קרקס פלורנטין 2024

קרקס פלורנטין יפתח את מופע הקיץ שלו ב-14 באוגוסט עם להטוטני Candy Circus

קרקס וממתקים – זה משהו שחייב ללכת יחד. כך גם חושבים המארגנים, שיביאו לאוהל הענק ברחוב המפלסים 23 פתח תקווה, מול האצטדיון, אומני קרקס בינלאומיים, שזכו בפסטיבלים יודעים בעולם. בקרקס מבטיחים קודם כל אוהל ממוזג, אבל מעבר לזה תפאורה מושקעת, תלבושות מרהיבות, דוכני מזון – וכמובן, ממתקים. המופעים יסתיימו ב-30.8. מחיר כרטיס לתושבי פ”ת – 69 ש”ח. 

קרקס פלורנטין, שנפתח בפתח תקווה באוגוסט 2022, כבר אירח עד היום עשרות מופעים. למרות קשיי פתיחה בהתחלה, הוא הוכיח את עצמו בשנתיים האחרונות, כאטרקציה שמושכת משפחות וילדיהם מפתח תקווה למופעי קרקס, באיכות גבוהה יחסית לארץ. הפעם, האטרקציה הוא מופע Candy Circus והמארגנים מבטיחים שיכלול חווית צפיה של 360 מעלות עם מיטב האומנים מהעולם.

להטוטני טרפז בקרקס פלורנטין בקיץ
להטוטני טרפז בקרקס פלורנטין בקיץ

דוכני מזון וסדנאות קרקס מחוץ לאוהל

מארגני הקרקס מבטיחים “מופע קסום המפגיש את עולם הקרקס עם עולם הממתקים, בהשתתפות אומני קרקס ולהטוטנים מרחבי העולם, שיבצעו קטעי קרקס מהפנטים עם דמויות ססגוניות, תפאורה מושקעת ותלבושות מרהיבות”. לממתינים למופעים מחוץ לאוהל יחכו מתנפחי אקסטרים, מתחמי ישיבה מוצלים, דוכני מזון וממתקים. 

חוץ מהמופע עצמו, המארגנים מבטיחים סדנת טרפז מעופף עם קבוצת Henriquez, אמני קרקס זוכי פרס מדליית הזהב בפסטיבל הקרקס הבינלאומי NADAL, שנחשב לאחד משלושת הפסטיבלים החשובים בעולם בתחום הקרקס. הקבוצה תופיע בחצר הקרקס ותעביר סדנאות על גבי מתקן הטרפז. בנוסף יהיו סדנאות של חץ וקשת, בועות סבון, הליכה על חבל, פס אקרובטי, הליכה על קביים, ג’אגלינג ועוד.

שלושה מופעים ביום. סגור בשבת

כרטיסים למופע הקיץ של קרקס פלורנטין אפשר למצוא באתר האינטרנט של הכרטיס. כרטיס לתושבי פתח תקווה יעלה 69 ש”ח (במקום 119 ש”ח, מותנה בהצגת ת.ז. בכניסה). כרטיסים מוזלים (89 ש”ח) אפשר למצוא גם דרך ועדי עובדים, מועדוני צרכנות וכרטיסי אשראי. המופע יתקיים בין ה-14 ל-30 באוגוסט בכל ימי השבוע (לא כולל שבת). ימים ראשון – חמישי בין 16.00 ל-18.00 וימי שישי בשעות 10.30, 12.30, 16.00. 

כתובת הקרקס היא המפלסים 23, קריית אריה, פתח תקווה, צמוד לתחנת הרכבת קריית אריה ולקו האדום של הרכבת הקלה.

עוד ב-אוכל ובילויים

אייל לוי צ'רצ'יל

הנס המשולש של בעלי ה”צ’רצ’יל” פ”ת: אייל לוי מנווה עוז ניצל שלוש פעמים מפגיעת טילים וכטב”מים

הוא מוכר לרבים מכם כבעלים של פאב ה”צ’רצ’יל” המיתולוגי, אך מתברר שאייל לוי (52) מתנדב המילואים מנווה עוז, הוא גם איש של ניסים. לאחר שרכבו הושמד מפצמ”ר בצפון והוא שרד מתקפת כטב”מים קטלנית בה נפל סמ”ר רפאל קאודרס ז”ל – בערב החג האחרון טיל החריב את ביתו בפתח תקווה. “חשכו עיניי, הרס מוחלט – אבל ברוך השם אנחנו חיים. עם ישראל נגלה ביופיו”.

המשך קריאה »
יעל לוי קוסמטיקאית

“להרגיש יפה, נינוחה ובטוחה בעצמך”: הכירו את יעל לוי, קוסמטיקאית ואשפית הטיפוח מפ”ת (וידאו)

בלב העיר, ברחוב שלומציון המלכה, מסתתרת קליניקה שמציעה לנשים הרבה יותר מטיפול יופי – היא מציעה שקט, רוגע וחוויה של התחדשות. נפגשנו לראיון מיוחד עם יעל לוי, מומחית לאסתטיקה וטיפוח, כדי לשמוע על הבחירה במוצרים כחול-לבן, על טיפולי הלייזר הייחודיים, ואיך הופכים כל לקוחה לזוהרת וקורנת.

המשך קריאה »
מקס ברנר סגור

אחרי יותר מעשור: סניף ‘מקס ברנר’ פתח תקווה נסגר. מה ייכנס במקומו?

אחרי שנים של דייטים ובילויים משפחתיים בניחוחות של שוקולד משובח, הסניף, שהפך לאחד מסמלי אזור הבילויים של פתח תקווה, במתחם “שחם 30”, נפרד מהעיר לאחר סיום חוזה, מאז שנפתח ב-2015. כיום, השטח הענק של 276 מ”ר ברוטו, השייך לבעלים קבוצת “שהב נדל”ן” – מוצע להשכרה. הרשת: נפתח סניף אחר בפתח תקווה

המשך קריאה »
אישה אוכלת סושי בפתח תקווה

איפה כדאי לאכול סושי בפתח תקווה? 10 מסעדות הסושי המובילות לפי מדד Google

מי ששומר על כשרות בפסח וסולד מתחליפי קמח למיניהם, אופציה קולינארית טובה ביותר עבורו בחג הזה היא המאכל היפני המסורתי, שהפך לפופולארי מאוד בישראל, כבר בשנות ה-90′. יש בפתח תקווה כ-20 מסעדות אסיאתיות וברובן הסושי הוא המאכל הנמכר והמבוקש ביותר. בחרנו את 10 הטובות ביותר בעיר, לפי הציון המשוקלל שלהם בפרופיל העסקי בגוגל (עם לפחות 100 ביקורות). הנה הרשימה:

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading