אודיה בר-לב אלוטף פתח תקווה

הכר את העובד: אלוטף פתח תקווה – אודיה בר-לב – גננת (וידאו)

באחד ממוסדות הלימוד המיוחדים ביותר בעיר, לומדים ילדים בני שנה וחצי עד ארבע, המוגדרים על הרצף האוטיסטי. מעון “אלוטף” פתח תקווה, של עמותת אלו”ט, מספק לילדים הקטנים כלים ראשוניים להתמודד עם האבחנה שלהם באטויזם. מי שדואג שזה יקרה, הוא הצוות הטיפולי החינוכי במקום, שעושה עבודת קודש. ביקרנו במקום והכרנו את אודיה.

בר-לב בת ה-24 מגבעת שמואל, התחילה באלו”ט כבת שירות לאומי לפני שש שנים. כשסייימה את השירות הלאומי, המשיכה באלו״ט כסייעת והשנה התחילה לעבוד בתור גננת באלוטף פתח-תקווה, שנמצא בשכונת כפר גנים ברחוב זליג בס 10. “אלוטף” הוא למעשה מרכז להתערבות טיפולית מוקדמת לילדים, ברצף האוטיזם של הגיל הרך, שעובד במודל התערבות מוקדמת ואינטנסיבית לילדים, ומושתת על עקרונות טיפוליים מוכחים במחקר.

הכירו את אודיה בר-לב (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok

הכר את העובד: אודיה בר-לב, בת 24 מגבעת שמואל, היא גננת באלוטף פתח תקווה. בסרטון היא מספרת על עבודתה ועל מקום עבודתה @אלו"ט @עיריית פתח תקווה #אוטיסטים #אלו"ט #פתחתקווה

♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

בר-לב לומדת תואר שני בפסיכולוגיה מחקרית, זאת לאחר שסיימה לימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה ומדעי המוח. “יש פה 45 אנשי צוות על 21 ילדים, אבל תמיד צריכים עוד עובדים”, היא מספרת בביקור שלנו במקום. “התפקיד שלי כולל שלושה מעגלים: הילדים, ההורים והצוות. אני בתקשורת יומיומית מול ההורים ועוברת בין חדרי הטיפול של הילדים ונותנת הדרכות לצוות באופן שוטף”.

איזה סיפוק את מקבלת מהעבודה?

“סיפוק אדיר. נוצרים פה קשרים מדהימים בין אנשי הצוות לילדים. העבודה מאוד מספקת, בעיקר כשרואים התקדמות לאורך השנה. יש הרבה סיפורים כאלה. למשל, לאחרונה עבדתי עם ילד ילד שהיה לו קצת קשה ליצור קשרים. סביב יום ההולדת שלו עשינו הרבה הכנות, כשאני הייתי בתפקיד האמא. נוצר בינינו קשר מיוחד ועמוק והצלחתי להתקדם משמעותית בתחום התקשורת והתחום החברתי”.

עוד ב-הכר את העובד

מנעולן בפתח תקווה

מעבר למנעול: המדריך המקצועי לבחירת פורץ מנעולים בסטנדרט של “יצאת צדיק” ותחזוקת דלת הממ”ד

מעבר למנעול: המדריך המקצועי לבחירת פורץ מנעולים בסטנדרט של “יצאת צדיק” ותחזוקת דלת הממ”ד
הרגע שבו האמון פוגש את המנעול
אין הרבה סיטואציות מלחיצות יותר בחיים המודרניים מאשר לעמוד מול דלת סגורה ולהבין שהמפתח שנמצא בידכם הפך לחתיכת מתכת חסרת תועלת.

המשך קריאה »
פול פאוור פתח תקווה

פולפאוור: “ב-2026 שואפים להמשיך להיות סוכנות הדיגיטל המובילה בפ”ת”

היתרון הלוקאלי: סוכנות הדיגיטל ‘פולפאוור’ מכוונת את 2026 גם לעסקים בפתח תקווה

שוק סוכנויות הדיגיטל הוא רווי (ויש שיגידו גם פרוץ), אבל אין הרבה כאלה שהן גם ותיקות וגם נותנות את כל המעטפת של 360 מעלות. אחת כזאת יושבת אצלנו, בב.ס.ר סיטי פתח תקווה (בניין T, קומה 20) – משם היא משקיפה על כל פתח תקווה, שנהנית לאחרונה מהתפתחות עסקית ומסחרית מואצת. לצד זה שהיא עובדת עם לקוחות מכל הארץ, היא גם בשנה הקרובה מתכננת לתת דגש על עסקים מקומיים.

המשך קריאה »

רוצים להיות חזק בספורט של פ”ת? חבילת חסות פלייאוף עליון: 12 כתבות פודקאסט במחיר 10

אתר פתח תקווה NEWS הרחיב לאחרונה את מחלקת הספורט שלו, עם השדר-קריין אודי כהן, שמסקר באופן קבוע את הספורט של פתח תקווה, באמצעות כתבות שטח ממשחקי הכדורגל של הפועל ומכבי פ”ת וכתבות פודקאסט עם אורחים מעניינים שמשפיעים על הספורט בעיר. הכתבות זוכות לחשיפה וצפיות של עשרות אלפים בשבוע ומאות אלפים בחודש באתר, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק.

המשך קריאה »
פודקאסט פתח תקווה בהנחה

שת”פ SPEAKERS- פתח תקווה NEWS: שעת אולפן ב-20% הנחה לכתבת פודקאסט

גם לכם אמרו שהיום הרבה יותר אפקטיבי לייצר נוכחות דיגיטלית עם אפקט שיווקי ותדמיתי באמצעות פודקאסט ולא עוד מאמר אינטרנטי? מפה נולד שיתוף פעולה זה, המאפשר לכל בעלי המקצועות להראות את המוכרות והמומחיות שלהם במחיר של 520 + מע”מ לשעה (במקום 650 + מע”מ) באולפנים המבוקשים בעיר, לכל מי שיפרסם את הפודקאסט שלו בכתבה בפתח תקווה NEWS – אתר חדשות העסקים החזק של פתח תקווה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading