במקום מתחם העסקים שנהרס בקפלן 7 – תורחב המדרכה לטובת הורי בית ספר "קפלן"

אתמול דיווחנו לכם ראשונים בפייסבוק על כך שעיריית פתח תקווה, בהוראת בית משפט, הרסה את המרכז המסחרי הקטן מול ביה"ח בילינסון. המרכז איכלס במשך שנים רבות מספר עסקים, ביניהם: המכון האורטופדי "אורטופדיקס", שווארמת ג'ירוס וחנות הנוחות Green. כעת נודע כי השטח ישמש כרחבת המתנה להורים, שיחכו לילדי בית הספר היסודי "קפלן". בקרוב: פרויקט פינוי-בינוי ענק באיזור.

מאות המכוניות שעברו הבוקר בתחילת רחוב קפלן מז'בוטינסקי פתח תקווה, הבחינו בהריסות של מה שהיה פעם מתחם עסקים. השטח ניתן בתחילת שנות ה-90, באופן מוגבל כסיוע, לאליהו גינת, מי שכיום סגן ראש העיר. במשך שנים הוא היה נתון למחלוקת משפטית – עד שהפרקליטות הורתה לאחרונה על הריסתו. המחלוקת כרמה לכך שגינת הודח גינת מהוועדה המקומית לתכנון ובנייה, עקב ההליך המשפטי שהתקיים בנושא.

כך נראה השטח ההרוס הבוקר (10.9)

המתחם, שנמצא במיקום מרכזי ואטרקטיבי, איכלס במשך השנים מספר עסקים, ביניהם: המכון האורטופדי "אורטופדיקס", שווארמת ג'ירוס, פיצריית השלושה, הדס ספא, חנות הנוחות Green – ועוד. אתמול הטרקטורים עלו על שטח המתחם והרסו אותו מהיסוד. מהעירייה נמסר כי הוא ישמש כרחבת המתנה להורים, שיוכלו לשבת בו, בזמן שהם ממתינים ליציאת הילדים מבית הספר היסודי קפלן.

באוגוסט 2023 דיווחנו לכם על כך כי באיזור זה צפוי לקום פרויקט פינוי-בינוי ענק של חברת הנדל"ן גרופית, שיכלול הריסה של מבני המגורים בקפלן 1, 3 ו-5. במסגרת התכנית יהרסו שלושה מבנים ישנים בני 40-50 שנה עם 48 יחידות דיור ובמקומם יוקמו שני מגדלי מגורים מודרניים ענקיים בני כ-30 קומות כל אחד, עם 192 יחידות דיור, מתוכן יקצו 77 דירות מוזלות לטובת זוגות צעירים.

עוד ב-חנויות

סופרטל הקרייה הארדמית פתח תקווה

סופרטל בדרך לסניף נוסף בפ"ת: תפתח סופרמרקט בקרייה האקדמית ב"קטה איידול"

רשת הסופרים של טל צים, צפויה לפתוח ב-2027 סופרמרקט חדש, בשטח של כ-1000 מ"ר, שאמור יהיה לשרת את אלפי הדיירים החדשים במיני-שכונה של פסגת הדר פתח תקווה. הסופר ימוקם בתחתית מגדל המגורים, שנבנה בימים אלה על דרך רבין פינת טובה ושמעון דרנגר, סמוך לפארק היום הולדת. זה צפוי להיות הסניף ה-6 של הרשת בעיר, אם לא יקומו סניפים נוספים לפניו.

המשך קריאה »
גוד פארם פתח תקווה

צפו: גוד פארם (Good Pharm) פתחה סניף חדש בעופר הקניון הגדול פתח תקווה (וידאו)

סופר פארם כבר לא לבד בקניון: רשת הפארם, בבעלות רמי לוי ומייסדי הרשת אדם פרידלר ואוהד סנדלר, השיקה היום (14.5) את החנות החדשה במקום הכי מסחרי בפתח תקווה, בקומה 1- (ליד ארומה). זהו סניף דגל של החברה, שהוקם בהשקעה של 1.6 מיליון ש"ח. לרשת יש כבר 68 סניפים בפריסה ארצית ברחבי הארץ, הרביעי בפתח תקווה – והראשון שנמצא בקניוני עופר. צפו במחירים ובמבצעים

המשך קריאה »
קרפור פתח תקווה בר כוכבא 63

"רשת קרפור" השיקה בבר כוכבא 63 את הסניף החמישי בפתח תקווה וה-142 בישראל

בסניף, על שטח של כ-1000 מ"ר, תמצאו מבחר כשרויות מהודרות, כולל שלל מוצרים, חלקם במחיר שובר שוק (Best Price). בהשקה החגיגית נכחו רבנים ואנשי ציבור רבים, ביניהם: האדמו"ר ממעזיבוז' שליט"א, מחזיק תיק הרווחה בעיריית פ"ת ויו"ר המועצה הדתית בראש העין, הרב אשר שוקר וכן בכירי הרשת, בראשות המנכ"ל מר מיכאל לובושיץ – החתום על מהפכת סניפי המהדרין ברחבי הערים.

המשך קריאה »
מבצע בעופר הקניון הגדול

עופר הקניון הגדול וסירקין יוצאים במבצע מתנות ליום העצמאות ב-77 ש"ח בלבד

יהיה משתלם להגיע השבוע לשניים ממרכזי הקניות הגדולים בעיר, כשלרגל החג תמצאו שם מוצרים במחיר מוזל, כמו שנותיה של המדינה. המבצע כולל מגוון רחב של מתנות שוות ושל מותגים מובילים בקטגוריות שונות, ביניהן: מוצרי אופנה, הנעלה, הלבשה תחתונה, כלי בית, מוצרי מטבח, תכשיטים, אופטיקה, תיקים, מוצרי קוסמטיקה, טיפוח, בישום, משחקים וצעצועים, ספרים, מוצרי מזון ועוד.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading