חנות נעלי איציק עלתה באש במרכז פתח תקווה. סחורה רבה נשרפה. אין נפגעים

באחת מחנויות הנעליים הותיקות בעיר, של איציק וחיותא רשף, ברחוב חיים עוזר 18, פרצה שריפה בשעה 14:30. מכבי האש הגיעו תוך כ-10 דקות ועמלו במשך שעות ארוכות בכיבוי השריפה, עד שהשתלטו עליה, תוך כדי סריקה אחר לכודים בחנות ובדירות המגורים שמעליה. "תודה לאל שלא נגרם נזק לנפש. מקווים לשפץ כמה שיותר מהר ולחזור לעבודה בהקדם", מסרו בחנות.

עשן רב היתמר היום (13.10) בצהרים במרכז העיר ברחוב חיים עוזר, שבוע אחרי ש-200 מטרים משם, פרצה שריפה גדולה אף יותר בקולנוע היכל הישן. מכבי האש הוזעקו על ידי בעלי החנות, שהיו לבדם בחנות, לאחר שהשכנים שלהם התקשרו אליהם וסיפרו להם על ריח שרוף. כשהכבאים הגיעו, האש כבר התפשטה ואחזה בחלק מהסחורה של החנות. תוך כדי, הגיעו סקרנים רבים למקום.

שריפה חנות נעלי איציק פתח תקווה. צילום: אלן מלכה

"סחורה רבה נפגעה ונגרם נזק לחנות", סיפרה לפתח תקווה NEWS, חיותא רשף, שהקימה את החנות, המתמחה בנעלי נשים איכותיות של מותגים מובילים, יחד עם בעלה איציק ב-2010. לפני זה הם החזיקו חנות ברחוב ההגנה, כמעט 30 שנה, כשבמקביל הם גם היו בעלי חנות ברחוב חובבי ציון במשך 16 שנים – כשבתקופה מסוימת הם החזיקו את שלוש החנויות במקביל. "תודה לאל שלא נגרם נזק לנפש. מקווים לשפץ כמה שיותר מהר ולחזור לעבודה בהקדם", אמרה חיותא.

נסיבות השריפה ומה גרם לה – עדיין נבדקות.

נעלי איציק - לפני השריפה

עוד ב-חנויות

עמי ב.ס.ר סיטי 2024-2025

במתחם עמי ב.ס.ר. סיטי פתח תקווה מסכמים את 2024: חנויות חדשות ועלייה בפדיונות

מתחם העסקים והמסחר הכי גדול בעיר, מקבוצת "עמי גרופ", התאושש בשנה החולפת מהמכה המוראלית והעסקית שניחתה על כולנו בשבעה באוקטובר 2023. הסיבה העיקרית להתאוששות היא קודם כל החזרה לשגרת השופינג והבילויים שלפני המלחמה, יחד עם האכלוס המתקדם בבנייני המשרדים של המתחם, עם תפוסה של יותר מ-70%. "אנחנו בדרך הנכונה לשנה עוד יותר טובה בשנת 2025", מסרו.

המשך קריאה »
ממלכת הג'ונגל פתח תקווה

חנות הצעצועים "ממלכת הג'ונגל" פתחה סניף ראשון ב"יוניק סנטר" פתח תקווה (וידאו)

רשת הצעצועים החדשה, בבעלותו של ברק בן-חור, תושב נווה גן, נפתחה לפני כשבוע בשכונת נווה עוז, בלוקיישן מרכזי, סמוך לבית החולים בילינסון ושניידר, מתחת לשלושת מגדלי המגורים "ספייס" וסמוך לזירת העסקים של העיר – במרכז המסחרי החדש, בבעלות עמוס לוזון, איש העסקים הפתח תקוואי. "שכרנו את המקום ל-10 שנים, במטרה לתקוע יתד חזק במקום ולהיות גורם חזק בתחום חנויות הצעצועים בעיר".

המשך קריאה »
מכירת חיסול לי קופר פתח תקווה

צפו בביקור: "לי קופר" פ"ת מחסלים את החנות בעמי ב.ס.ר סיטי: 100 ש"ח לג'ינס (וידאוקליפ)

Lee Cooper, מותג הג'ינסים העולמי, סוגר את הסניף הפתח תקוואי הצעיר (יש עוד שניים ותיקים בעופר קניון הגדול ובקניון סירקין) – שנתיים מאז הושק במתחם העסקים, המסחר והבילויים הגדול של פתח תקווה. המיקום המנצח על הפינה של צומת משה דיין-ז'בוטינסקי-יצחק רבין, דקה הליכה מתחנת הרכבת הקלה, לא עזר כנראה למכור ג'ינסים. אבל עכשיו, מצפים ברשת, לחיסול מהיר של הסחורה עם מחיר אטרקטיבי.

המשך קריאה »
בראנד מוצרי כלי עבודה פתח תקווה

"בראנד אספקה טכנית" פתחו חנות בסגולה פתח תקווה בהשקעה של מיליונים (וידאו)

איפה עוד תראו בארץ חנות לכלי עבודה מקצועיים, עם פינה שכוללת פינת ישיבה עם פלזמה לצפייה במשחקי כדורגל, מכונת אספרסו, פופקורן וברזי בירה? זה הקונספט החדש של החנות, שנפתחה ברחוב עינב 7, לאחר שנים רבות בהן הייתה בירקונים 37. על שטח של 1000 מ"ר, הגדילו ב"בראנד" את המלאי במאות אחוזים. "כיום אנחנו אחת מהחנויות הגדולות בתחום בארץ", אומר הבעלים, ציון סלהוב.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading