יכין סנטר - חניה במקום כיסאות מסעדה

לקוחות בוקריה ובייקרי ביכין סנטר פתח תקווה הופתעו לגלות: חניה במקום כיסאות

שתי המסעדות הפופולריות במרכז המסחרי, נאלצו בתחילת החודש לפנות את מקומות הישיבה בחוץ לטובת שטחי חניה נוספים – זאת בהוראת הנהלת המתחם. יש לציין כי שני העסקים נהנו מהרחבת החוץ החל מתקופת הקורונה, שבימים מסוימים בעיקר בימי שישי הנעימים נהנו מתפוסה מלאה, זאת למרות שהאזור אינו נכלל בשטח ההשכרה שלהם. ביכין סנטר סירבו בינתיים להגיב.

בוקריה ובליקר בייקר הם שני מותגי אוכל ותיקים שממוקמים וצמוד אחד לשני ביכין סנטר באזור הצפוני שלו. בשנתיים האחרונות הם זכו לפריחה מסוימת, בין היתר הודות לשטח החיצוני שנפתח עבורם, שהכיל עשרות כיסאות נוספים, שאיפשר למסעדות לארח כמות כמעט כפולה של לקוחות, מה שעזר להם מאוד עסקית, בטח אחרי הפגיעה בתקופת המגפה ב-2020-22.

בוקריה ובליקר בייקרי - יכין סנטר
בוקריה ובליקר בייקרי - יכין סנטר

אבל מסתבר שלכל דבר טוב יש סוף. הנהלת מתחם יכין סנטר החליטה לסגור את רחבות החוץ של שתי המסעדות, דווקא לפני תקופת האביב, כשמזג האוויר הופך לנעים ומזמין יותר לשבת בחוץ. הסיבה היא הרצון להגדיל את שטח החניון הקרקעי בעוד עשרות מקומות חניה נוספים, לרווחתם של הלקוחות הרבים, המגיעים ל-Y-Center לבלות, לאכול ולעשות שופינג.

יש לציין כי ביכין סנטר קיימת קומת חניה נוספת על גג המתחם, אך רוב הנהגים מעדיפים, מטעמי נוחות, לחנות למטה, זאת למרות שיש מעלית גישה לגג. לידיעת המגיעים למתחם בשעות העומס, כדאי תמיד לעלות דרך הרמפה מהכניסה בצד ימי, לקומת הגג – רוב הסיכויים שתמיד תמצאו שם חניה. טרם התקבלה תגובה מהנהלת יכין סנטר.

עוד ב-אוכל ובילויים

פסטיבל היין 2025

כ-6000 הגיעו להופעה של אמיר דדון בפסטיבל היין. תושבים עשו סלפי עם גרינברג

ההופעה של הזמר הפופולארי התקיימה אמש (11.6) במסגרת "פסטיבל היין 2025, שצפוי להימשך גם הערב (12.6) עם הופעה מיוחדת של רמי קליינשטיין מארח את הזמרת יובל דיין. האלפים שהגיעו, שילמו רק 20 ש"ח עבור כניסה ונהנו מטעימות יין חופשי, מכירת יין וגבינות ו​דוכני מזון בתשלום – זאת בנוס למזג אוויר קיצי, אבל נעים ואוורירי – שצפוי להימשך גם הערב.

המשך קריאה »
פסטיבל הקינוחים פתח תקווה 2025

כדאי למהר: העירייה מציעה כרטיס ב-19 ש"ח לפסטיבל הקינוחים עם עדן בן זקן וליאור נרקיס

עיריית פתח תקווה יצאה היום בהודעה על "פסטיבל קינוחים", שייערך בדיוק עוד חודש, בפארק הגדול (פארק אוחיון) ביום חמישי, 10.7.25, בין השעות 23:00-18:00. "הפעם הפסטיבל יהיה מתוק מתמיד", מבטיחים בעירייה. את הפסטיבל יפתח מני ממטרה במופע לכל המשפחה, אחריו יעלה ליאור נרקיס ואת הערב תסיים עדן בן זקן. בדוכנים: עוגות וגלידות. לינק לכרטיסים מסובסדים – בפנים.

המשך קריאה »
פסטיבל כחול לבן פתח תקווה

כניסה חינם: סטטיק, בוחבוט ורפאל ישתתפו בפסטיבל כחול-לבן בפארק הגדול פ"ת

עיריית פתח תקווה הודיעה אתמול (8.6), כי נפתחה מכירת הכרטיסים למופע הקיץ הגדול, בדיוק בעוד חודש, ב-9 ביולי (רביעי, 18:00-23:00). "אירוע קיץ ססגוני הפתוח לקהל הרחב, המשלב הופעות חיות, מוזיקה, אוכל ואווירה קיצית מחשמלת", מבטיחים בעירייה. שני הזמרים הפופולאריים כבר שיתפו פעולה בלהיט "טרנטולה". לפניהם תופיע נציגת ישראל באירווויזיון, יובל רפאל וקוגומלו במופע מופע ילדים. לינק לרישום – בפנים

המשך קריאה »
צחי נוי נשיקה במצח פתח תקווה

צפו: צחי נוי מזמין אתכם לאירוע 35 שנים "נשיקה במצ"ח" בהוט סינמה עופר הקניון הגדול פתח תקווה (וידאו)

סרט הקאלט האלמותי, בכיכובם של יהודה בארקן ז"ל, מיכל ינאי, שרון אלכסנדר, אריק מוסקונה ונוי עצמו – יצא לראשונה לאקרנים ב-1990 – ומאז הפך לסוג של "קאלט". עכשיו, הוא מקבל בקאמבק פתח תקוואי עם אירוע יום הולדת, בו יתארחו לפאנל לפני ההקרנה כוכבי הסרט (כולל ינאי, שבאה במיוחד מיוון – לשם עברה בשנים האחרונות). עדיין נותרו כרטיסים אחרונים. מפיק האירוע: רועי ברקן, בנו של יהודה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading