הפועל פתח תקווה כדורגל נשים

הפועל "מבנה" פתח תקווה כדורגל נשים במהלך היסטורי: מוכרת מנויים ב-50 ש"ח

לראשונה בכדורגל הנשים בישראל, קבוצה מוכרת מנוי למשחקיה הביתיים. אומנם העלות היא סמלית, 50 ש"ח בלבד, אבל יש כאן סוג של אמירה, שגם על כדורגל של המין היפה – צריך לשלם. הצעד החריג, מגיע בד בבד, עם החסות שקיבלה הקבוצה מ"מבנה" והמשחקים של הקבוצה, שנערכים באצטדיון "שלמה ביטוח" – הכל מתוך מגמה לשמור על שוויוניות עם הגברים. מנוי ליציע הכבוד יעלה 500 ש"ח.

"המטרה היא העלאת קרנו של הענף. יש פה מוצר ששווה משהו". אמרו במועדון הנשי, שרק לפני פחות מחודש זכה בגביע המדינה ומועמד לזכייה באליפות. "השחקניות משקיעות את כל כולן על מנת להיות שחקניות כדורגל וצריכים להתייחס אליהן ברצינות". במועדון הדגישו שהמטרה היא לא להרוויח כסף ממכירת המנויים, אלא להשקיע את כל הכספים מהמכירות בחזרה בקהל האוהדים. "נכון לעכשיו נמכרו 100 מנויים ואנחנו צופים להגיע לפחות ל-300 כאלו", מסרו בקבוצה

מחזיקת גביע המדינה - הפועל מבנה פתח תקווה
מחזיקת גביע המדינה - הפועל מבנה פתח תקווה

ניתן לרכוש מנויים במזומן מנציגי המועדון שימתינו בכניסה ליציע לפני כל משחק בית, או באמצעות פייבוקס בקישור שלמטה. שימו לב שמי שיש לו מנוי דיגיטלי לקבוצת הגברים, יקבל כניסה חופשית למשחקים של הנשים בהצגת המנוי בכניסה ליציע. בנוסף, ילדים וילדות עד גיל 13, שיגיעו עם חולצה כחולה – יוכלו להיכנס לאצטדיון ללא תשלום. מחר הקבוצה תתמודד במשחק בית מול אס"א תל אביב.

צילומים באדיבות: שאול גרינפלד, הפועל 'מבנה' פתח-תקוה

עוד ב-ספורט

הפועל פתח תקווה בני יהודה 2025

טירוף סביב משחק העלייה של הפועל 'מבנה' פתח תקוה. כ-8000 אוהדים צפויים להגיע

עם פער של 13 נקודות מהמקום השלישי, כשנותרו רק 15 נקודות בקופה, ניצחון מול בני יהודה באצטדיון "שלמה ביטוח", יבטיח לשחקנים הפתח תקוואים את עליית הליגה באופן רשמי, לאחר שבחודש האחרון, היא הפכה למעשית, נוכח רצף של 7 נצחונות רצופים, שנקטע רק ביום שישי עם ה-0:0 בבלומפילד מול הפועל ת"א. "בני יהודה יעשו הכל בשביל למנוע מאיתנו לחגוג", מזהיר המאמן עומר פרץ.

המשך קריאה »
רוכבים בתקווה 2025

העירייה: אירוע "רוכבים בתקווה" יתקיים ב-16.5. רישום מוזל יסתיים בעוד שבוע

עיריית פתח תקווה הודיעה היום כי מירוץ האופניים העממי המסורתי של העיר ייצא לדרך בחודש הבא בפעם החמישית מאצטדיון "שלמה ביטוח" ויעבור בשבילי נחל הירקון, בין קני הסוף, פרדסים ושדות. במירוץ יוכלו להשתתף אופני שטח, אופני טנדם, אופני הרים חשמליים עם מנוע עזר ונגררים – במסלולים של 10, 20 ו-40 ק"מ. כרטיסים לנרשמים מוקדם ב-20 עד 75 ש"ח (לכרטיס כולל השכרת אופניים).

המשך קריאה »
נועה תשבי בפתח תקווה

צפו: נועה תשבי בעטה את בעיטת הפתיחה לליגת המילואימניקים בפתח תקווה (וידאו)

השחקנית ופעילת ההסברה המוכרת, הפתיעה עם בעיטה לא רעה, לעיני עשרות חיילי מילואים, ביניהם מנשה זלקה, קפטן הפועל חדרה, שעשה עשרות ימי מילואים מאז פרוץ המלחמה. הטורניר הראשון מסוגו, הוא יוזמה חדשה של ארגון "החלוץ" מבית 'דרור ישראל' – במה שאמור להיות יריית הפתיחה למסורת שנתית. "איזה כיף להיות פה, אף פעם לא הייתי מוקפת בכל כך הרבה חיילים חזקים", אמרה תשבי.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading