הפועל מבנה פתח תקווה נשים

מהיום: קבוצת “מבנה” תשמש ספונסרית גם של קבוצת הנשים של הפועל פתח תקווה

מועדון הכדורגל הפתח תקוואי דיווח היום על מהלך, שהיה כבר מתבקש מזמן, לקחת תחת חסותו גם את קבוצת הנשים, שעד היום נקראה “הפועל עירוני פתח תקווה”. החל מעונת המשחקים 24/25 קבוצת הנשים תיקרא “הפועל ‘מבנה’ פתח תקווה”, בדיוק כמו הגברים והלוגו של חברת הנדל”ן יעטר את מדיהן של השחקניות. “החיבור בין שני המועדונים תחת אגודה אחת הוא טבעי”, מסר מנהל המועדון, טים פלוטקין.

קבוצת הנדל”ן “מבנה” לא רק שהמשיכה את תמיכתה במועדון הכדורגל של הפועל פתח תקווה, למרות ירידה הליגה, היא אף הגבירה את מעורבותה ואת חסותה. אחד מהביטויים המוחשיים לכך הוא צירוף קבוצת הנשים של הפועל פתח תקווה לחסות. המהלך נועד לא רק לייצר יותר חשיפה ומודעות – אלא גם להעביר סוג של מסר המבטא שוויון בין המינים.

סרטון ה"בורקסים" בהשתתפות הפועל מבנה פתח תקווה גברים ונשים (מתוך ערוץ היוטיוב של הפועל מבנה פתח תקווה)

המטרה: אליפות המדינה

במסגרת שיתוף הפעולה, שונה שם מועדון כדורגל הנשים להפועל ‘מבנה’ פתח-תקוה (מהפועל עירוני פתח תקווה), וסמל המועדון שונה, כך שיהיה זהה לסמל מועדון הגברים, עם טוויסט קטן – תסרוקת קוקו לאישה שבסמל. שיתוף הפעולה שהושק היום (חמישי) ברשתות החברתיות של שתי הקבוצות – וכלל סרטון הומוריסטי, במחווה למערכון “הבורקסים” המפורסם של הסדרה “אנחנו במפה”.

כחלק מהסרטון נחשפה גם תלבושת החוץ והתלבושת השלישית של הפועל ‘מבנה’ פתח-תקוה לעונה הקרובה. במסגרת שיתוף הפעולה, יקיימו מועדוני הנשים והגברים פעילויות משותפות בתחומי הקהילה, המדיה, שעות האימונים ועוד, כאשר אוהדי הקבוצה יוזמנו להגיע למשחקי מועדון כדורגל הנשים, ששם לו למטרה לזכות באליפות המדינה בעונה הקרובה.

הבנים לכדורגל - והבנות גם..
הבנים לכדורגל - והבנות גם..

"חיבור מתבקש"

“שיתוף הפעולה עם מועדון כדורגל הנשים הפועל ‘מבנה’ פתח תקווה, הוא רגע מיוחד ומרגש עבורנו”, אמר מנכ”ל הפועל ‘מבנה’ פתח-תקוה, טים פלוטקין. “כמועדון אוהדים, הכולל גם לא מעט אוהדות ועובדות במערכת, החיבור בין שני המועדונים תחת אגודה אחת הוא טבעי. בהזדמנות זו, אני קורא לאלפי האוהדים שלנו לתמוך במועדון כדורגל הנשים שלנו, במטרה שבסיום העונה נחגוג עלייה לליגת העל בקבוצת הגברים ואליפות לקבוצת הנשים”.

“אנחנו מברכים על החיבור בין המועדונים של הגברים והנשים”, מסר לפתח תקווה NEWS, רענן מרגלית, הבעלים של קבוצת הנשים. “הצעד הזה הוא עוד אבן דרך חשובה מאוד בבנייה של המועדון המדהים הזה עם הקהילה הקסומה שמלווה אותו.החיבור הזה עם הקהילה ואנשי הניהול בשני המועדונים מוכיח את עצמו כבר בצעדיו הראשונים ויכניס לתוך הפעילות השוטפת המון צבע ואתגרים משותפים. 

תהיה אליפות?

“אני בטוח שקבוצת הנשים שהשנה שמה לה למטרה להילחם על כלל התארים בכדורגל הנשים תביא גאווה גדולה למועדון, לקהילה ולעיר פתח תקווה”.

עוד ב-ספורט

שוב תיקו: כ-3500 אוהדי הפועל ‘מבנה’ פ”ת ראו 1:1 מול הפועל ב”ש ב-“שלמה ביטוח”

שלושה ימים אחרי שהאוהדים ראו מהיציע המערבי תיקו 0:0 מול מכבי חיפה, הערב (2.12.25) הם עברו צד למזרחי, אבל את התוצאה זה לא שינה: עוד משחק של הפתח תקוואים, שהסתיים בשוויון – בפעם ה-6 (!) ברציפות (שיא קבוצתי בליגת העל). לאכזבת האוהדים הכחולים, הם גם לא הצליחו לייצר ניצחון ביציעים, כשהאוהדים הבאר שבעים מילאו כמעט את כל היציע המערבי עם כ-3500 צופים משלהם

המשך קריאה »

כ-11 אלף צופים ראו 0:0 מאכזב להפועל ‘מבנה’ פ”ת מול מכבי חיפה באצטדיון “שלמה ביטוח”

זה אמור היה להיות המשחק שיכול להחזיר את הפועל למסלול הנצחונות, במיוחד אחרי שבדקה ה-32 הורחק טריוואנטה סטיוארט באדום לאחר הרמת רגל גבוהה. גם העובדה שהחיפאים נמצאים במשבר, בלי ניצחון מאז שברק בכר מונה למאמן ועם קהל עצבני, שמחא עם שלטים נגד המנהל המקצועי איציק עובדיה וירק לעבר דולב חזיזה – לא ממש עזרו לשחקנים של עומר פרץ – שלא הצליחו להכניס את הכדור לשער.

המשך קריאה »
אוהדי הפועל ביציע המערבי

סולד-אאוט: הפועל ‘מבנה’ פ”ת תארח מחר את מכבי חיפה לעיני אצטדיון מלא (וידאו)

אחרי פגרה של כמעט חודש, הכדורגל הישראלי חוזר למגרשים – ובגדול, מבחינת אוהדי הפועל, שבעוד קצת יותר מ-24 שעות (שבת, 19:30, אצטדיון “שלמה ביטוח”), יארחו את הירוקים מחיפה. הכרטיסים למשחק כבר נגמרו. אוהדי הפועל (כ-5000) יישבו ביציע המערבי בשערים 1-5 ואילו אוהדי חיפה (כ-5000) יישבו ביציע המזרחי בשערים 10-14. המגן נעם כהן: “לפעמים אנחנו צריכים להיות ערסים”

המשך קריאה »
סטודיו נעים פתח תקווה

רשת ה-Wellness “סטודיו נעים” תפתח בקרוב סניף חדש בארלוזורוב 35 פתח תקווה

אם הכל יילך כמתוכנן, במהלך חודש ינואר ייפתח הסטודיו ברמת ורבר (מול קריית המוזיאונים ופארק יד לבנים) על שטח של 10 דונם במבנה היסטורי, שהיה פעם “חדר האוכל” מיתולוגי. בשלב הראשון, ייפתח במתחם חדר הכושר ואולמות הסטודיו ובשלב השני צפויים להיפתח ספא טיפולים חם-קר, סאונות, בית קפה, עגלות קפה ועוד.
“המטרה היא להפוך את המקום להיות בית של הקהילה”, מסרו מהרשת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading