מוצ'אצ'וס פתח תקווה

ארגנטינה ברח' הסיבים: מוצ'אצ'וס פתח תקווה רק נפתח – וכבר מכרו 5000 אמפנדוס

בטיימינג מעולה, בזמן משחקי הקופה אמריקה ויורו 2024, נפתחה בלב איזור העסקים של העיר מסעדה ארגנטינאית עם קונספט, שאיך לא, מחובר לכדורגל, עם תפריט המבוסס על המאכל הלאומי – האמפנדה – מאפה בצר ממולא בבשר משובח, כמו שהרבה פתח תקוואים אוהבים. שבועיים מהפתיחה – והמקום כבר מלא בערבים ובשעות הלילה הקטנות בחובבי כדורגל. 

מוצ'אצ'וס (Muchachos, בספרדית: אחים, בנים) פתח תקווה, מסעדת האמפנדס החדשה, נפתחה החודש ברחוב הסיבים 6, סמוך לתחנת הדלק בתחילת הרחוב מכיוון ז'בוטינסקי, על חורבות סושי Roll & Soul, שנסגר כשפרצה המלחמה. מוצ'אצ'וס פתח תקווה היא מסעדה ארגנטינאית, שמביאה משהו שעוד לא קיים בעיר – תפריט שכל כולו סוגי אמפנדה, כשלכל סוג יש שם של שחקן כדורגל.

צפו בביקור: מוצ'אצ'וס פתח תקווה ברח' הסיבים (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok מסעדה ארגנטינאית חדשה בפתח תקווה מוצ'אצ'וס פתח תקווה. #אמפנדס #פתחתקווה #מוצאצוס #ארגנטינה #כדורגל @פתח תקווה העיר שלי @צדוק בן משה @הנדירה מהטיקטוק @רעבים בפתח תקווה ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS

סילביו וסאול: "מביאים לכם את ארגנטינה לפתח תקווה"

המקום, בגודל של כ-75 מ"ר, שמסוגל להאכיל בו זמנית כ-30 סועדים, כבר חווה פיקים, למרות תקופת ההרצה של הפתיחה. הסיבה העיקרית היא הרצון לאכול אוכל ארגנטינאי אותנטי ("מהמטבח של סבתא") ועל הדרך לצפות במשחקי הטורנירים של קופה אמריקה ויורו 2024, באווירה שיכולה להזכיר במשהו את האצטדיון, או לפחות מסעדות דומות בבואנוס איירס.

בארגנטינה האמפנדה היא מאכל פופולרי מאוד, ונחשב לחלק בלתי נפרד מהמטבח הארגנטינאי. הוא נמכר ברחובות כסוג של חטיף במחיר עממי, אבל לאחרונה רשתות גדולות שם גילו את הפוטנציאל המסחרי וממש עושים מזה עסק טוב. את המחשבה העסקית הזאת הביאו לפתח תקווה שני השותפים, שהם, איך לא, יוצאי ארגנטינה – סילביו וסאול, שבטוחים שהם הולכים לכבוש את הבטן של הפתח תקוואים עם טעם חדש.

סילביו מימין, סאול משמאל - מוצ'אצ'וס פתח תקווה
סילביו מימין, סאול משמאל - מוצ'אצ'וס פתח תקווה

"רוטב עדין כמו הנגיעות של מסי נגד ריאל מדריד"

"שבועיים מהפתיחה כבר מכרנו כ-5000 אמפנדוס", מציין שאול. "בצהרים באים לפה בעיקר אנשים מהמשרדים, שרוצים לאכול משהו שונה מהשווארמה, ההמבורגר והשווארמה הרגילים. בלילות מגיעים לפה מבלים – ועד עכשיו התגובות טובות מאוד". סילביו, השותף השני, שכבר נמצא שנים בעסקי המסעדנות, מוסיף: "הבאנו את ארגנטינה לפתח תקווה – ומרגישים את זה בכל ביס. זה היה חלום ילדות שלי להקים מקום כזה – ועכשיו הוא התגשם".

בתפריט יש מספר סוגי אמפנדוס, כשלכל אחד מומצמד שם של כדורגלן ארגנטינאי, למשל: מראדונה ("בשר טחון משובח שמעיף אותך לשמיים") עם גמבה, זיתים, ביצים קשות ותבליים מיוחדים, מסי ("בשר אסאדו מפורק מבושל פרימיום") עם רוטב ארגנטינאי עדין ("כמו הנגיעות של מסי מול ריאל מדריד"), היגואין על בסיס בטטה מתוקה, עם בצל ושום מוקפץ וצ'ולו סימאונה על בסיס ירקות מובחרים מהגינה עם שמנת צמחית ותערובת פטריות פורטוג'לו.

כשר, סגור בשבת אבל פתוח עד השעות הקטנות של הלילה

במוצ'אצוס פתח תקווה מציעים לכם של שישה דילים של אפמנדות עם צ'יפס ושתייה קלה, שנעים בין 3 אמפנדות במחיר של 55 ש"ח ל-24 במחיר של 310 ש"ח. אם חשבתם ש-3 לא יספיקו לכם למלא את הבטן אם אתם רעבים – אז אתם די טועים, יחד עם מנת הצ'יפס זה משביע לפחות כמו לאפה שווארמה. משלוחים (תן ביס, וולט, סיבוס, או דרך המקום) יתחילו בחודש הבא – אז אפשר יהיה גם להזמין לבית או למשרד.

המקום הוא כשר בהשגחת הרבנות של פתח תקווה וסגור בערבי שישי ושבת. שעות הפתיחה הן ראשון עד רביעי מ-11:00 עד 24:00, חמישי מ-11:00 עד 2:00 ובמוצאי שבת חצי שעה מצאת השבת עד השעות הקטנות של הלילה. במוצ'אצ'וס פתח תקווה כבר התחילו לקבל הזמנות מחברות לכיבוד עבור אירועי חברה – בעיקר כאלה שמחפשות משהו מקורי. מתאים מאוד לצפייה משותפת במשחקי כדורגל במשרד. יורו וקופה, אמרנו?

הדילים של מוצ'אצ'וס פתח תקווה

מראדונה ומסי בתפריט

עוד ב-אוכל ובילויים

וין אנד ויאנדה פתח תקווה VIN AND VIANDE פתח תקווה

המסעדה וחנות היין "וין אנד ויאנדה" פתחו רשמית בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

אחרי כמעט שנתיים של תכנון והקמה, נפתח במתחם העסקים הגדול של העיר (בבניין C, רחוב שחם 1), מקום בילוי עם קונספט מיוחד: למטה חנות בה תוכלו למצוא כ-400 סוגים של בקבוקי יין ולמעלה מסעדת גורמה, שמבטיחה בשורה קולינרית עם תפריט שף אווירה מיוחדת. הרעיון הוא פרי מוחו של היזם, רן דור-חי, בעלי הוויסקי בר מוזיאון בתל אביב, שמסר: "פונים לקהל שמעריך חווית בילוי ברמה גבוהה".

המשך קריאה »
מרלין פתח תקווה MERLIN

המסעדה הקווקזית מרלין (MERLIN) פתח תקווה – תיפתח ביום א' במקום ג'מס הישן

ביום ראשון, אחרי שלושה חודשים של הקמה, מסעדת השף, שברחוב לשם 7, תפתח את שעריה לקהל, עם קונספט שלא קיים כיום בעיר. מדובר במסעדת אווירה, על טהרת האוכל הקווקזי עם דגש על בשרים. הסועדים יהנו בכל ערב מסוג של חאפלה עם זמר אורח, שיעבור בין השולחנות וישיר בעיקר ישראלי וים-תיכוני עם מיקרופון נייד. בתפריט: מנות קווקזיות, כולל פלטת המלך עם בשרים איכותיים

המשך קריאה »
בית קפה האגם הפארק הגדול פתח תקווה

החברה לפיתוח פתח תקווה הוציאה מכרז להקמת בית קפה וקיוסק בפארק הגדול

הרבה פתח תקוואים חיכו לזה – ועכשיו זה קורה: אם הכל יילך לפי התוכניות, בעוד כשנה-שנתיים יהיה לתושבים עוד אופציה לאכול בחוץ, אבל הפעם בלוקיישן מתבקש – האמפי החדש של הפארק, של שפת האגם. במקום כבר יש את כל התשתית לאחסון, מטבח, כיסאות, שולחנות – ועכשיו רק חסר מישהו שיפעיל את המקום. והדבר הכי מעניין: לפי תנאי המכרז, אין מגבלה על פתיחת העסק לשבת.

המשך קריאה »
ארט ווין פתח תקווה

"ארט ווין" (ART WINE) פותחים את הסניף הראשון שלהם בפתח תקווה מרכז רום

אפשר להרים כוסית? תושבי אם המושבות החדשה יכולים לרשום לעצמם עוד אופציה לבילוי השכונתי: החנות ובר היין החדשים, שמבטיחים לנו שיכללו גם סטנדרט גבוה של קפה-מאפה ובירה, נמצאים בשלב הרצה ומתכוננים לאירוע הפתיחה, שייערך בעוד יומיים, לפני ראש השנה. "מביאים סגנון בילוי תל אביבי לשכונה. המקום יהיה פתוח בערבי שישי ובימי שבת", מוסר הבעלים ארטיום קנטורוביץ.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading