פיקאסו פתח תקווה - בקרוב

פרסום ראשון: השף ערן שוורצברד פותח סניף של פיקאסו פתח תקווה

בשבוע שעבר הוצב שלט "בקרוב", המבשר על המקום החדש של השף המפורסם על דרך רבין, ליד תחנת הדלק yellow. מותג מגשי האירוח והקייטרינג נכנס ללוקיישן משופע בעסקים – עם כוונה לנצל את הפוטנציאל המסחרי של העיר. "מתרגש וגאה לייצר עבורכם טעמים, ניחוחות וצבעים חובקי עולם", כתב השף. כרגע המקום בשיפוצים והוא צפוי להיפתח בקרוב, במקום הקונדיטוריה / מסעדה טוצ'קה.

רק לפני חודשיים פתח ערן שוורצברד, יחד עם חברת הקייטרינג ל. אשל, קונדיטוריה מתמחה במגשי אירוח, סניף חדש בראשון לציון, לאחר שסניף אחר בשרונה תל אביב נסגר. המהלך שלהם להיכנס גם לפתח תקווה, צפוי להצדיק את עצמו, היות ומדובר במיקום אסטרטגי מהם כמוהו. גם מרכזי בו נוסעות עשרות אלפי מכוניות מידי יום, גם ליד תחנת דלק, מקום שנוח יחסית לעצור בו – והכי חשוב, מרחק הליכה ממאות משרדים ובתי עסק שבאופן שוטף זקוקים למה שמציעים בפיקאסו.

טעימה מפיקאסו ראשון לציון

"מאמינים בפתח תקווה"

המקום החדש בפתח תקווה צפוי להיפתח בסביבות ה-1.6 והוא יהיה הסניף השלישי של הרשת (ראשון לציון וירושלים בקמפוס מובילאיי), שעוד צפויה להתפתח לפריסה ארצית. הסניף של פתח תקווה יהיה דומה לסניף של ראשון עם כ-40-50 מקומות ישיבה בפנים ובחוץ. "אנחנו מאמינים בפתח תקווה", אמר לנו שוורצברד. "בחרנו במקום מרכזי, שתואם לקהל שלנו. קהל צעיר, חברות הייטק וגם כאלה שכשרות בד"ץ יוסף חשובה להם".

"קבוצת פיקאסו", הוקמה על ידי חברת ל. אשל, חברה ותיקה בתחום ההסעדה והקייטרינג (למעלה מ-40 שנה ו-50 אלף אנשים שאוכלים מהם ביום). החיבור שלה לשוורצברד, שף מוכר מאוד בתחום הקונדיטוריה, נתן לשת"פ הזה תנופה. לפני שנה החליטו להציע את המוצרים שלהם גם לשוק הפרטי. "זו רק ההתחלה", אומרים בפיקאסו, שמתכוונים לפתוח בקרוב גם סניף נוסף בשאדוד.

השף ערן שוורצברד בפועלה מימין. המגשים - משמאל

אז מה תוכלו למצוא בפיקאסו פתח תקווה?

ראשית הקונספט הוא בייקרי/ פטיסרי. אם זה יהיה כמו בסניף של ראשון אז אפשר יהיה למצוא שם מבחר גדול של עוגות ומאפים מיוחדים מבית היוצר של שוורצברד. עוגות וקולקציית עוגיות ומקררים עמוסים במגשי אירוח חלביים או פרווה, שמתאימים לא רק לעסקים ומשרדים, אלא גם לאירוח משפחתי.

במקום אתם צפויים למצוא גם מאפים על בסיס בצק, קרואסון בשילוב עם תפוחי אדמה צלויים, ריקוטה, בצלים צלויים, כמהין עם קרם שקדים, אוכמניות, לבנדר ותותים. גם מאפים עגולים, כמו מאפה מבצק פריך עם שלושה סוגי גבינות, ירקות צלויים ועשבי תיבול, קרואסון עם קרם שקדים, קרם וניל, שבבי פטל, אוכמניות, מרנג פטל ובזיליקום תאילנדי.

עלויות הקייטרינג ומגשי האירוח משתנות בהתאם לכמות הסועדים כמובן באתר של פיקאסו למשל אפשר למצוא "שולחן חג מושלם" ל-20 סועדים ב-1538 ₪ ו"שולחן מלוחים" ב-838 ש"ח.

הסביבה העסקית סביב פיקאסו פתח תקווה
הסביבה העסקית סביב פיקאסו פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

מרלין פתח תקווה MERLIN

המסעדה הקווקזית מרלין (MERLIN) פתח תקווה – תיפתח ביום א' במקום ג'מס הישן

ביום ראשון, אחרי שלושה חודשים של הקמה, מסעדת השף, שברחוב לשם 7, תפתח את שעריה לקהל, עם קונספט שלא קיים כיום בעיר. מדובר במסעדת אווירה, על טהרת האוכל הקווקזי עם דגש על בשרים. הסועדים יהנו בכל ערב מסוג של חאפלה עם זמר אורח, שיעבור בין השולחנות וישיר בעיקר ישראלי וים-תיכוני עם מיקרופון נייד. בתפריט: מנות קווקזיות, כולל פלטת המלך עם בשרים איכותיים

המשך קריאה »
בית קפה האגם הפארק הגדול פתח תקווה

החברה לפיתוח פתח תקווה הוציאה מכרז להקמת בית קפה וקיוסק בפארק הגדול

הרבה פתח תקוואים חיכו לזה – ועכשיו זה קורה: אם הכל יילך לפי התוכניות, בעוד כשנה-שנתיים יהיה לתושבים עוד אופציה לאכול בחוץ, אבל הפעם בלוקיישן מתבקש – האמפי החדש של הפארק, של שפת האגם. במקום כבר יש את כל התשתית לאחסון, מטבח, כיסאות, שולחנות – ועכשיו רק חסר מישהו שיפעיל את המקום. והדבר הכי מעניין: לפי תנאי המכרז, אין מגבלה על פתיחת העסק לשבת.

המשך קריאה »
ארט ווין פתח תקווה

"ארט ווין" (ART WINE) פותחים את הסניף הראשון שלהם בפתח תקווה מרכז רום

אפשר להרים כוסית? תושבי אם המושבות החדשה יכולים לרשום לעצמם עוד אופציה לבילוי השכונתי: החנות ובר היין החדשים, שמבטיחים לנו שיכללו גם סטנדרט גבוה של קפה-מאפה ובירה, נמצאים בשלב הרצה ומתכוננים לאירוע הפתיחה, שייערך בעוד יומיים, לפני ראש השנה. "מביאים סגנון בילוי תל אביבי לשכונה. המקום יהיה פתוח בערבי שישי ובימי שבת", מוסר הבעלים ארטיום קנטורוביץ.

המשך קריאה »