מיניגוד MINI GOOD פתח תקווה

מיניגוד (MINI GOOD) פתחה סניף ביכין סנטר פתח תקווה בהשקעה של 1.5 מיליון ש"ח

פחות מחודשיים מפתיחת החנות של הרשת הדרום קוריאנית – והיא כבר מעוררת עניין בעיר ומקבלת תנועה יפה של קונים, שמחפשים מוצרי 'סטוק' זולים, אבל איכותיים וייחודיים יותר, בהשוואה לחנויות הסטוק ה'רגילות'. זהו הסניף ה-24 של הרשת והשני שלה כאן, אחרי זה שברח' חובבי ציון במרכז העיר. לרגל פתיחת שנת הלימודים, הרשת יוצאת במבצע של קנו ב-200 ש"ח ושלמו 150 ש"ח על כל מוצרי בית הספר.

חנויות סטוק בפתח תקווה ובישראל בכלל, הן סוג של מתכון בטוח להצלחה. מוצרי צריכה בסיסיים, שצריכים להיות בכל בית ולספק צורך של כל משפחה, שמחפשת גם לקנות בזול. מיניגוד (MINI GOOD) בדיוק עונה על צורך זה, אבל עושה את זה גם עם סטייל מסוים, שלא תראו למשל בסניפי סטוק אחרים. זה יכול להסביר את פתיחת הסניף הנוסף של הרשת – הפעם ביכין סנטר (Y-Center) פתח תקווה.

מתחם יכין פתח תקווה
מתחם יכין פתח תקווה

הסניף, שנפתח ביוני ונמצא צמוד למסעדת BBB, מציע מגוון של רחב של מוצרים איכותיים, פרקטיים וייחודיים, עם סטייל ונוחות ומחירים נוחים לכל כיס. תוכלו למצוא שם פתרונות אחסון, צעצועים, משחקים, מוצרי אמבט ובישום לבית, מזוודות ותיקים, מוצרי ניקוי, פריטים לעיצוב הבית, מוצרי פנאי, בובות, מתנות, כלי בית ועוד.

בביקור בחנות, ששטחה כ-360 מ"ר, גילינו שרוב הקונים התעניינו במוצרי בית הספר, שמציעה מיניגוד, שם אפשר למצוא בעיקר תיקי גב, ילקוטים, תיקי גן, מחברות, קלסרים, ציוד משרדי ובקבוקי מים. לרגל פתיחת הסניף החדש ושנת הלימודים הקרבה, במיניגוד יוצאים מבצע של "קנו ב-200 ש"ח ושלמו רק 150 ש"ח" על כל מוצרי בית הספר – רק בסניף יכין סנטר פתח תקווה.

הסניף הפתח תקוואי החדש הוא הסניף ה-24 של הרשת, שהוקמה ב-2013 בדרום קוריאה והגיעה לישראל ב-2018 – ומאז פותחת סניפים בפריסה ארצית. לדברי בעלי הרשת, אשר וליאור מתתיהו מקבוצת SCOOP, הושקעו בו כ-1.5 מיליון ש"ח. "מצאנו את מתחם Y-Center פתח תקווה מתאים הן מבחינת הקהל והן מבחינת המוצרים שאנו משווקים", מסרו לנו. "הסניף במתחם הרבה יותר גדול מהסניף שהמרכז העיר – ומשום כך מציע מגוון רחב יותר של מוצרים".

שעות הפתיחה של סניף מיניגוד פתח תקווה יכין סנטר הם בימים א'-ה' בין השעות 9:00 – 21:30 וביום ו' בין השעות 9:00 – 14:30. במוצ"ש החנות נפתחת חצי שעה לאחר צאת שבת ונסגרת ב-22:30.

המוצרים המעניינים והמחירים שלהם שמצאנו בביקור במיניגוד פתח תקווה יכין סנטר

עוד ב-חנויות

Boujee פתח תקווה

הילה בוזגלו תפתח השבוע בקניון הגדול פתח תקווה פופ-אפ של מותג התיקים Boujee

מותג התיקים הסרוגים הישראלי "Boujee", שצבר פופולריות רבה ברשת ואף הציג לאחרונה במארה בפריז, פותח לראשונה חנות פיזית בישראל. המותג בחר בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה כלוקיישן להשקת חנות הפופ-אפ החדשה שלו, המוקמת בהשקעה של כ-100 אלף שקלים.

המשך קריאה »

אופיס דיפו (Office Depot) פתחו חנות בעמי ב.ס.ר סיטי פ"ת עם מבצעים ייחודיים

רשת מוצרי המשרד והציוד המשרדי, השיקה אתמול (19.8) סניף חדש בלב אזור העסקים הכי חזק של פתח תקווה, ברחוב תוצרת הארץ 3. הסניף החדש, המשתרע על שטח של כ-130 מ"ר, מצטרף לסניף השני בעיר באיזור התעשייה סגולה, שבינתיים ימשיך לפעול עד הודעה חדשה. החנות נמצאת בלוקיישן מבטיח ותיתן לףמענה עבור חברות, משרדים ואלפי העובדים במתחם, לצד שירות לקהל הרחב.

המשך קריאה »
מתחם ביג פתח תקווה

בביג מבטיחים: השריפה לא תעצור את התקדמות העבודות. ביג פתח תקווה ייפתח ב-2029

השריפה שפרצה לפני 3 שבועות באתר הבנייה של פרויקט "ביג פתח תקווה" הפסיקה את העבודות, אך בחברת ביג ממהרים להרגיע ומבטיחים כי הפרויקט הענק ימשיך להתקדם כמתוכנן. מגורמים המעורים בפרטים נמסר כי ככל הנראה לא מדובר בהצתה, אלא בתקלה טכנית שנגרמה עקב החום הכבד ששרר באזור.

המשך קריאה »
אמפוריום פתח תקווה

"אמפוריום" פתח תקווה החליפה זכיין ובגוגל רשום שהסניף סגור – למרות שהוא פתוח

חילופי זכיינים בסניף "אמפוריום" במתחם עמי ב.ס.ר הובילו לטעות טכנית בפרופיל העסק שמופיע בראש תוצאות החיפוש של גוגל. כעת, עשרות לקוחות שמחפשים את הסניף נחשפים לכיתוב "נסגר" – למרות שהחנות פועלת כרגיל ומקבלת לקוחות. "מחפשים את הסניף 130 פעמים בחודש. יכול להיות שהרבה ויתרו על הגעה".

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading