת החיסול וסגירת החנות היא עד ה-17.12, או עד גמר המלאי.

מוצרים ב-50% הנחה בסטוק יכין סנטר פתח תקווה
מוצרים ב-50% הנחה בסטוק יכין סנטר פתח תקווה. כוננית ושולחן צד מימין. משמאל: סט 18 כלים

חמשת המוצרים שמשכו לנו את העין מבחינת האיכות והמחיר:

  • שולחן צד של מותג הבית CAMEO, ב-79.90 ש"ח במקום 156.90 ש"ח
  • סט כלים עם 18 צלחות בגדלים שונים של "פוד אפיל" ב-89.95 ש"ח במקום 179.90 ש"ח
  • מתלה בגדים מחולק, גם כן של CAMEO ב-114.95 ש"ח במקום 229.90 ש"ח
  • ספסל אחסון מעץ בגודל 60 מ"ר של CAMEO ב-149.95 ש"ח בלבד במקום 299.90 ש"ח 
  • וכוננית רשת של אחסון של 4 קומות במחיר 89.95 ש"ח, במקום 179.90 ש"ח לפני הנחה
50 אחוז הנחה בסטוק יכין פתח תקווה
50 אחוז הנחה בסטוק יכין פתח תקווה. משמאל: מתלה בגדים. מימין: ספסל אחסון עץ
תמונות באדיבות: הדר לוס, רשת הסטוק
הלקוחות ינהרו לסטוק החדש בעמי ב.ס.ר סיטי?
הלקוחות ינהרו לסטוק החדש בעמי ב.ס.ר סיטי?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חנויות

ביגודית ויצו הקניון הגדול פתח תקווה

נפתח היום: הביגודית של ויצו בפופ אפ בקניון הגדול פתח תקווה – בגדים כמו חדשים ב-30 עד 70 ש"ח (וידאו)

מכנסיים, חולצות ושמלות יד שנייה שנראים כמו חדשים, במחירים של 30–70 ש"ח לרוב הפריטים. מתחם הפופ אפ של רשת "הביגודית" של ויצו נפתח היום בעופר הקניון הגדול ויפעל עד יום חמישי, וכל ההכנסות יועברו למאבק באלימות נגד נשים.

המשך קריאה »
ביגודית ויצו בעופר הקניון הגדול

קונים בגדים נאבקים באלימות נגד נשים: הביגודית של ויצו מגיעה לפופ אפ בקניון הגדול פתח תקווה

לרגל חודש המאבק הבינלאומי באלימות נגד נשים, רשת חנויות היד השנייה "הביגודית" של ויצו תקים לראשונה בישראל שלושה מתחמי פופ-אפ בקניוני עופר – ואחד מהם יפעל כאן בפתח תקווה, בקניון הגדול. כל ההכנסות יוקדשו לנשים נפגעות אלימות, נערות וילדים.
לרגל חודש המאבק הבינלאומי באלימות נגד נשים, רשת חנויות היד השנייה "הביגודית" של ויצו תקים לראשונה בישראל שלושה מתחמי פופ-אפ בקניוני עופר – ואחד מהם יפעל כאן בפתח תקווה, בקניון הגדול. כל ההכנסות יוקדשו לנשים נפגעות אלימות, נערות וילדים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading