צפו: עשרות תושבים הגיעו לפודטראק פיצה HABAYTA בנווה גן פתח תקווה (וידאו)

יוזמה של אנשי השכונה, כחלק ממאמץ אזרחי לעזור לתושבי הדרום, הביאה את עגלת המזון עם התנורים הלוהטים, בהם נאפות מנות פיצות מגרות, שהגיעה כל הדרך ממושב תלמי יוסף, שבנגב הצפוני. כשפרצה המלחמה ב-7 באוקטובר, אריאל, בעל העסק, נאלץ להצפין את העגלה למרכז, כשהערב היא הגיעה לעיר שלנו – היישר לתוך פארק FIVE (הפארק הצפוני).

המציאות ההזויה בה אנו נמצאים, מזמנת לנו יוזמות יוצאות דופן לא רק בהיבט החברתי-קהילתי, אבל גם גם בהיבט העסקי-כלכלי. כשיש יוזמה שמשלבת בין השניים, היא יוצרת עניין על אחת כמה וכמה. זה מה שראינו הערב בשכונת נווה גן, עם הגעתו של הפודטראק HABAYTA, המתמחה בפיצות הנעשות מבצק משובח ובעבודת יד – יותר איכותי למשל מפיצה האט או דומינוס.

צפו: פודטראק פיצה מהדרום בנווה גן פתח תקווה (מתוך TIKTOK פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok פוד טראק חדש של פיצה מכל הסוגים נפתח עכשיו בנווה גן. מדובר ב Pizzahabayta (פיצה הביתה) שהגיעה היישר מתלמי יוסף בדרום. תפרגנו תגיעו ותספרו לנו אם היה טעים #פיצה #פתחתקווה #נווהגן #פיצהפתחתקווה ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS
@ptnews.tiktok פודטראק פיצה מהדרום הגיעה לנווה גן פתח תקווה. #נווהגן #פיצה #פיצהההה🍕🍕🍕 ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS

מהמלון בתל אביב לפארק בפתח תקווה

הגענו לפארק פייב, הסמוך לתחנת הדלק פז בגיסין, בשעה 20:30. למרות שהוא נפתח כבר בשעה 17:00 והגענו אחרי שעות ה"פיק", עדיין היה תור די גדול של אנשים שחיכו לפיצה, לצד כאלה שהמנה כבר הייתה בידיהם, או כאלה שהיא כבר הייתה בבטן שלהם. התושבים ניצלו את הערב הנעים לסמול טוק שכונתי עם פיצה ביד. בין היתר, פגשנו שם את סגן ראש העיר, צדוק בן משה וואת קבוצת הרצים של שכונת נווה גן – זאת לצד תושבים נוספים של השכונה והצוות המארגן.

"הייתה פה היענות מדהימה", סיפר אריאל, בעל הפודטראק מתלמי יוסף. "מכרנו מאות של מגשים – וכולם פה באמת סבלנים, למרות התורים הארוכים. באמת מפרגנים, עומדים, מסתכלים על הכנת הפיצה ונהנים. לא חלמתי שאני אבוא לעבוד בפתח תקווה. עשו לנו פה הפתעה מאוד מרגשת. אנחנו ישנים כרגע במלון בתל אביב ומחפשים מקור לגור בו". אריאל לא פסל את האופציה לעבור לגור בפתח תקווה.

תושבי נווה גן מחכים לפיצה

"זה הדבר הקטן שאנחנו יכולים לעשות מהעורף"

הצוות המארגן, כולל פעילים חברתיים, תושבי שכונת נווה גן, שמתחילת המלחמה, מקפידים מדי שבוע לעשות יריד, שיעזור עסקית וכלכלית לתושבי הדרום – אבל על הדרך גם ייתן ערך מוסף לתושבים. בהקשר הזה, האירוע של פודטראק פיצה ענה על כל הציפיות. "מתחילת המלחמה אנחנו עוזרות לעסקים מהדרום", זה הדבר הקטן שאנחנו יכולים לעשות מהעורף", מסרה יפית לוי, תושבת שכונת גנים וממארגנות הירידים.

ענבל צח שובל, גם היא מהפעילות החברתיות בשכונה, שלקחה חלק ביוזמה הוסיפה: "הרעיון של הפודטראק, הוא חלק ממיזם של הנעת הכלכלה, אזרחים למען אזרחים וחלק מיריד שאנחנו מארגנות בשבועות האחרונים", אמרה. "יריד שבו עסקים מהעוטף, אשקלון, נתיבות, שדרות – וגם מגבול הצפון, באים למכור את מרכולתם ולהתפרנס".

אם פספסתם את הפודטראק של פיצה HABAYTA הערב, תוכלו להנות ממנות הפיצה גם בשבוע הבא, ביריד נוסף שמארגנים תושבי שכונת נווה גן. מחירי הפיצה נעים בין 50 ל-85 ש"ח והן מגיעות במגשים בקוטר של 28 ס"מ, הנפרסים לשש חתיכות עסיסיות

נפגשים בפיצה: קבוצת הרצים של נווה גן

עוד ב-אוכל ובילויים

מרתון סטנדאפ מועדון הגולה פתח תקווה

איזה צחוקים: מועדון הגולה פתח תקווה התחיל בליין מרתון סטנד-אפ חדש (וידאו)

פתח תקווה רשמה אתמול (ראשון, 2.2.25) היסטוריה קטנה, כשהליין החדש של מרתון הסטנד-אפ במועדון שבשכונת כפר אברהם, יצא לדרך עם מופע סולד-אאוט ו-200 איש שהתגלגלו מצחוק. מדובר ביוזמה חדשה של המועדון, הנמצא בחסות עיריית פתח תקווה – להביא לבמה בעיר את מיטב הסטנדאפיסטים בארץ. לפי התגובות של הקהל, אין ספק שהמרתון הולך להפוך למסורת קבועה. צפו במבחר קטעים מהמופע.

המשך קריאה »
קבב ג'ון פתח תקווה

קבב ג'ון נפתח בגיסין פ"ת: אוכל מהמטבח הפרסי כשר בהשגחת בד"צ בית יוסף

מסעדת הפועלים, שנפתחה לפני כחודש במתחם תחנת הדלק "מיקה" ברח' גיסין 76, כבר עשתה לה שם של מקום שכדאי לבקר ולאכול בו, בעיקר אם אתם אוהבים שיפודי קבב, שישליק, פרגית ואנטריקוט. המנות נעשות באהבה עם ניחוח ביתי, במחירים זולים, יחסית למה שתמצאו במסעדות דומות (קבב בפיתה ב-40 ש"ח), עם דגש חזק על הכשרות. אבל מה שהכי מעניין, זה הסיפור שעומד מאחורי האנשים של המקום.

המשך קריאה »
עדלאידע 2023 פתח תקווה

עיריית פתח תקווה הודיעה: יובל המבולבל, מיטל ונעלי הפלא יופיעו בעדלאידע 2025

העירייה פרסמה אתמול את התכנון שלה לאירוע המרכזי של פורים בעיר: העדלאידע המסורתי, שיתקיים בפורים ביום שישי (שימו לב!) בתאריך 14.3.25 במרכז העיר, לאורך רחוב חיים עוזר, ברחבת חניון העירייה ובכיכר המייסדים, החל מהשעה 09:00 ועד השעה 14:00. "עדלאידע 2025 תבטא השנה את הרצון והשאיפה של כולנו לימים טובים יותר", מסר ראש העיר, רמי גרינברג. צפו בעדלאידע של שנים קודמות

המשך קריאה »
מיסטר גרין MR GREEN פתח תקווה

צפו: "מיסטר גרין" (Mr. Green) פתחו אתמול את הסניף בעמי ב.ס.ר סיטי (וידאו)

רשת הסלטים והכריכים על טהרת האוכל הירוק והבריאותי, נכנסת לפתח תקווה עם הסניף הרביעי שלה, על ציר ז'בוטינסקי, צמוד לתחנת "שחם" של הרכבת הקלה, במתחם העסקים והמסחר הגדול בעיר – אחרי שני סניפים בירושלים ואחד בתל אביב (עזריאלי). הרשת בונה חזק על חובבי האוכל הבריא, שמעדיפים לצהרים את הסלט על פני ההמבורגר או השווארמה. המחירים והתפריט – בפנים

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading