סטנדאפ פתח תקווה

צפו: סולד-אאוט למופע הסטנדאפ הראשון של הוט סינמה בעופר הקניון הגדול פתח תקווה (וידאו)

ערב הפתיחה, למה שצפוי להיות מרתון מופעים, נערך ביום חמישי האחרון (30.5) באולם מלא מפה לפה, במתחם הקולנוע של המקום הכי מסחרי בעיר. הקונספט: במקום סרט, סטנדאפיסטים מהקומדי בר ינסו לקרוע אתכם מצחוק. לבמה במופע הפתיחה עלו עידן בן דוד, אליהו ברוך ומרינה אקילוב – שלמרות האלמוניות היחסית שלהם, גרמו לכאבי בטן מצחוק של רבים מהקהל. 

הוט סינמה, זה כבר מזמן לא רק אולמות קולנוע. מותג הקולנוע מבית הוט, יודע שבעידן הנטפליקס והרשתות החברתיות, הוא חייב להמציא את עצמו כל פעם מחדש, כדי למשוך לאולמות עוד ועוד צופים. ראינו את זה לפני שנה וחצי כשהקרינו באולם הקולנוע משחקי כדורגל. עכשיו מנסים דבר חדש – סטנד אפ. כל הכרטיסים למופע הפתיחה נמכרו והערב הוגדר בהצלחה, כשהקהל יצא מרוצה ומחויך.

צפו בסנדאפיסטים יורדים (בקטנה) על פתח תקווה - מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS

@ptnews.tiktok _V1 (2)צפו: סולד-אאוט למופע הסטנדאפ הראשון של הוט סינמה בקניון הגדול פתח תקווה ערב הפתיחה, למה שצפוי להיות מרתון מופעים, נערך ביום חמישי האחרון (30.5) באולם מלא מפה לפה, במתחם הקולנוע של המקום הכי מסחרי בעיר. הקונספט: במקום סרט, סטנדאפיסטים מהקומדי בר ינסו לקרוע אתכם מצחוק. לבמה במופע הפתיחה עלו עידן בן דוד, אליהו ברוך ומרינה אקילוב - שלמרות האלמוניות היחסית שלהם, גרמו לכאבי בטן מצחוק של רבים מהקהל. הוט סינמה, זה כבר מזמן לא רק אולמות קולנוע. מותג הקולנוע מבית הוט, יודע שבעידן הנטפליקס והרשתות החברתיות, הוא חייב להמציא את עצמו כל פעם מחדש, כדי למשוך לאולמות עוד ועוד צופים. ראינו את זה לפני שנה וחצי כשהקרינו באולם הקולנוע משחקי כדורגל. עכשיו מנסים דבר חדש – סטנד אפ. כל הכרטיסים למופע הפתיחה נמכרו והערב הוגדר בהצלחה, כשהקהל יצא מרוצה ומחויך לבמה עלו אליהו ברוך, עידן בן דוד ומרינה אקילוב, כשלושתם לא הפסידו את ההזדמנות וירדו על פתח תקווה (ולא שחסר בדיחות עליה). "אנחנו לא רק קולנוע", אומרת שירן נמרון, מנהלת השיווק של הוט סינמה. "אנחנו רשת שמספקת בידור, הרצאות ואירועים מיוחדים ונוגעת בכל פלחי האוכלוסיה. אנחנו נרגשים להשיק את ליין הסטנדאפ היום עם שותפינו קניוני עופר של קבוצת מליסרון". עופר הקניון הגדול מסבסד את עלות כרטיס הכניסה, שיעמוד על 50 ₪ בלבד במקום 60 ₪, ברכישה באמצעות האפליקציה MY OFER. ניתן גם לרכוש כרטיס דרך אתר הוט סינמה. עדיין לא נקבעו תאריכים למופעים הבאים, אך לאור ההצלחה בערב הראשון, בהוט סינמה בטוחים שזו רק ההתחלה. בהמשך, מתוכננים להופיע (באותה מתכונת של שלושה סטנדאפיסטים, שנותנים גג של כחצי שעה): שחר חסון, דניאל כהן, דובדבני וקובץ, עידן בן דוד, אדם שרון ,יוסי פנסו, נופר סויסה, יוסי טרבלוס, קנדי אבלסון, אמיר הורביץ, דדי גל, נחום דידי, דותן רביד, איל רוזנברג, רוני ששון, אוהד מימרן ועוד רבים וטובים. #סטנדאפ #פתחתקווה #קניוןפתחתקווה@ ♬ צליל מקורי פתח תקווה NEWS

"מספקים בידור. לא רק קולנוע"

לבמה עלו אליהו ברוך, עידן בן דוד ומרינה אקילוב, כשלושתם לא הפסידו את ההזדמנות וירדו על פתח תקווה (ולא שחסר בדיחות עליה). "אנחנו לא רק קולנוע", אומרת שירן נמרון, מנהלת השיווק של הוט סינמה. "אנחנו רשת שמספקת בידור, הרצאות ואירועים מיוחדים ונוגעת בכל פלחי האוכלוסיה. אנחנו נרגשים להשיק את ליין הסטנדאפ היום עם שותפינו קניוני עופר של קבוצת מליסרון".

