פריצה במאפיית קציר חיטים

צפו: מאפיית קציר חיטים פתח תקווה נפרצה היום על ידי גנב יחיד (וידאו)

המאפייה הותיקה ברחוב בר כוכבא נפרצה היום על ידי פורץ, שטרם נלכד. מצלמות האבטחה קלטו את כל האירוע, כשבתחילה הפורץ עוד מתלבט כיצד לפרוץ ואז מטיח אבן בדלת בעוצמה ומצליח להיכנס. הוא ישר ניגש לקופה והוציא ממנה כ-1000 ש"ח. לאחר מכן שדד גנב את קופת הצדקה ובסוף אף הספיק לקחת עוגת גבינה. בינתיים טרם הוגשה תלונה למשטרה, אך בעלי העסק פרסמו את הצילומים לציבור.

הפורץ, כפי שניתן לראות במצלמות, הוא שחום עור, בעל מבנה גוף רזה ומעשן (את מעשה השוד עשה כאשר סיגריה בפיו). הסניף הראשון של מאפיית "קציר חיטים" נפתח בבני ברק לפני כ-27 שנה וזה הפתח תקוואי, בבר כוכבא 11, הוקם לפני 15 שנים. המאפייה נפתחת כל יום בחמש בבוקר ומספקת  מאפים טריים על בסיס יומי, ביניהם: עוגות לאירועים, עוגיות וקינוחים, לחמים, בורקסים, עוגות פס ומאפים שונים.

צפו בפריצה למאפיית קציר חיטים (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS וכפוף לשימוש לפי סעיף 27 א')

עוד ב-אוכל ובילויים

גלידריה סיציליאנית, לג'נדה, הבורקס של חגושגוש

נסגרים בפתח תקווה: הבורקס של חגושגוש והגלידריות לג'נדה וגלידריה סיציליאנית

הבורקס נסגר למרות שזכה להצלחה בקרב תושבי אם המושבות החדשה, שגם בשבתות יכלו ללכת מהבית כמה דקות ולהתפנק במאפה הבצק. שתי הגלידריות נסגרו לקראת החורף, שגם כך היא לא העונה שלהם. את מקומה של לג'נדה ב-MEEX אם המושבות יתפוס הסניף המורחב של מקדונלד'ס ואילו במקום הגלידה בעמי ב.ס.ר סיטי, צפוי להיכנס סניף של רשת האוכל האסיאתי "פוקי בול".

המשך קריאה »
בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »
מפורק פתח תקווה שופ טיים

חדש בשופ טיים פתח תקווה: רשת הבשרים המפורקים "מפורק" פותחת סניף ראשון

ברשת, שהגיעה למתחם האוכל העמוס של העיר, ותפתח את המקום החדש היום ראשון, מבטיחים להביא קונספט מיוחד של בשר שמתפרק בתאווה לתוך החך. המסעדה החדשה מציעה תפריט של מנות המגיעות בבאנים או בפרנה, כשהבולטות הן עוף בחמאת בוטנים ואסאדו עם יין אדום. חצי מיליון ש"ח הושקעו. המסעדה מציעה לרגל הפתיחה הנחה של 20% על כל המנות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading