נארס NARS פתח תקווה

צפו: נארס (NARS), מותג מוצרי האיפור, פתח סניף חדש בקניון הגדול בפתח תקווה

רשת מוצרי האיפור נחתה במקום הכי מסחרי בעיר וכבר אתמול (מוצ"ש), החנות הייתה מלאה בלקוחות מכל הגילאים, שבאו לבדוק את הסחורה החדשה – ועל הדרך גם לקבל איפור ממאפרת מקצועית. זהו הסניף החמישי של המותג, בגודל 62 מ"ר עם עיצוב חדשני, שהושקעו בו 1.5 מיליון ש"ח. למרות חנויות רבות של איפור וטיפוח בקניון – ב-NARS ממש לא חוששים מהתחרות. מוצרים ומחירים – בפנים.

טרנד האיפור המקצועי צבר תאוצה בשנים האחרונות, הרבה הודות לכוכבות רשת מובילות דיעה בתחום היופי, שגם על הדרך ממליצות על המוצרים הכי טובים בשוק, תוך כדי הדגמה. NARS, מותג בינלאומי אמריקאי בן 30 שנה, נכנס ביולי 2022 לסניף התל אביבי בקניון רמת אביב – ובפחות משנה וחצי התרחב לעוד ארבעה סניפים. חוץ מהפתח תקוואי, גם בראשון לציון, חיפה וירושלים. המותג הפך לשם דבר בקרב קהל חובבות האיפור, במיוחד בגילאים 25-35.

מה קורה ב NARS (נארס) פתח תקווה? צפו בוידאו ממוצ"ש (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok מותג האיפור נארס nars פתח חנות חדשה בקניון הגדול בפתח תקווה קפצנו לבקר. #nars #איפורמקצועי #איפור #פתחתקווה #הקניוןהגדול @הקניון הגדול @Nars_Queen👩‍⚕️💉🩺 ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

איפור לפני אירוע ב-300 ש"ח בלבד


NARS (נארס) פתח תקווה עשו בשבוע שעבר השקה מצומצמת למוזמנים בלבד ואת הטראפיק החזק ביותר הם קיבלו אמש במוצאי שבת, כשמאות לקוחות, רובן נשים כמובן, פקדו את החנות ובחנו את המוצרים של המותג. "הייתה דרישה חזקה מצד תושבי פתח תקווה והסביבה – לפתוח גם בפתח תקווה", אמרה לנו בסניף מנהלת השיווק של הרשת, נוי שטרית. "יש פה אוכלוסיה שמחפשת איפור מקצועי ברמה הגבוהה ביותר".

בקניון הגדול יש עשרות חנויות ומותגי קוסמטיקה וטיפוח, שמתחרים ביניהם, אבל גם משלימים אחד את השני. המתחרה הבולט ביותר של נארס בקניון הגדול הוא סניף של הרשת Bobby Brown (בובי בראון), שנמצא ממש ממול. כמו בובי בראון, גם ב-NARS מציעים חוויה שהיא יותר מקנייה וכוללת גם איפור ערב מקצועי לפני אירוע, שניתן לנשים ב-300 ש"ח בלבד (בתיאום מראש), המוחזרים במוצרים. בכ-15% פחות מהמתחרים ממול.

NARS נארס פתח תקווה - הקופה עבדה במוצ"ש שעות נוספות
NARS נארס פתח תקווה - הקופה עבדה במוצ"ש שעות נוספות

שלושת המוצרים המומלצים של ב-NARS פתח תקווה

בנארס מציעים, לדבריהם, מחירים תחרותיים, בטח ביחס לאיכות של המוצרים. כששאלנו בחנות מה הם שלושת מוצרי האיפור, שהכי שווה לשים עליהם את העין (תרתי משמע), קיבלנו את השלישיה: RADIANT CREAMY CONCEALER (קרם קונסלייר) ב-140 ש"ח, AFTERGLOW LIQUID BLUSH (סומק) ב-155 ש"ח, LIGHT REFLECTING SETTING POWDER (פודרה) ב-175 ש"ח.

את כל המוצרים והמחירים אפשר למצוא בחנות האונליין של המותג – וממנה גם אפשר להזמין, אבל ב-NARS ממליצים לכל תושבי פתח תקווה והסביבה, להגיע לסניף בקניון הגדול ולהרגיש את המוצרים מקרוב. בחנות מסתובבות מאפרות מקצועיות, שתפקידן לאפר ולהסביר איך לאפשר – וגורמות לנארס פתח תקווה להרגיש הרבה יותר מעוד חנות איפור. אגב, בנארס מחפשים עוד מאפרות מקצועיות לצוות – אז מי שמחפשת עבודה בתחום – מומלץ שתגיע לפגישה בחנות. 

השקיעו בעיצוב NARS פתח תקווה

טווח המחירים נע בין 95-250 ₪ במחירים אשר ברובם המכריע זהים למחירי המותג באירופה.

יעל בילט צין, מבעלי החברה ומנכ"לית לילית קמעונאות:

פתיחת חנויות המותג חשפה את הביקוש והעניין הרב סביב המותג בקרב הישראלים, שבמשך שנים נהגו לרכוש את מוצריו בחו״ל ומאז הגעתו לארץ יכולים ליהנות משירות מקצועי ע"י מאפרים מקצועיים ולקבל התאמות איפור אישיות ומדויקות.

פתיחת חנות נוספת של המותג מעידה על החוסן הלאומי של ישראל גם בתקופה הקשה הזו, ואנו סמוכים ובטוחים שהחנות החדשה תתרום יחד עם שאר העסקים בישראל להבטחת המשך הצמיחה של הכלכלה הישראלית.

לדברי נעמי סימן טוב, מנכ"ל עופר הקניון הגדול בפתח תקוה: "כחלק מהאסטרטגיה של עופר הקניון הגדול להכניס תמהיל של מותגים בינלאומיים ומקומיים מובילים ונחשקים, אנו שמחים וגאים על כניסתו של מותג האיפור הבינלאומי NARS זוהי בשורה לתושבי פתח תקוה והסביבה שנפתחת חנות חווייתית המשלבת ניחוח של חו"ל, בה ניתן למצוא מגוון רחב ועשיר של מוצרי איפור מהטובים בעולם".

עוד ב-חנויות

רשת ציוד הטכנולוגיה KSP תפתח בסוף החודש סניף בקניון סירקין פתח תקווה

הסניף החדש, שממוקם בקומה העליונה של הקניון, ישתרע על פני שטח של 120 מ"ר וינגיש את מגוון המוצרים העצום של הרשת לתושבי מזרח העיר והסביבה, שעד היום נאלצו לנסוע לשני הסניפים הפתח תקוואים הנוספים, עד עמי ב.ס.ר סיטי או סגולה. פתיחת הסניף השלישי בפתח תקווה נועדה לפזר את העומס בין הסניפים ולהעניק שירות מהיר וקרוב יותר לבית עבור תושבי השכונות המזרחיות והיישובים הסמוכים.

המשך קריאה »

הסטייקים מחכים לכם: קצביית "המשק" פותחת סניף חמישי בקהילון נווה גן פ"ת

בשורות משמחות למנגליסטים הפתח תקוואיים: רשת קצביות הבוטיק "המשק" מתרחבת ומגיעה לעיר. הרשת פתחה בימים אלו את הסניף החמישי שלה, שממוקם בקהילון נווה גן (רחוב מבצע דקל 9), בדיוק במקום בו שכנה בעבר הפיצריה "ביג אפל פיצה".

המשך קריאה »
קסטרו פתח תקווה הקניון הגדול

מותג האופנה קסטרו משיק מחדש את הסניף הענק בעופר הקניון הגדול פ"ת (וידאו)

החנות, הנמצאת בקומה P2 (תחתונה) ומשתרעת על פני כ-570 מ"ר, עברה מתיחת פנים מקיפה בהתאם לשפה העיצובית העדכנית של הרשת, כפי שנמסר מקסטרו.לפני החג נצפו בה מאות רבות של לקוחות, שהתרשמו מהשדרוג החדש. "במסגרת העבודות תוכננה חלוקת החלל מחדש תוך דגש מיוחד על ההתמצאות במתחם, הצגה מודרנית ונגישה של הקולקציות ושדרוג משמעותי של חוויית הקנייה עבור המבקרים"", נמסר.

המשך קריאה »
לגו פתח תקווה

לגו (LEGO) תפתח בקרוב חנות רשמית בעופר הקניון הגדול פתח תקווה (AI)

ענקית מותג משחקי ההרכה העולמי הכריזה על הקמת הסניף הפתח תקוואי החדש עם שלט ענק בקומה P6, היכן שאלפי אנשים הסתובבו ביומיים האחרונים במרכז המסחרי הכי גדול בעיר, לצורך הקניות לחג. עדיין לא נמסר מועד לפתיחת הסניף, אבל זה יקרה ממש בקרוב. מה יהיה בו?

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading