פרויקט חוגי ONE בפתח תקווה

פרויקט ONE של קבוצת חוגי ששון צפוי להתאכלס לקראת אמצע 2022

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קו הרקיע של פתח תקווה, משתנה מדי יום, נוכח מגדלי המשרדים החדשים רבי הקומות, שנבנים ברחבי העיר. אלא שמגדל אחד, יוצא דופן, בולט (תרתי-משמע…) בחריגותו. מדובר על פרויקט ONE של קבוצת חוגי, הכולל מגדל משרדים, בקונספט אדריכלי מפתיע. לדברי יזמי הפרויקט, המגדל אמור להתחיל להתאכלס לקראת אמצע 2022.

תנופת הנדל"ן המסחרי בפתח תקווה לא פוסחת גם על איזור קריית מטלון/רמת סיב, שם צומח מגדל משרדים של קבוצת הנדל"ן "ששון-חוגי", במסגרת פרויקט "חוגי ONE". המגדל הייחודי הוא בן 21 קומות, ש"מונחות" אחת על השניה, בדמות קוביות, מה שנותן לו מראה ייחודי, שמזכיר יותר מגדל יוקרה למגורים, מאשר בניין משרדים.

פרויקט חוגי ONE פתח תקווה מכביש 4
מבט מכביש 4: פרויקט חוגי ONE פתח תקווה (המגדל השמאלי)

"במו"מ עם חברות הייטק"

את המגדל תכנן האדריכל גידי בר אוריין, שידוע יותר כאדריכל של מגדלי מגורים והרעיון הוא גם פונקצונלי: המבנה האדריכלי מאפשר ליצור מרפסות רחבות בכל הקומות וכך העובדים במקום יוכלו ליהנות מאוויר של חוץ וגם מנוף יפה לעין (בעיקר מהקומות הגבוהות).

לדברי אחד מיזמי הפרויקט, חן חוגי, "בנייתו של המגדל תסתיים בסוף 2021 והוא צפוי להתאכלס במהלך 2022, אנו נמצאים במשא ומתן עם מספר חברות הייטק גדולות שמחפשות מגדל משרדים בבעלות אחת, מה שיאפשר להם לצמוח". שטח הפרויקט הכולל הוא 45 אלף מ"ר והוא נמצא בכתובת "מגשימים 1", פינת רח' השילוח, מרחק הליכה מציר ז'בוטינסקי ו"תחנת שנקר", בה אמורה לעצור הרכבת הקלה.

פרויקט חוגי ONE - קומת המסחר - מבט מהשטח
פרויקט חוגי ONE - קומת המסחר מימין - מבט מהשטח

שומשום כבר סגרו

מחוגי נמסר כי בתחילת נובמבר הפרויקט אמור לקבל "טופס 4" (אישור אכלוס) וכרגע הם במו"מ עם שתי חברות הייטק גדולות, המעוניינות לשכור משרדים במגדל. המשרדים בבניין מושכרים לפי קומות, כלומר כל חברה תתאכלס ב"מינימום" קומה ולדברי חוגי "אנחנו נמצאים בתהליך סגירה של 10 קומות".

בתחתית המגדל יוקם איזור מסחרי, שאופיו יהיה קרוב יותר לאוכל ובילויים מאשר חנויות מסחר. רשת האוכל הבריא "שומשום", למשל, כבר סגרה עם היזמים וסניף שלה אמור לקום שם. מחוגי נמסר כי הם לא ממהרים עם השכרת האיזור המסחרי, היות וייתכן שאחת מהחברות שיאכלסו את הבניין, תרצה גם חלק ממנו. בנוסף, הם מציינים, כי אמור לקום בפרויקט גם חדר כושר שישרת את העובדים במקום.

פרויקט חוגי ONE בפתח תקווה - מבט מציר ז'בוטינסקי ומרח' הסיבים
פרויקט חוגי ONE בפתח תקווה - מבט מציר ז'בוטינסקי ומרח' הסיבים

עוד ב-נדלן

איכילוב 5 פתח תקווה

דמיינו את 2025: מעונות סטודנטים + בית קפה יקומו ברח' איכילוב 5 פתח תקווה

העירייה מדווחת כי היום הונחה אבן פינה לאחד המיזמים המעניינים, שנועד להחיות את מרכז העיר ברוח רעננה וצעירה. לפי התכנון, הפרויקט אמור לקום בעוד 12 חודשים מהיום במה שהיה פעם בית לפקו. מדובר במבנה בן 5 קומות, כשבכל קומה דירה בת חמישה חדרי שינה, ממ"ד, שני חדרי שירותים, מטבח וסלון משותפים ומרפסת שמש. "זה יאפשר לסטודנטים לגור במרכז העיר בעלות סבירה", נמסר.

המשך קריאה »
גלובל טאוורס פתח תקווה B

ה"תאום של גלובל טאוורס" – התקבל היתר בנייה לעוד מגדל משרדים ענק בפתח תקווה

בקרוב תחל בנייתו של בניין המשרדים "גלובל טאוורס B", סמוך למגדל A, זאת לאחר שהועדה המקומית אישרה לפרויקט להתקדם לשלב הבא. לפי התכנון, צפוי לקום דרומית לבניין הקיים, אח תאום, עם 39 קומות, חמש יותר מאחיו המבוגר. במתחם מוקם בימים אלה מגדל שלישי בן 24 קומות, שמתכונן להסתיים ב-2025. נוכח ריבוי המגדלים על שטח קטן עולה שוב השאלה: האם ההיצע יגבר על הביקוש?

המשך קריאה »
מטרו פארק פתח תקווה

מתחם מטרו פארק פתח תקווה (456) בתחילת אכלוס: משרדים ראשונים החלו להיכנס

הפרויקט המסחרי המסקרן על רח' משה דיין, שממותג גם בשם 456, סיים את בנייתו במהלך השנה, כשלפני שלושה חודשים קיבל אישור של טופס 4 ואפשר כבר לראות מבעד לחלונות מספר משרדים בתהליכי שיפוץ פנים. הפרויקט הענק משתרע על שני מבנים בני 11 קומות כל אחד, המחוברים ביניהם, פלוס שטח מסחרי וציבורי רחב. רוב השטחים נרכשו לפני שנים, על ידי כ-280 משקיעים. מה המחירים?

המשך קריאה »
רמי גרינברג עורך סיור באתרי נייה בעיר

העירייה ביצעה ביקורי פתע באתרי בנייה בפתח תקווה: האם באמת יש מאבטח בכל אתר?

נכון להיום, יש בעיר עשרות רבות של אתרי בניייה בהם מבוצעים פרויקטים של נדל"ן מגורים ונדל"ן מסחרי. מאז פרוץ המלחמה ב-7 באוקטובר, ניתנה הוראה חדש משמעית מצד העירייה – להפסיק את העבודות. מאז הן חודשו, אך תושבים רבים מביעים חשש, בעיקר מהפרויקטים בשכונות מגורים – כי הקבלנים מעסיקים פלשתינאים ושוהים בלתי חוקיים. גרינברג: "מוודאים שההנחיות נשמרות".

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading