מיה וואלאס + וין & ואנדה

פרסום ראשון: שני מקומות חדשים (ושכנים) על טהרת האלכוהול צפויים להיפתח בקרוב בפ"ת

בשורה לחובבי הדרינקים הפתח תקוואים: אם הכל יילך לפי התכנון, בעוד מספר שבועות ייפתח הבר קוקטיילים-יין-דיינר "Mia Wallace" (מיה וואלאס) ביכין סנטר, צמוד ל-KFC בחלק המערבי-חיצוני של מתחם Y-Center (יכין), ליד הכיכר של רח' שחם. 200 מ' משם, באותו רחוב, אבל במתחם עמי ב.ס.ר סיטי, ייפתח באותו זמן Vin&Viande (וין אנד ויאנדה), הכולל חנות יין בקרקע ובר יין בפיאצה.

על רקע רוחות המלחמה, שמנשבות כרגע רק בצפון הארץ, הבליינים של פתח תקווה עדיין מחפשים אסקפיזם ואין כמו לברוח מהמציאות עם כוס של יין טוב. אולי כדי לענות על צורך זה, צפויים להיפתח בקרוב מאוד שני מקומות בילוי די דומים, הפונים לקהל המחפש אלכוהול איכותי ואווירה טובה – אבל מצד שני, הם כנראה יהיו שונים באופן מהותי אחד מהשני.

מיה וואלאס פתח תקווה על חורבות הברולו
מיה וואלאס פתח תקווה על חורבות הברולו

מיה וואלאס יהיה פתוח בשבת

במתחם Y-Center ייפתח בקרוב הבר קוקטיילים-יין-דיינר "Mia Wallace" (מיה וואלאס), על שם הדמות האייקונית של אומה ת'ורמן מהסרט "ספרות זולה". בעלי המקום, עם ניסיון רב בעולם הבילויים של פתח תקווה – אלעד שונשיין ואור שטרייפלר ("אוטו בר", "קנדי") – לא מנדבים יותר מדי פרטים על מה שצפוי להיות ב-Mia Wallace ומעדיפים להשאיר אותנו סקרנים. מה שכן אנחנו יכולים לספר, זה שהמקום יהיה פתוח בערבי שישי ושבת – שזה כבר שווה אייטם.

ההכנות לפתיחת ה-Mia Wallace הפכו לקדחתניות מאוד לאחרונה, כארבעה חודשים מאז שביקרנו במקום. הבר-מסעדה החדש, יחליף את הברולו, הבר מסעדה הקודם, שנסגר שם (שחם 11) כבר לפני כשנה וחצי. שונשיין ושטרייפלר בונים כמובן על הטראפיק שיגיע לאיזור הבילויים, אבל גם קורצים לחילוניים, שאוהבים לצאת בשבת – וסגרו להם את קפה מרלו, שממול, שהפך לאחרונה לכשר.

Vin & Viande פתח תקווה
Vin & Viande פתח תקווה

כוס יין בפיאצה

במרחק של דקה וחצי הליכה משם, ייפתח בקרוב ה-Vin&Viande (וין אנד ויאנדה), שמביא קונספט חדשני בפתח תקווה של חנות יין + בר יין. גם כאן, לבעלים, רן דור חי, יש רזומה מוכח בעסקי הבילויים בפתח תקווה – שמקבל ביטוי במקומות המצליחים: אוסקר ווילד וקולולו (גם הם ברח' שחם) ולאגר & אייל ביכין. כולם פונים לקהל בליינים מפתח תקווה והסביבה – שמחפשים את איכות הבילוי של תל אביב, במרחק קצר מהבית.

אגב תל אביב, הקונספט של Vin&Viande, יהיה כנראה לקוח מזה של "וויסקי בר מוזיאון" התל אביבי ממתחם שרונה – שגם הוא בבעלותו של דור חי. מקום לקנות בו את הבקבוק, למתנה או ארוחה בבית, אבל גם מקום לשבת על כוס יין עם חברים או בדייט. נראה גם כמקום מושלם לאירועים. ההקמה של Vin&Viande נמשכה כשנתיים – הרבה יותר זמן מהתכנון, בשל עיכובים שונים, שהם חלק מהעניין בסוג כזה של עסק ייחודי ומורכב. למי ששואל, המקום צפוי להיות סגור בשבת – כמו כל מתחם עמי ב.ס.ר סיטי

נוף עם כוס יין VIN & VIANDE
נוף עם כוס יין VIN & VIANDE

כשהעסקים ייפתחו – כמובן שנספר לכם ביותר הרחבה. בינתיים גם ב"מייה" וגם ב"וין" פרסמו שהם מחפשים עובדים. אז אם מתאים לכם להיות ברמנים/יות, מלצרים/יות, מארחים/ות במקומות הבילוי חמים בפתח תקווה – אז כדאי לכם לפנות אליהם.

מרחק 250 מ' - שני עסקי אלכוהול חדשים בפתח תקווה
מרחק 250 מ' - שני עסקי אלכוהול חדשים בפתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

STAY פתח תקווה

בית קפה-מסעדה STAY (סטיי) צפוי להיפתח בחודש הבא ב-HOPETOWN קרית אריה פ"ת

לזירת בתי הקפה בפתח תקווה ייכנס במאי הקרוב שחקן לא מוכר, שיציע אופציה קולינארית מעניינת, בעיקר (אבל לא רק) לעובדים בבניין העסקים החדש ברחוב יגיע כפיים 22, שצפוי להתחיל את האכלוס ממש בקרוב עם מאות עובדים מחברות מובילאיי ו-ריבון (ECI). בית הקפה שייך לשני פתח תקוואים, שראו במקום פוטנציאל מסחרי ויציעו קפה יחד עם אוכל על טהרת הבריאות והכשרות.

המשך קריאה »
מימונה 2025

למרות הכל: בפתח תקווה חגגו חזק את מימונה 2025 באירועים רבים ברחבי העיר

בניגוד לשנה שעברה, בה חגיגות המימונה היו מעטות וצנועות, בעקבות המלחמה, השנה החג המרוקאי עם צאת הפסח, הורגש הרבה יותר בעשרות אירועים. החגיגה הגדולה והמרכזית הייתה באולם ברח' אמסטרדם, שם מאות תושבים הגיעו לחגיגה שארגנה העירייה עם הזמר בנג'מין בוזגלו. חגיגות גדולות נוספות היו במתנ"ס תקומה, אצל ז'קלין דלי בקניון ספיר ובעשרות אירועים פרטיים בבתים.

המשך קריאה »
המקסיקני פתח תקווה

צפו: רשת "המקסיקני" פתחה סניף חדש בעופר הקניון הגדול פתח תקווה (וידאו)

רשת הפאסט פוד מהדרום מחזקת את האחיזה במרכז הארץ (אחרי סניף במידטאון תל אביב) עם סניף דגל במתחם האוכל (קומה שנייה) במקום הכי מסחרי בעיר. המקום החדש נפתח אתמול (14.4) וכבר עם תחילת חול המועד, נהנה מטראפיק בלתי פוסק של רעבים, מסוקרנים מהאופציה הקולינרית, שנוספה למתחם. זהו הסניף ה-34 של רשת המסעדות הענקית. התפריט והמחירים – בפנים

המשך קריאה »
פוד טראק יער השירים פתח תקווה

"פוד טראק" חדש נפתח ביער השירים פתח תקווה. "בקרוב יהיה פתוח בשבת"

עגלת האוכל, שנפתחה בשבוע שעבר, סמוך לבריכת החורף בפארק הירקון פ"ת, מציעה תפריט חלבי הכולל: סנדוויצ'ים, פיצות, מאפים, קינוחים, שתייה קלה ואת כל סוגי הקפה. העגלה תהיה פתוחה בחול המועד בין השעות 9:00 עד 15:00. סגן ראש העיר, צדוק בן משה (בסרטון) – הבטיח שלאחר תקופת ההרצה, בניגוד לבתי הקפה בפארק הגדול, העגלה תהיה פתוחה בשבת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading