הילה וטלאור חלא יולדים בבילינסון

התינוק הראשון שנולד בתשפ"ה בפתח תקווה – שייך להילה וטלאור חלא מראש העין

בית החולים בילינסון, מבית קבוצה כללית, מוסר כי התינוק הפתח תקוואי הראשון לשנה החדשה הוא אח לתינוקת בת שנתיים ו-9 חודשים ונולד במשקל 3,164 ק"ג. הלידה, אותה הוציאו לפועל המיילדות אפרת לינד ומיכל וולף, עברה בשלום והתינוק בריא. האם: "אני בשבוע 36 ותכננתי לסיים את החגים ורק אז ללדת, אבל זה פשוט קרה עכשיו והשנה נפתחה לנו בצורה מיוחדת".

בבית החולים בילינסון בפתח תקווה מתבצעות עשרות לידות מדי יום, אבל תמיד יש לידות שהן מיוחדות יותר – כמו זו שקרתה אתמול: להילה חלא ובן זוגה טלאור מראש העין נולד התינוק הראשון לשנת תשפ"ה בפתח תקווה – וכולם מקווים שהוא, משפחתו וכל עם ישראל יזכה לשנה טובה, רגועה, בטוחה ועם הרבה יותר רגעים שמחים, כמו הלידה הזאת – מאשר רגעים עצובים.

בית החולים בילינסון

חלא האם: "אני בשבוע 36 ותכננתי לסיים את החגים ורק אז ללדת, אבל זה פשוט קרה עכשיו והשנה נפתחה לנו בצורה מיוחדת. בזכות המיילדות אפרת לינד ומיכל וולף, זה עבר מצוין ואני מודה להן מאוד". המיילדת אפרת לינד: "בסוף של שנה מורכבת ומאתגרת, עם ערב חג שבו התבשרנו על החיילים שנהרגו בלבנון, הלידה הראשונה כאן בחדר הלידה בבילינסון בראש השנה, היא ללא ספק קרן אור מרגשת, בסימן של תקווה, התחלות חדשות וציפייה לימים יפים".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-מהנעשה בעיר

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading