פוקס הום פתח תקווה ארקפה פתח תקווה

סניף פוקס הום (FOX HOME) פתח תקווה נסגר. במקומו – סניף של איקאה מטבחים

הסניף הפתח תקוואי של קבוצת פוקס-ויזל, שנפתח לפני שלוש שנים, במיקום הכי מרכזי בעיר בצומת רבין-ז’בוטינסקי-דיין מתחת למגדלי גלובל, סגר את שעריו לפני שבוע ופינה את מקומו לסניף של המותג השבדי. לפי הידוע, הסיבה לסגירה היא חוסר ההצלחה של הסניף, שלמרות הלוקיישן האטרקטיבי ולמרות שיתוף הפעולה עם ארקפה, בית הקפה שהוכנס לתוך החנות – הוא לא משך אליו מספיק לקוחות.

לאלפי העוברים והשבים על ציר ז’בוטינסקי בימים האחרונים, נכונה הפתעה קלה. לאחר שהתרגלו בשלוש השנים לראות את החזית של סניף פוקס הום (FOX HOME), מתחת למגדלי גלובל טאוורס, ולצד בנק טפחות ושילב – המקום הפך לנטוש. השלטים הוסרו והחנות התרוקנה. ההימור של הראל ויזל על הצלחה פתח תקוואית של סניף מוצרי הבית – התברר ככושל והוא “יאלץ להסתפק” בשלושת הסניפים האחרים של הרשת הפועלים בעיר.

פוקס הום פתח תקווה מגדלי גלובל טאוורס - הלוקיישן לא עזר
פוקס הום פתח תקווה מגדלי גלובל טאוורס - הלוקיישן לא עזר

מביקור, עולה כי במקום מתבצעות כבר פעולות קדחניות להקמתו של סניף איקאה מטבחים במקום פוקס הום. כידוע, לאיקאה מטבחים כבר יש סניף במתחם גלובל טאוורס, אבל לאור הצלחתו (שנובעת, בין היתר, גם מתנופת נדל”ן המגורים בפתח תקווה), הוחלט להגדילו ולשדרגו. לדברי עובדים במקום, סניף איקאה מטבחים פתח תקווה החדש – צפוי להיות מוכן בעוד כחודש. עדיין לא ידוע איזה עסק ייכנס במקום הסניף הקיים.

פוקס הום - IN איקאה מטבחים - OUT

מה הסיבה שפוקס הום פתח תקווה גלובל טאוורס לא הצליח?

אנחנו משערים שהמיקום המרכזי לא נתן לא יתרון ולקוחות הרשת מעדיפים לעשות את הקניות בחנות “על הדרך”, כחלק מבילוי בקניון – ולא לבוא למקום במיוחד. מה שעוד פגע הוא קצב האכלוס האיטי מהמצופה של המשרדים בב.ס.ר סיטי הסמוכים, שעובדיהם היו צפויים להיות חלק מהתנועה שתגיע לחנות. לכך גם יש להוסיף את העיכוב בהשקת הרכבת הקלה, שתחנת “שחם” שלה נמצאת בסמוך לפוקס הום.

יש לציין כי גם הסניף של “ארקפה” בתוך פוקס הום לא זכה להצלחה רבה, היות ורבים העדיפו לשבת בסניף ארומה הסמוך. מפוקס הום לא סיפקו הסבר משלהם לסגירת החנות ורק מסרו: “בפתח תקווה פועלות 3 חנויות של רשת FOX HOME: בקניון הגדול- אבנת, בקניון הכיכר – כפר גנים ובקניון עופר סירקין. בנוסף לקוחות הרשת יכולים להנות מקנייה באתר האונליין של המותג”.

עבודות קדחתניות באיקאה מטבחים. הסניף צפוי להיות מושק עוד חודש

עוד ב-חנויות

מבצעים יום העצמאות הקניון הגדול

עופר הקניון הגדול וקניון סירקין פתח תקווה מציעים מבצעים בסימן 78 לרגל יום העצמאות

לרגל חגיגות יום העצמאות ה-78 למדינת ישראל, קניוני עופר משיקים מבצע רחב היקף עם 78 הטבות שוות במיוחד, בצבעי כחול ולבן. במסגרת המבצע, שיתקיים בין התאריכים 16–21 באפריל, ייהנו המבקרים ממבצעים מפנקים והצעות מיוחדות במגוון רחב של חנויות ומותגים מובילים בכל 18 קניוני הרשת ברחבי הארץ. “המהלך מזמין את הקהל לחגוג את יום העצמאות באווירה ישראלית חגיגית, צבעונית ומשתלמת במיוחד”, נמסר.

המשך קריאה »
קניון גנים מגי עזר

מבצע פסח בקניון גנים פתח תקווה: קנו ב-400 ומעלה וקבלו 50 ש”ח מתנה ממעדנינה

למרות שרוחות המלחמה עדיין מנשבות, לא מעט תושבים כבר חושבים איך להתארגן על החג המתקרב. הקניון הותיק ברח’ העצמאות 65 בשכונת כפר גנים ג’, יוצא כבר עכשיו עם מבצע לחג, במטרה לעזור לכם לשדרג את ארוחת החג בעוד כשבועיים. במסגרת המבצע, כל מי שיקנה ב-400 ש”ח ומעלה ממגוון חנויות הקניון יקבל שובר מתנה בסך 50 ש”ח לרכישת מטעמים מובחרים לחג במעדנינה.

המשך קריאה »
X 30 ו LOVE עמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

במקום תיק ב-1500, חצאית ב-20: X30 מתרחבת על חשבון LOVE בב.ס.ר סיטי פ”ת

יוקר המחיה עושה את שלו? מותג האופנה לבגדי הנשים צנועים וזולים, שנכנס רק לאחרונה למתחם המשרדים והקניות הכי גדול בעיר בז’בוטינסקי 61, מרחיב את השטח – בזמן שחנות מותגי היוקרה שלידו מצטמצמת. “בעקבות הבאזז שנוצר מאז שפתחנו – הרחבנו את החנות כדי שיהיה פחות צפוף לכל הלקוחות שלנו, שמחפשים מחירים שרק אנחנו יודעים לתת”, נמסר מ-X30.

המשך קריאה »
מבצע 25 שח בקניון הגדול

המלחמה לא עוצרת את השופינג: הקניון הגדול וסירקין עם מבצע של 25 ש”ח לפריט

למרות שמבצע “שאגת הארי” עדיין בעיצומו ופתח תקווה עדיין נחשבת שיאנית האזעקות, קניוני עופר משיקים כרגיל מבצע לקראת חג הפסח: מאות מתנות שוות מעשרות מותגים מובילים, כולל אופנה, כלי בית וקוסמטיקה, יימכרו במחיר אחיד של 25 ₪ בלבד. המבצע יתחיל ממחר עד ערב החג. בקניון מצפים שהרגלי הקנייה הישראלים לקראת החג – לא ייפגעו, גם אם המלחמה תימשך.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading