גן ילדים אם המושבות פתח תקווה

הפתעה נעימה: גני הילדים נפתחו הבוקר בפתח תקווה. חוזרים לשגרה גם בצהרונים

ההורים תושבי העיר התעוררו הבוקר עם ההודעה המפתיעה של פיקוד העורף, על כך שחוזרים לשגרה יממה מוקדם יותר, לאחר שבמוצאי שבת נקבע כי כל המוסדות החינוכיים, הקייטנות והטיולים יתבטלו ל-48 שעות, בעקבות המתקפה האיראנית. לפיכך, רוב גני הילדים בעיר של העירייה והפרטיים פתחו את השערים כבר ב-8:30 בבוקר וילמדו בהם עד 13:00. בצהרונים הילדים ישהו עד 16:00.

עיריית פתח תקווה הודיעה הבוקר (שני) על פתיחת גני הילדים וכל הפעילויות החינוכיות שתוכננו, לאחר שאתמול (יום ראשון), הם הושבתו לאחר הוראה של פיקוד העורף, בעקבות מתקפת הטילים שהגיעה מאיראן. "לאור השינוי בהנחיות פיקוד העורף רק לאחר חצות על חזרה לשגרה, לא היתה אפשרות להיערך לפתיחת המסגרות באופן מלא ורגיל כבר היום, בעיקר בכל הקשור להגעה בזמן של הצוותים וכן הספקת מזון על ידי המפעלים", נמסר מהעירייה.

גן באם המושבות החדשה פתח תקווה - זה לא נעים לראות גן סגור
גן באם המושבות החדשה פתח תקווה - זה לא נעים לראות גן סגור

"לפיכך גני הילדים יערכו לפתיחה הבוקר מהשעה 8:30 ועד השעה 13:00. הצהרונים בכיתות א- ג בבתי הספר יפעלו מהשעה 10:00 ועד 13:00 או עד 16:00 לפי הרישום של הילד/ה", הוסיפו בעירייה, שגם ביקשו מההורים לשלוח את הילדים עם מזון מהבית. לגבי מסגרות החינוך המיוחד, הודיעה עירייה כי לא היתה אפשרות להערך מיידית עם ההסעות, המלווים וגם לא עם המזון שצריך להזמין.

"על כן כל גננת ומנהלת בחינוך המיוחד יעדכנו את ההורים ובכל מקרה המסגרות יפעלו עד 12:30 ויש להביא את הילדים עצמאית למסגרת, לאור העובדה כי אין הסעות", נמסר. "אנו עושים מאמצים לפתיחת המסגרות הבלתי פורמאליות, כמו: ספורט, נוער, מתנסים, גמלאים וכו'. הם רשאים לחזור לפעילות מלאה, אך יש להתעדכן נקודתית מול כל אחראי על הפעילות. לגבי יום שלישי, במידה ולא יהיו שינויים בהנחיות פיקוד העורף, הכל יחזור לשגרה מלאה".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חינוך

גן ילדים בפתח תקווה

המשטרה חוקרת: 6 פעוטות יצאו לבד מגן ילדים בנווה גן פ"ת – 3 מהם נמצאו כקילומטר מהגן

אירוע חמור בשכונת נווה גן: שישה פעוטות כבני שנתיים יצאו ללא השגחה משטח גן ילדים ברחוב גרינשפן, וחלקם נמצאו משוטטים ברחוב על מכוניות צעצוע. שתי נשות צוות עוכבו לחקירה ושוחררו בתנאים מגבילים. מור דקל, לשעבר יועצת ראש העיר לגיל הרך: "הגיל הרך הוא לא שירות שמרטפות – הוא אחריות לאומית"

המשך קריאה »
חדרי כושר בתי ספר פתח תקווה

העירייה: בשנת הלימודים הנוכחית יהיו תשעה בתי ספר עם חדרי כושר בפתח תקווה

המהפכה שהוביל ראש העיר רמי גרינברג, הביאה לכך שפתח תקווה היא העיר עם הכי הרבה חדרי כושר בבתי הספר, ביחס לכמות התושבים. התיכונים בהם התלמידים יוכלו להנות מחדר כושר צמוד: גולדה, ברנר, ארנס, יצחק שמיר, אחד העם. חטיבת בן צבי, חטיבת ברנר, קריית החינוך רמון ובבית הספר בן גוריון.

המשך קריאה »
רמי גרינברג ב-1.9

סיור 1.9: רמי גרינברג ביקר ב-10 מוסדות חינוך בפ"ת בפתיחת שנת הלימודים 2026-2027

שנת הלימודים החדשה יצאה לדרך הבוקר בפתח תקווה באווירה חגיגית, עם כ-72 אלף תלמידים ותלמידות שגדשו את המעונות, גני הילדים ובתי הספר ברחבי העיר. ראש העיר, שחוו בוקר עמוס במיוחד, מסר: "השקענו מאות מיליונים בבינוי ובשיפוץ מוסדות חינוך"

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading