ptnews - nightcookie

מתוק בפה: עוגיות Night Cookie בהשקה חגיגית בפתח תקווה

תופעת העוגיות הממכרת "נייט קוקי" השיקה היום את הסניף הכשר החדש שלה בפ"ת (רחוב האודם 11) והתושבים מיהרו לגדוש את המקום בהמוניו. 

"נייט קוקי" התחילה ב-2017 כרשת משלוחי עוגיות והספיקה לצבור לעצמה שם בעיקר בתל אביב. עכשיו היא מגיעה לאזור התעשייה בפתח תקווה לנסות לכבוש את תושבי העיר. בייחוד הורים עם משפחות מרובות ילדים שמכורים למתוק.

על המיזם אחראים ארבעת האחים אפרים וכל אחד מגיע מתחום אחר ושונה לגמרי. לאחר שלל ניסיונות התחלתיים, החליטו לצרף אליהם את הקונדיטורית איילה ענבר ליצירת "העוגייה המושלמת". השם עצמו הגיע מרעיון למשלוחי עוגיות חמות בשעות הלילה המאוחרות ולא בכדי המיתוג באתר החברה הוא "עוגיות חמות לשעות הקטנות – שש בערב עד שתיים בלילה"

מגוון עשיר של עוגיות

אם חשקה נפשכם בעוגייה חמה ומתוקה ואתם רגישים למרכיבי גלוטן וביצים תשמחו לדעת ש "נייט קוקי" דואגת לתת מענה נרחב ועשיר והנגישו את העוגיות למירב הנטיות התזונתיות. כמו למשל, בייצור מיוחד ניתן למצוא עוגיית שוקולד חלב עם שוקולד צ׳יפס מופלאה שהיא גם נטולת גלוטן לחלוטין או את הטבעוניות:  שוקולד צ'יפס הקלאסית, שוקולד מריר עם מלח ועוגיית מייפל פקאן.

לאלו שלא דופקים חשבון קלורי, בסניף ובאתר ניתן למצוא שלל טעמים ושילובים שמעלים את רמת הסוכר לשמיים: עוגיית לימון ושוקולד לבן, טופי קרמל ומלח גס, שוקולד מריר ומלח גס,קינדר, חלבה שוקולד לבן וקשיו, שוקולד צ'יפס, סמורס, רד וולווט, בננוטלה, שוקולד חלב, המוגזמת(שילוב עשיר של טעמים), חמאת בוטנים ושוקולד לבן, M&M'S ועוד.

העוגיות נאפות במקום במשך שמונה דקות ומוגשות חמות וטריות. בנוסף, במקום יש גם שתייה חמה בטעמים מיוחדים: "ווינט נייט" שוקולד לבן ופירורי פרלינים, שוקו קינדר, הפוך וקפה לאטה קרמל. העוגיות מיוצרות במפעל גדול ומרוכז ומגיעות קפואות ומוכנות לחימום.

צפו: מתוך ערב הפתיחה

תפסנו כמה שעות לפני הפתיחה החגיגית את שי צדיק, הזכיין בפתח תקווה, להבין את סוד הקסם: "מה שמיוחד בעוגיות שהכל זה תוצרת יד ובאיכות מאוד גבוהה. זה הסניף היחידי שכשר משאר הרשתות. אני פתח תקוואי בעצמי. החלטנו לעשות שילוב של קפה וישיבה. יש טריבונה בחוץ בכוונה למשוך צעירים לכאן וזה קרוב במיוחד לאזורי הפאבים. חשוב לציין, אנחנו פונים לקהל הרחב וחשוב לנו להנגיש את זה לכולם. בדיוק בשביל זה גם העוגיות כשרות בעיר".

למי שאין כוח ומחפש את הדרך המהירה,  "נייט קוקי" מציעה משלוחים בחינם ותפריט מגוון במארזים ובגדלים שונים(יחיד, שישייה, שמינייה, קומבינציה) או עוגיות קפואות שניתן להכין אותן בבית.

עלות מחיר לעוגייה מתחיל ב-15 שקלים(באתר) ועולה לפי הכמות. מלבד זאת, ניתן למצוא חלק מהעוגיות בסניפים של ענקיות הגלידה – "גולדה" ו "אניטה".

שעות פעילות הסניף זה מראשון עד חמישי בין השעות 17:00 ל 1:00 בלילה ובמוצ"ש מצאת השבת.
בהצלחה עם הדיאטה.

ptnews - nightcookie
צדיק: "מה שמיוחד בעוגיות שהכול זה תוצרת יד ובאיכות מאוד גבוהה"

עוד ב-אוכל ובילויים

כ-16,000 תושבים הגיעו לפסטיבל הקינוחים הראשון של פתח תקווה ביד לבנים (וידאו)

האירוע הסתיים אתמול בהצלחה עם הופעתה של הזמרת יסמין מועלם, מהכוכבות העולות של המוסיקה הישראלית. כבר בשעה 19:30 החלו הראשונים מהקהל להגיע ועמדו בתור הארוך שהשתרך כמעט עד רחוב ארלוזורוב. התור התקדם במהירות וכולם נכנסו לפני ההופעה של מועלם, שהחלה ב-21:30. הפסטיבל החל כבר שלשום עם הופעה של כוכבת הילדים ניבה קשת ולאחר מכן הזמר מוש בן ארי.

המשך קריאה »
מריונלה פתח תקווה

מריונלה (MARIONELLA) האיטלקית נפתחה אתמול בפתח תקווה בהשקעה של 6.5 מיליון ש"ח

עם שטח של 350 מ"ר (לא כולל החצר והדשא), שיכול להכיל כמעט 150 סועדים בו זמנית, בעלי המסעדה בהחלט נותנים כאן הצהרת כוונות ומעלים את רף התחרות של המסעדות האיטלקיות של פתח תקווה. המקום החדש, במתחם המסחרי של הסיבים 18, מחליף את הסניף האחרון ששרד מרשת ספגטים. יחד עם עיצוב יוקרתי ושף בעל שם – במריונלה בטוחים שיש להם קלף מנצח (וכשר). התפריט עם המחירים – בפנים

המשך קריאה »
קובי אשרת היכל התרבות פתח תקווה

צפו: אולם מלא צופים בהיכל התרבות פתח תקווה בערב יום הולדת 80 לקובי אשרת (וידאו)

כ-800 פתח תקוואים הגיעו לערב הוקרה, שהתקיים לכבודו של המלחין עם הרזומה הכי חזק בתולדות המוסיקה בישראל. אומנים רבים כיבדו את אושרת בשירים שהולחנו על ידו לאורך השנים, ביניהם: ריקי גל, בן ארצי, נתן דטנר, חלב ודבש עם לאה לופטין ועוד רבים וטובים. הערב אורגן על ידי אגף התרבות של עיריית פתח תקווה, בראשות אריה ימיני. אושרת: "אני מרגיש בן 40". צפו בראיונות מאחורי הקלעים.

המשך קריאה »
מיקי שמו קונדיטורייה שמו פתח תקווה

בקרוב: סניף חדש של "קונדיטוריית שמו" ייפתח בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

בעוד כחודשיים תתווסף לחובבי הבצק והמאפים, עוד אופציה קולינארית – והפעם מבית הייצור של מיקי שמו, אחד מהשף-קונדיטורים המוכרים בישראל, שיפתח את הסניף ה-14 שלו במקום הכי מסחרי בעיר – הקניון הגדול. לדברי הרשת, בסניף החדש, שגודלו יהיה 30 מ"ר, יושקעו כ-700 אלף ש"ח עם עיצוב מוקפד של סטודיו MU. "מעכשיו גם בפתח תקווה יוכלו ליהנות ממגוון המוצרים שלנו", אומרים בשמו.

המשך קריאה »