עופר הקניון הגדול מסבסד את עלות כרטיס הכניסה, שיעמוד על  50 ₪ בלבד במקום 60 ₪, ברכישה באמצעות  האפליקציה MY OFER. ניתן  גם לרכוש כרטיס דרך אתר הוט סינמה. עדיין לא נקבעו תאריכים למופעים הבאים, אך לאור ההצלחה בערב הראשון, בהוט סינמה בטוחים שזו רק ההתחלה.

סטנד אפ פתח תקווה בהוט סינמה הקניון הגדול פתח תקווה
סטנד אפ פתח תקווה בהוט סינמה הקניון הגדול פתח תקווה

בהמשך, מתוכננים להופיע (באותה מתכונת של שלושה סטנדאפיסטים, שנותנים גג של כחצי שעה): שחר חסון, דניאל כהן, דובדבני וקובץ, עידן בן דוד, אדם שרון ,יוסי פנסו, נופר סויסה, יוסי טרבלוס, קנדי אבלסון, אמיר הורביץ, דדי גל, נחום דידי, דותן רביד, איל רוזנברג, רוני ששון, אוהד מימרן ועוד רבים וטובים.

הקניון הגדול פתח תקווה
הקניון הגדול פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

ברילוצ'ה פתח תקווה

למרות המלחמה: ברילוצ'ה פתח תקווה נפתח היום למשלוחים ופיקאפים בעמי ב.ס.ר סיטי

רשת הפאסט פוד הדרום אמריקאית, מרחיבה גם לטובת הפתח תקוואים ופתחה היום (18.6) את הסניף הרביעי שלה אחרי הרצליה, כפר סבא ורמת גן. הסניף, בגודל של כ-60 מ"ר, שיכול להסעיד כ-35 איש בו זמנית, ממוקם ברח' תוצרת הארץ, סמוך לפיצריית פופולו. הרשת תכננה לעשות השקה חגיגית ביום ראשון השבוע, אך לישראל ואיראן היו תכניות אחרות – והם פתוחים כרגע רק להזמנות – ולא לישיבה במקום.

המשך קריאה »
פסטיבל היין 2025

כ-6000 הגיעו להופעה של אמיר דדון בפסטיבל היין. תושבים עשו סלפי עם גרינברג

ההופעה של הזמר הפופולארי התקיימה אמש (11.6) במסגרת "פסטיבל היין 2025, שצפוי להימשך גם הערב (12.6) עם הופעה מיוחדת של רמי קליינשטיין מארח את הזמרת יובל דיין. האלפים שהגיעו, שילמו רק 20 ש"ח עבור כניסה ונהנו מטעימות יין חופשי, מכירת יין וגבינות ו​דוכני מזון בתשלום – זאת בנוס למזג אוויר קיצי, אבל נעים ואוורירי – שצפוי להימשך גם הערב.

המשך קריאה »
פסטיבל הקינוחים פתח תקווה 2025

כדאי למהר: העירייה מציעה כרטיס ב-19 ש"ח לפסטיבל הקינוחים עם עדן בן זקן וליאור נרקיס

עיריית פתח תקווה יצאה היום בהודעה על "פסטיבל קינוחים", שייערך בדיוק עוד חודש, בפארק הגדול (פארק אוחיון) ביום חמישי, 10.7.25, בין השעות 23:00-18:00. "הפעם הפסטיבל יהיה מתוק מתמיד", מבטיחים בעירייה. את הפסטיבל יפתח מני ממטרה במופע לכל המשפחה, אחריו יעלה ליאור נרקיס ואת הערב תסיים עדן בן זקן. בדוכנים: עוגות וגלידות. לינק לכרטיסים מסובסדים – בפנים.

המשך קריאה »
פסטיבל כחול לבן פתח תקווה

כניסה חינם: סטטיק, בוחבוט ורפאל ישתתפו בפסטיבל כחול-לבן בפארק הגדול פ"ת

עיריית פתח תקווה הודיעה אתמול (8.6), כי נפתחה מכירת הכרטיסים למופע הקיץ הגדול, בדיוק בעוד חודש, ב-9 ביולי (רביעי, 18:00-23:00). "אירוע קיץ ססגוני הפתוח לקהל הרחב, המשלב הופעות חיות, מוזיקה, אוכל ואווירה קיצית מחשמלת", מבטיחים בעירייה. שני הזמרים הפופולאריים כבר שיתפו פעולה בלהיט "טרנטולה". לפניהם תופיע נציגת ישראל באירווויזיון, יובל רפאל וקוגומלו במופע מופע ילדים. לינק לרישום – בפנים

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading