חגי יהודה בש

שבוע לאחר שטבע בבריכה בצימר: נקבע מותו של חגי יהודה בש מפתח תקווה

במשך ימים ארוכים נלחמו בבית החולים פוריה בטבריה על חייו של הילד בן ה-5, אבל הלילה (בין חמישי לשישי) כוחו לא עמד לו והוא נפטר. חגי, שהתחנך בתלמוד תורה ברכת יעקב, הוא בנו של הרב אריאל שלמה בש, רב ידוע בעיר מקהילת חברון היכל יחזקאל שבעיר ושל אשתו תמר – טבע במהלך חופשה משפחתית. בשעה זו הוא מובא למנוחות בבית העלמין סגולה.

משפחת בש נסעה לרגל "שבת הגדול" לחופשה משפחתית בצימר ביישוב כלנית במועצה האזורית מרום הגליל. במהלך החופשה, חגי טבע בבריכה של הצימר ופונה לבית החולים על-ידי מד"א במצב אנוש תוך כדי פעולות החייאה. לאחר טיפול בחדר הטראומה הוא הועבר מונשם למחלקת טיפול נמרץ ילדים. אמש, אחרי שבוע נאלצו הרופאים לקבוע את מותו.

מורן אבו שקארה, פרמדיק ונהג מד"א, סיפר: "הגענו למקום, והובילו אותנו לילד ששכב לצד הבריכה מחוסר הכרה. התחלנו בביצוע פעולות החייאה, ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו אנוש". לפי נתוני ארגון בטרם לבטיחות ילדים, מתחילת השנה טבעו למוות שלושה ילדים. עוד עולה מהנתונים כי בחמש השנים האחרונות טבעו למוות 82 ילדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-מהנעשה בעיר

מיכל רוזין פתח תקווה

מיכל רוזין בכיכר גורן פתח תקווה: "גולן הציל אנשים בנובה בזמן שקרעי ברח מהדרום"

חברת הכנסת לשעבר, תושבת נווה עוז, שוריינה במקום ה-8 ברשימת הדמוקרטים. בראיון לפתח תקווה ניוז היא אומרת שהיא שומעת ממצביעי נתניהו לשעבר שהם לא יגיעו לקלפי. לעצרת תומכי המפלגה בעיר הגיעו רק כמה עשרות תושבים

המשך קריאה »

סוגרים לכם פינה לחג: 10 אופציות לבילוי בפתח תקווה בחול המועד סוכות

מתחם אקסטרים ענק בפארק הגדול, מתחם יצירה חינמי בעופר הקניון הגדול, הפנינג בקניון ספיר, פסטיבל סוכות בעמי ב.ס.ר סיטי ועשרות הצגות וסדנאות במרכזים הקהילתיים של מקפ"ת. ריכזנו 10 אופציות לבילוי בפתח תקווה בחול המועד – בלי לצאת מהעיר.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading