ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג’ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש”ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח’ בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ”ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

כמעט שנתיים חלפו מאז שמסעדת ההמבורגרים “בורגרים” באיזור התעשייה סגולה, סגרה את שעריה – וסופסוף יש מסעדה חדשה שממלאת את מקומה. בהשקעה של כ-2 מיליון ש”ח, נפתחה אתמול במקום מסעדת “ג’ונם” (נשמה) – מסעדת שף המציעה אוכל בסגנון ביתי בסטנדרט גבוה. ג’ונם הוא שם מוכר לפתח תקוואים, עם שני הסניפים הותיקים (אחד בסגולה ליד מכון דרום והשני ברח’ שנקר), שייסגרו וישאירו את הבמה לסניף החדש.

אירוע הפתיחה במסעדת ג'ונם פתח תקווה
אירוע הפתיחה במסעדת ג'ונם פתח תקווה

מגיל 14 במטבח

הרוח החיה מאחורי ג’ונם הוא השף הפתח תקוואי שלומי אליה. אליה, שנולד, גדל ועדיין מתגורר בשכונת פג’ה, הוא דמות מוכרת בעולם האוכל של פתח תקווה. מגיל 14 הוא עובד במסעדות, עד שהפך את זה למקצוע לחיים, אחרי שלמד בישול במוסדות הנחשבים של “דן גורמה” ו”טדמור”. אחרי שהקים את שני הסניפים הראשונים של ג’ונם בפתח תקווה – הוא החליט להשתדרג וביוני 24 סגר חוזה שכירות במקום החדש בבן ציון גליס 30 (מתחם B-סנטר בסגולה).

“עם ההקמה שדרגנו בצורה משמעותית את המטבח שלנו”, מספר אליה לפתח תקווה NEWS. “הן מבחינת הגודל, הן מבחינת המכשור והאביזרים – הכל כדי להביא אוכל משובח יותר לקהל הלקוחות שלנו”. לדברי אליה, במטבח עובדים כשמונה טבחים בו זמנית – על מנת שהמנות ייצאו באופן המהיר והמיטבי ביותר. “המטרה היא שמי שיאכל אצלנו בפעם הראשונה – יחזור אלינו שוב ושוב, בזכות האוכל”.

ג'נום פתח תקווה - מסעדת אירועים של בר מצוות בת צוות חינות שבת חתן אירועי חברה ועוד
ג'נום פתח תקווה - מסעדת אירועים של בר מצוות בת צוות חינות שבת חתן אירועי חברה ועוד

מוס פטה כבד ומקלות גריסיני בכוס וויסקי

במסעדת ג’ונם תמצאו מבחר גדול של תפריטי אירועים – כל אחד מותאם לקונספט אחר. התפריט מורכב ממנות סלטים, ראשוניות, עיקריות וקינוחים. בתפריט “הפלטיניום” למשל, אפשר למצוא בסלטים חמוצים יפנים: ירקות שורש מתובלים בצ’ילי מתוק חריף, פלפל צבעים: שרופים על האש עם שום ועשבי תיבול, חומוס ירדני: מוגש עם מסבחה שמן זית ופטרוזיליה ומטבוחה מרוקאית: עגבניות שום פלפל ירוק חריף אש.

במנות הראשונות תוכל למצוא סיגר טלה עם צנוברים על מצע עליי בייבי בליווי רטביםף חזה אווז צרוב על קרם חציל סילאן ושום קונפי, קרפצ’ו בקר בלסמי מצומצם שום קונפי ושמן זית, מוס פטה כבד בליווי ריבת בצל ומקלות גריסיני מוגש בכוס וויסקי, מאפה פילו ממולא באסאדו עגל מפורק מוגש עם סלסה ספייסי, פילה ברבוניה בטמפורה מוגשת על חסה מסוסלת ורוטב אריסה וסביצ’ה סלמון בצ’ימיצ’ורי מוגש על ברוסקטה ואיולי אבוקדו.

בשרים וקינוחים במסעדת ג'ונם פתח תקווה
בשרים וקינוחים במסעדת ג'ונם פתח תקווה

בין 200 ל-250 ש"ח לסועד באירוע

במנות העיקריות תוכלו למצוא נתחי אנטריקוט מיושן צרוב על גריל פחמים, פילה בקר שאטו בריאן בליווי פטריות פורטובלו, פיקניה מעושנת בליווי ירקות שורש, סטייק פרגית במרינדת הקצבים, קבבוני עגל בליווי עשבי תיבול וטחינה, צ’וריסוס בקר פיקנטי בליווי רטבים, מקל סוכריה פרימיום (פילה בקר, שומן טלה ובשר טחון) ובגזרת הקינוחים פטיפורים ופירות העונה. כל המנות מוגשות בשיטת הראשן סרוויס במרכז השולחן.

כל אירוע מתומחר בנפרד, אבל המחיר הוא בין 200 ל-250 ש”ח לסועד. ג’ונם מתאים בעיקר לבר/בת מצווה, שבת חתן, חינה, יום הולדת וגם אירועי גיבוש לחברות. אירוע בג’ונם יכול להכיל כ-150 סועדים בו זמנית ושטח המסעדה הוא כ-250 מ”ר. בנוסף, בג’ונם מספקים שירותי קייטרינג (במיוחד לחברות בפתח תקווה והסביבה). “אנחנו מוציאים את האוכל עם תבניות חימום ותוך חצי שעה מסיום הבישול – הוא כבר במקום”, מבטיח אליה.

כל אירוע - קונספט אוכל שונה - ג'ונם פתח תקווה

מסעדת ג’ונם  פתוחה כל יום חול (ראשון עד חמישי) החל משעות הצהרים עד 15:00 והיא נפתחת מחדש לאירועי הערב באיזור השעה 19:00 – עד גמר האירוע. בג’ונם האוכל כשר למהדרין בהשגחת רבנות פתח תקווה. ניתן להזמין משלוחים דרך WOLT. כתובת: בן ציון גליס 30, מתחם B-סנטר באיזור התעשייה סגולה.

מסעדת ג'ונם פתח תקווה בלילה - פתוחים עד סיום האירוע

עוד ב-אוכל ובילויים

מיל מן פתח תקווה MEAL MAN פתח תקווה

חדש ב”מיל-מן” (Meal Man) פ”ת: ביום מסעדת מטבח ישראלי ובערב “Night Mode” של בשרים ואלכוהול (וידאו)

במהלך שיכול לעורר את חיי הלילה בפתח תקווה, החליט השף הפתח תקוואי גבריאל מילמן לפתוח את המסעדה שלו במקום שיכול להתחרות עם כל מקומות הבילוי בעיר ואף מחוצה לה. מצאנו אווירה מתוחכמת, אך רגועה עם מגוון בשרים מהמעשנה, תוספות מגוונות, ראשונות מטריפות ואלכוהול שישלים את החוויה הקולינרית המושלמת במקום. “קיבלנו פידבק חיובי מכל מי שהגיע, הלקוחות מציינים שמדובר במשהו מיוחד” אמר מילמן.

המשך קריאה »
שייק שאק קרית אונו SHAKE SHACK

בין BBB למקדונלד’ס: צפו בביקור בשייק שאק (Shake Shack) קרית אונו (וידאו)

מותג ההמבורגרים, שנולד בניו יורק, תופס אחיזה בישראל עם סניף חמישי, שנפתח בתחילת החודש ברחבה החיצונית של “קניון אמות”, במיקום מרכזי הראשי בשלמה המלך פינת לוי אשכול. מסעדת המזון המהיר, שנחשבת לפרימיום בתחום הזה, מגיעה לשכנה מדרום – אחרי ההצלחה של הסניפים בדיזינגוף, נמל ת”א, ראשל”צ וביג גלילות. היתרון הגדול: פתוח בשבת. צפו בחוות דעת ומחירים.

המשך קריאה »

רמי גרינברג הזמין למסיבה עם GoLive בליל השנה האזרחית החדשה בגולדה פ”ת

ראש העיר הזמין באמצעות עמוד הפייסבוק שלו את תושבי העיר לחגוג את כניסת 2026, באירוע שעיריית פתח תקווה מארגנת בתאטרון הבית, ברחוב בראון באם המושבות החדשה. האירוע יתקיים ביום רביעי, 31 בדצמבר 2025, החל מהשעה 21:00, בתכנית: להקת הקאברים תופיע בחלקו הראשון ומיד אחריה תעבור החגיגה ללובי, שם תתקיים מסיבת די-ג’יי עם DJ אלעד זוהר. כרטיס ב-50 ש”ח.

המשך קריאה »

נשארו רק כ-30 כרטיסים להופעה של “מה קשור” בהיכל התרבות פתח תקווה

ציון ברוך, שלום מיכאלשווילי ואסי ישראלוף יגיעו להיכל ברחוב המכבים 5 ב-26 לנובמבר להופעה שתתקיים בשעה 21:00. הכרטיסים שנותרו הם במקומות רחוקים מהבמה ועלותם עם 165 ש”ח בלבד. אורך המופע הוא שעה ו-20 דקות. בהפקה מבטיחים: “בידור נונסנס מקורי ואיכותי למגוון הרחב של סוגי האוכלוסייה. החומר הוא פרי עטם ועד כמה שיד הדמיון רק יכולה להגיע, רצף של הפתעות לא צפויות לאורך כל המופע.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading