ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

כמעט שנתיים חלפו מאז שמסעדת ההמבורגרים "בורגרים" באיזור התעשייה סגולה, סגרה את שעריה – וסופסוף יש מסעדה חדשה שממלאת את מקומה. בהשקעה של כ-2 מיליון ש"ח, נפתחה אתמול במקום מסעדת "ג'ונם" (נשמה) – מסעדת שף המציעה אוכל בסגנון ביתי בסטנדרט גבוה. ג'ונם הוא שם מוכר לפתח תקוואים, עם שני הסניפים הותיקים (אחד בסגולה ליד מכון דרום והשני ברח' שנקר), שייסגרו וישאירו את הבמה לסניף החדש.

אירוע הפתיחה במסעדת ג'ונם פתח תקווה
אירוע הפתיחה במסעדת ג'ונם פתח תקווה

מגיל 14 במטבח

הרוח החיה מאחורי ג'ונם הוא השף הפתח תקוואי שלומי אליה. אליה, שנולד, גדל ועדיין מתגורר בשכונת פג'ה, הוא דמות מוכרת בעולם האוכל של פתח תקווה. מגיל 14 הוא עובד במסעדות, עד שהפך את זה למקצוע לחיים, אחרי שלמד בישול במוסדות הנחשבים של "דן גורמה" ו"טדמור". אחרי שהקים את שני הסניפים הראשונים של ג'ונם בפתח תקווה – הוא החליט להשתדרג וביוני 24 סגר חוזה שכירות במקום החדש בבן ציון גליס 30 (מתחם B-סנטר בסגולה).

"עם ההקמה שדרגנו בצורה משמעותית את המטבח שלנו", מספר אליה לפתח תקווה NEWS. "הן מבחינת הגודל, הן מבחינת המכשור והאביזרים – הכל כדי להביא אוכל משובח יותר לקהל הלקוחות שלנו". לדברי אליה, במטבח עובדים כשמונה טבחים בו זמנית – על מנת שהמנות ייצאו באופן המהיר והמיטבי ביותר. "המטרה היא שמי שיאכל אצלנו בפעם הראשונה – יחזור אלינו שוב ושוב, בזכות האוכל".

ג'נום פתח תקווה - מסעדת אירועים של בר מצוות בת צוות חינות שבת חתן אירועי חברה ועוד
ג'נום פתח תקווה - מסעדת אירועים של בר מצוות בת צוות חינות שבת חתן אירועי חברה ועוד

מוס פטה כבד ומקלות גריסיני בכוס וויסקי

במסעדת ג'ונם תמצאו מבחר גדול של תפריטי אירועים – כל אחד מותאם לקונספט אחר. התפריט מורכב ממנות סלטים, ראשוניות, עיקריות וקינוחים. בתפריט "הפלטיניום" למשל, אפשר למצוא בסלטים חמוצים יפנים: ירקות שורש מתובלים בצ'ילי מתוק חריף, פלפל צבעים: שרופים על האש עם שום ועשבי תיבול, חומוס ירדני: מוגש עם מסבחה שמן זית ופטרוזיליה ומטבוחה מרוקאית: עגבניות שום פלפל ירוק חריף אש.

במנות הראשונות תוכל למצוא סיגר טלה עם צנוברים על מצע עליי בייבי בליווי רטביםף חזה אווז צרוב על קרם חציל סילאן ושום קונפי, קרפצ'ו בקר בלסמי מצומצם שום קונפי ושמן זית, מוס פטה כבד בליווי ריבת בצל ומקלות גריסיני מוגש בכוס וויסקי, מאפה פילו ממולא באסאדו עגל מפורק מוגש עם סלסה ספייסי, פילה ברבוניה בטמפורה מוגשת על חסה מסוסלת ורוטב אריסה וסביצ'ה סלמון בצ'ימיצ'ורי מוגש על ברוסקטה ואיולי אבוקדו.

בשרים וקינוחים במסעדת ג'ונם פתח תקווה
בשרים וקינוחים במסעדת ג'ונם פתח תקווה

בין 200 ל-250 ש"ח לסועד באירוע

במנות העיקריות תוכלו למצוא נתחי אנטריקוט מיושן צרוב על גריל פחמים, פילה בקר שאטו בריאן בליווי פטריות פורטובלו, פיקניה מעושנת בליווי ירקות שורש, סטייק פרגית במרינדת הקצבים, קבבוני עגל בליווי עשבי תיבול וטחינה, צ'וריסוס בקר פיקנטי בליווי רטבים, מקל סוכריה פרימיום (פילה בקר, שומן טלה ובשר טחון) ובגזרת הקינוחים פטיפורים ופירות העונה. כל המנות מוגשות בשיטת הראשן סרוויס במרכז השולחן.

כל אירוע מתומחר בנפרד, אבל המחיר הוא בין 200 ל-250 ש"ח לסועד. ג'ונם מתאים בעיקר לבר/בת מצווה, שבת חתן, חינה, יום הולדת וגם אירועי גיבוש לחברות. אירוע בג'ונם יכול להכיל כ-150 סועדים בו זמנית ושטח המסעדה הוא כ-250 מ"ר. בנוסף, בג'ונם מספקים שירותי קייטרינג (במיוחד לחברות בפתח תקווה והסביבה). "אנחנו מוציאים את האוכל עם תבניות חימום ותוך חצי שעה מסיום הבישול – הוא כבר במקום", מבטיח אליה.

כל אירוע - קונספט אוכל שונה - ג'ונם פתח תקווה

מסעדת ג'ונם  פתוחה כל יום חול (ראשון עד חמישי) החל משעות הצהרים עד 15:00 והיא נפתחת מחדש לאירועי הערב באיזור השעה 19:00 – עד גמר האירוע. בג'ונם האוכל כשר למהדרין בהשגחת רבנות פתח תקווה. ניתן להזמין משלוחים דרך WOLT. כתובת: בן ציון גליס 30, מתחם B-סנטר באיזור התעשייה סגולה.

מסעדת ג'ונם פתח תקווה בלילה - פתוחים עד סיום האירוע

עוד ב-אוכל ובילויים

ברילוצ'ה פתח תקווה

למרות המלחמה: ברילוצ'ה פתח תקווה נפתח היום למשלוחים ופיקאפים בעמי ב.ס.ר סיטי

רשת הפאסט פוד הדרום אמריקאית, מרחיבה גם לטובת הפתח תקוואים ופתחה היום (18.6) את הסניף הרביעי שלה אחרי הרצליה, כפר סבא ורמת גן. הסניף, בגודל של כ-60 מ"ר, שיכול להסעיד כ-35 איש בו זמנית, ממוקם ברח' תוצרת הארץ, סמוך לפיצריית פופולו. הרשת תכננה לעשות השקה חגיגית ביום ראשון השבוע, אך לישראל ואיראן היו תכניות אחרות – והם פתוחים כרגע רק להזמנות – ולא לישיבה במקום.

המשך קריאה »
פסטיבל היין 2025

כ-6000 הגיעו להופעה של אמיר דדון בפסטיבל היין. תושבים עשו סלפי עם גרינברג

ההופעה של הזמר הפופולארי התקיימה אמש (11.6) במסגרת "פסטיבל היין 2025, שצפוי להימשך גם הערב (12.6) עם הופעה מיוחדת של רמי קליינשטיין מארח את הזמרת יובל דיין. האלפים שהגיעו, שילמו רק 20 ש"ח עבור כניסה ונהנו מטעימות יין חופשי, מכירת יין וגבינות ו​דוכני מזון בתשלום – זאת בנוס למזג אוויר קיצי, אבל נעים ואוורירי – שצפוי להימשך גם הערב.

המשך קריאה »
פסטיבל הקינוחים פתח תקווה 2025

כדאי למהר: העירייה מציעה כרטיס ב-19 ש"ח לפסטיבל הקינוחים עם עדן בן זקן וליאור נרקיס

עיריית פתח תקווה יצאה היום בהודעה על "פסטיבל קינוחים", שייערך בדיוק עוד חודש, בפארק הגדול (פארק אוחיון) ביום חמישי, 10.7.25, בין השעות 23:00-18:00. "הפעם הפסטיבל יהיה מתוק מתמיד", מבטיחים בעירייה. את הפסטיבל יפתח מני ממטרה במופע לכל המשפחה, אחריו יעלה ליאור נרקיס ואת הערב תסיים עדן בן זקן. בדוכנים: עוגות וגלידות. לינק לכרטיסים מסובסדים – בפנים.

המשך קריאה »
פסטיבל כחול לבן פתח תקווה

כניסה חינם: סטטיק, בוחבוט ורפאל ישתתפו בפסטיבל כחול-לבן בפארק הגדול פ"ת

עיריית פתח תקווה הודיעה אתמול (8.6), כי נפתחה מכירת הכרטיסים למופע הקיץ הגדול, בדיוק בעוד חודש, ב-9 ביולי (רביעי, 18:00-23:00). "אירוע קיץ ססגוני הפתוח לקהל הרחב, המשלב הופעות חיות, מוזיקה, אוכל ואווירה קיצית מחשמלת", מבטיחים בעירייה. שני הזמרים הפופולאריים כבר שיתפו פעולה בלהיט "טרנטולה". לפניהם תופיע נציגת ישראל באירווויזיון, יובל רפאל וקוגומלו במופע מופע ילדים. לינק לרישום – בפנים

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading