מוצ'אצ'וס פתח תקווה

ארגנטינה ברח' הסיבים: מוצ'אצ'וס פתח תקווה רק נפתח – וכבר מכרו 5000 אמפנדוס

בטיימינג מעולה, בזמן משחקי הקופה אמריקה ויורו 2024, נפתחה בלב איזור העסקים של העיר מסעדה ארגנטינאית עם קונספט, שאיך לא, מחובר לכדורגל, עם תפריט המבוסס על המאכל הלאומי – האמפנדה – מאפה בצר ממולא בבשר משובח, כמו שהרבה פתח תקוואים אוהבים. שבועיים מהפתיחה – והמקום כבר מלא בערבים ובשעות הלילה הקטנות בחובבי כדורגל. 

מוצ'אצ'וס (Muchachos, בספרדית: אחים, בנים) פתח תקווה, מסעדת האמפנדס החדשה, נפתחה החודש ברחוב הסיבים 6, סמוך לתחנת הדלק בתחילת הרחוב מכיוון ז'בוטינסקי, על חורבות סושי Roll & Soul, שנסגר כשפרצה המלחמה. מוצ'אצ'וס פתח תקווה היא מסעדה ארגנטינאית, שמביאה משהו שעוד לא קיים בעיר – תפריט שכל כולו סוגי אמפנדה, כשלכל סוג יש שם של שחקן כדורגל.

צפו בביקור: מוצ'אצ'וס פתח תקווה ברח' הסיבים (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok מסעדה ארגנטינאית חדשה בפתח תקווה מוצ'אצ'וס פתח תקווה. #אמפנדס #פתחתקווה #מוצאצוס #ארגנטינה #כדורגל @פתח תקווה העיר שלי @צדוק בן משה @הנדירה מהטיקטוק @רעבים בפתח תקווה ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS

סילביו וסאול: "מביאים לכם את ארגנטינה לפתח תקווה"

המקום, בגודל של כ-75 מ"ר, שמסוגל להאכיל בו זמנית כ-30 סועדים, כבר חווה פיקים, למרות תקופת ההרצה של הפתיחה. הסיבה העיקרית היא הרצון לאכול אוכל ארגנטינאי אותנטי ("מהמטבח של סבתא") ועל הדרך לצפות במשחקי הטורנירים של קופה אמריקה ויורו 2024, באווירה שיכולה להזכיר במשהו את האצטדיון, או לפחות מסעדות דומות בבואנוס איירס.

בארגנטינה האמפנדה היא מאכל פופולרי מאוד, ונחשב לחלק בלתי נפרד מהמטבח הארגנטינאי. הוא נמכר ברחובות כסוג של חטיף במחיר עממי, אבל לאחרונה רשתות גדולות שם גילו את הפוטנציאל המסחרי וממש עושים מזה עסק טוב. את המחשבה העסקית הזאת הביאו לפתח תקווה שני השותפים, שהם, איך לא, יוצאי ארגנטינה – סילביו וסאול, שבטוחים שהם הולכים לכבוש את הבטן של הפתח תקוואים עם טעם חדש.

סילביו מימין, סאול משמאל - מוצ'אצ'וס פתח תקווה
סילביו מימין, סאול משמאל - מוצ'אצ'וס פתח תקווה

"רוטב עדין כמו הנגיעות של מסי נגד ריאל מדריד"

"שבועיים מהפתיחה כבר מכרנו כ-5000 אמפנדוס", מציין שאול. "בצהרים באים לפה בעיקר אנשים מהמשרדים, שרוצים לאכול משהו שונה מהשווארמה, ההמבורגר והשווארמה הרגילים. בלילות מגיעים לפה מבלים – ועד עכשיו התגובות טובות מאוד". סילביו, השותף השני, שכבר נמצא שנים בעסקי המסעדנות, מוסיף: "הבאנו את ארגנטינה לפתח תקווה – ומרגישים את זה בכל ביס. זה היה חלום ילדות שלי להקים מקום כזה – ועכשיו הוא התגשם".

בתפריט יש מספר סוגי אמפנדוס, כשלכל אחד מומצמד שם של כדורגלן ארגנטינאי, למשל: מראדונה ("בשר טחון משובח שמעיף אותך לשמיים") עם גמבה, זיתים, ביצים קשות ותבליים מיוחדים, מסי ("בשר אסאדו מפורק מבושל פרימיום") עם רוטב ארגנטינאי עדין ("כמו הנגיעות של מסי מול ריאל מדריד"), היגואין על בסיס בטטה מתוקה, עם בצל ושום מוקפץ וצ'ולו סימאונה על בסיס ירקות מובחרים מהגינה עם שמנת צמחית ותערובת פטריות פורטוג'לו.

כשר, סגור בשבת אבל פתוח עד השעות הקטנות של הלילה

במוצ'אצוס פתח תקווה מציעים לכם של שישה דילים של אפמנדות עם צ'יפס ושתייה קלה, שנעים בין 3 אמפנדות במחיר של 55 ש"ח ל-24 במחיר של 310 ש"ח. אם חשבתם ש-3 לא יספיקו לכם למלא את הבטן אם אתם רעבים – אז אתם די טועים, יחד עם מנת הצ'יפס זה משביע לפחות כמו לאפה שווארמה. משלוחים (תן ביס, וולט, סיבוס, או דרך המקום) יתחילו בחודש הבא – אז אפשר יהיה גם להזמין לבית או למשרד.

המקום הוא כשר בהשגחת הרבנות של פתח תקווה וסגור בערבי שישי ושבת. שעות הפתיחה הן ראשון עד רביעי מ-11:00 עד 24:00, חמישי מ-11:00 עד 2:00 ובמוצאי שבת חצי שעה מצאת השבת עד השעות הקטנות של הלילה. במוצ'אצ'וס פתח תקווה כבר התחילו לקבל הזמנות מחברות לכיבוד עבור אירועי חברה – בעיקר כאלה שמחפשות משהו מקורי. מתאים מאוד לצפייה משותפת במשחקי כדורגל במשרד. יורו וקופה, אמרנו?

הדילים של מוצ'אצ'וס פתח תקווה

מראדונה ומסי בתפריט

עוד ב-אוכל ובילויים

מרתון סטנדאפ מועדון הגולה פתח תקווה

איזה צחוקים: מועדון הגולה פתח תקווה התחיל בליין מרתון סטנד-אפ חדש (וידאו)

פתח תקווה רשמה אתמול (ראשון, 2.2.25) היסטוריה קטנה, כשהליין החדש של מרתון הסטנד-אפ במועדון שבשכונת כפר אברהם, יצא לדרך עם מופע סולד-אאוט ו-200 איש שהתגלגלו מצחוק. מדובר ביוזמה חדשה של המועדון, הנמצא בחסות עיריית פתח תקווה – להביא לבמה בעיר את מיטב הסטנדאפיסטים בארץ. לפי התגובות של הקהל, אין ספק שהמרתון הולך להפוך למסורת קבועה. צפו במבחר קטעים מהמופע.

המשך קריאה »
קבב ג'ון פתח תקווה

קבב ג'ון נפתח בגיסין פ"ת: אוכל מהמטבח הפרסי כשר בהשגחת בד"צ בית יוסף

מסעדת הפועלים, שנפתחה לפני כחודש במתחם תחנת הדלק "מיקה" ברח' גיסין 76, כבר עשתה לה שם של מקום שכדאי לבקר ולאכול בו, בעיקר אם אתם אוהבים שיפודי קבב, שישליק, פרגית ואנטריקוט. המנות נעשות באהבה עם ניחוח ביתי, במחירים זולים, יחסית למה שתמצאו במסעדות דומות (קבב בפיתה ב-40 ש"ח), עם דגש חזק על הכשרות. אבל מה שהכי מעניין, זה הסיפור שעומד מאחורי האנשים של המקום.

המשך קריאה »
עדלאידע 2023 פתח תקווה

עיריית פתח תקווה הודיעה: יובל המבולבל, מיטל ונעלי הפלא יופיעו בעדלאידע 2025

העירייה פרסמה אתמול את התכנון שלה לאירוע המרכזי של פורים בעיר: העדלאידע המסורתי, שיתקיים בפורים ביום שישי (שימו לב!) בתאריך 14.3.25 במרכז העיר, לאורך רחוב חיים עוזר, ברחבת חניון העירייה ובכיכר המייסדים, החל מהשעה 09:00 ועד השעה 14:00. "עדלאידע 2025 תבטא השנה את הרצון והשאיפה של כולנו לימים טובים יותר", מסר ראש העיר, רמי גרינברג. צפו בעדלאידע של שנים קודמות

המשך קריאה »
מיסטר גרין MR GREEN פתח תקווה

צפו: "מיסטר גרין" (Mr. Green) פתחו אתמול את הסניף בעמי ב.ס.ר סיטי (וידאו)

רשת הסלטים והכריכים על טהרת האוכל הירוק והבריאותי, נכנסת לפתח תקווה עם הסניף הרביעי שלה, על ציר ז'בוטינסקי, צמוד לתחנת "שחם" של הרכבת הקלה, במתחם העסקים והמסחר הגדול בעיר – אחרי שני סניפים בירושלים ואחד בתל אביב (עזריאלי). הרשת בונה חזק על חובבי האוכל הבריא, שמעדיפים לצהרים את הסלט על פני ההמבורגר או השווארמה. המחירים והתפריט – בפנים

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading